11

Анонимен

преди 10 години

Госпожице Петя Славова (авторката),Прочетете малко история, преди да коментирате и най-вече да се учудвате!!!Такава демонстрация на ниска обща култура не е уместна в Интернет вестник с претенции.

10

Monte Casino

преди 10 години

en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Monte_Cassino .... без коментар!Това са пазителите на "културата"П.С. След многократните бомбандировки се оказва че нито един немец не е убит но пък манастира е сравенен със земята!

9

стоян петров

преди 10 години

Руския башибозук е бил по лош и от немския и от турския. Освен, че са били безжалостни те са изнасилвали масово. В германската армия за изнасилване просто са разстрелвали.

8

Някой

преди 10 години

Бе що се правите на ударени. ВСИЧКИ са грабели. А американците най-вече. И са сринали Дрезден без причина! И какво значи едните са грабили а другите са ги "спасявали" произведенията на изкуството, така ли?! И на руските *** не съм фен ама тия пък съвсем са зле.

7

НФБ

преди 10 години

НЯКЪДЕ В АФРИКА ИЛИ В ЮЖНА АМЕРИКА АМЕРИКАНСКА ФИРМА ДА ДАВА АМЕРИКАНСКИ ЗАПЛАТИ..Я ДА ВИДИМ КРАДЕНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО В ЧАСТНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ГАЛЕРИИЧЕ ИЗНАСЯХА И ОТ ИРАК...ТАКА ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ С НИЩО НЕ СА ПО-ДОБРИ ОТ РУСНАЦИ ИЛИ ХИТЛЕР..

6

Денислав

преди 10 години

Съвсем нормално. Червената армия е вършела същите безчинства. Не случайно първоначално са били съюзници. Сталин до последно не е вярвал, че Хитлер ще го нападне. Били са си лика-прилика. Избили са всички неудобни, за да наложат комунизма. В Полша са чакали пред столицата, докато нацистите са избивали армията. Обявили са война на България и са ни превзели, без да дадем и един изстрел, въпреки че сме се отказали от подкрепа за Германия. Колко хора са избити в България в началото на комунизма?

5

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 2Papagal ***.

4

Анонимен

преди 10 години

Янукович паднели,пада и тройната в БГ.Българина е по коварен от Украинците,идва времето на Българският Янукович-Станишев.Трябва да го изметем от БГ.Върви народе възродени към светла бъднина върви.Свобода се лесно не взема,тя несе дава.Трябва да сия спечелиш,а със какво с каквото можеш без значение.Станишевата 6яика сега трепери.Гн Борисов трябва да се запорират сметките на съмнителните главорези от 6яиката на Сташев.

3

Йотова

преди 10 години

***, захапвайте!

2

Анонимен

преди 10 години

Нацистите са най-добрите ученици на комунистическа Русия. Единственото нещо, което Хитлер не е направил е национализацията. Всички зверства на комунистите не са му били чужди. Русия е била във военен съюз с Германия до 1941г. Комунизъм и фашизъм са две деца на една и съща майка.

1

123

преди 10 години

Авторът да вземе да провери за какво е изритан от Москва маршал Жуков. Подсказвам: мародерство. И не е бил само той - от маршалите до редниците цялата Червена армия е плячкосвала в с ентусиазъм "освободена" Европа. От началото на '90-те непрекъсато изплуват в в бившия СССР произведения на изкуството, заграбени първоначално от нацистите.