40

Компира

преди 10 години

Добре е , че решиха да направят днешния конгрес. Взеха важниполитически решения, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Победа!!!!

39

Асен Шувар

преди 10 години

Целите на *** са постижими само с ГЕРБ.

38

Криско

преди 10 години

Само герб бе, братоци! Е тва е най- яката партия на най- яките пичове. Всички които сме готини и имаме кинти сме в герб!!!!

37

Абсент

преди 10 години

"За основен приоритет ГЕРБ приема развитието на българската наука, образование и култура, като партньори и коректив за постигане на целите от формацията посочват гражданските и браншовите организации, бизнеса и синдикатите." Смея се с глас :)))

36

Анонимен

преди 10 години

ЛЕЛЕ, КОЛКО НАДЯВАЩИ СЕ НА ПОСТОВЕ В ТАЗИ ЗАЛА

35

Minчо

преди 10 години

Как беше рефрена? "Кой не скача е червен" ХА-ХА-ХА

34

Луцифер

преди 10 години

,,ГЕРБ ше работи....,, ГЕРБ не работи,това са манипулаттори,лъжци,крадци,рекетьори и вярващи Будали.

33

Цъфнал герб

преди 10 години

Слава на нашите лидери Борисов иЦветанов!

32

пепи

преди 10 години

хора трябва да изметеме червената мафьотска вархушка и да върнеме нашите лидери Борисов и Цветанов на власт само те могат и знаят как да водят даржавата към просперитет

31

Културно наследство

преди 10 години

Плановете на герб няма как да се осъществят, това е повече от ясно.

30

Мукеш

преди 10 години

Кво става с Жекова?

29

валя

преди 10 години

Боже, пази ни от тези самодоволни мутри!Не ги допускайте, хора, отново във властта!Опомнете се!Те ще съсипят България!От нея ще остане описана с магистрали държава по които ще бродят бледи сенки./Разбирай народа /

28

st

преди 10 години

Само дясното нищо друго,ненавиждам комунисти.

27

Анонимен

преди 10 години

Браво юнаци най после намерихте цаката на тройната,*** и .Да видим пак какво ще измислят за референдома.Мале голям кеф пак щеса пълни арестите,Станишев ЮОвчев Пеевски Сидерефенди Доган Местан Орещарски и всички други от валса на смърт на мафията.Първата задача ще бъде тогава да сменим Цацаров.чрез конституцията абе тя тогава ще стане една,главният прокорор щесе назначава от президента както в цял свят.Маймундйюлуците вървът до едно време.Има 2 мил и половина в чужбина всичко е за референдомът.

26

Група роми

преди 10 години

Давайти ги побързо тия избори чи сми гладни

25

Токайто

преди 10 години

Оставете го бойко, сега трябва да се нищи защо изтървахте медала.

24

Анонимен

преди 10 години

Нека се стопли времето и ставаме,вече всички сме болни.Нема да може никoй да ни спре.Свобода или смърт. Нека се стопли времето и ставаме,вече всички сме болни.Нема да може никoй да ни спре.Свобода или смърт.

23

Анонимен

преди 10 години

Бойко с теб сме ако ще да разгадаят че тиси взривл едно време земята когато е станал потопа пак сме с теб.Трябва дъги накажем превратажиите,особено 4 римата.А Сидерефенди дъго дю.а на бойко,Бойко е златен човек,и като човек и като ръководител и като генераи и войвода на БГ.Всички други са локомжии,най големият локомжия е Сидерефенди с чалмата.Тия пари дето сега *** щему излезнат през газът и през носът.е м .Сидерефенди ще свърши както кадафито.

22

Анонимен

преди 10 години

Гн Борисов искаме ви отново със гн Цветанов на върхът,вие министър председател а гн Цветанов министър на МВР.Гн Цветанов яде най големият кайш от тройната,така че страшно желаем да се случи това ннаше желание.АМИН ДАЙ БОЖЕ.Вече сте били на тази работа и сега сте като дялани камъни.До сега невиждаме нищо грешно в политиката на гн Цветанов.ОСТАВКА И НИЩО ДРУГО.

21

Анонимен

преди 10 години

Въпрос към българските журналисти:Какво е работил сегашния главен секретар на МВР,в деня на убииството на Илия Павлов и къде е бил в часовете на убииството. Копирано от standartnews