23

petter.bojinov

преди 10 години

бспьрски му работи - нали така и направиха договор за Белене. щетеше да е едно пък след някой месец стана двойно - после що не го правите!?

22

да

преди 10 години

Разликата е открадната от приближени фирми на БСП-ДПС.

21

STANIK

преди 10 години

Така сте направили сметката нали си експертен

20

fatme

преди 10 години

***, nai-golemite kradlivi *** u evropata sa bilgarskoto voenno ministerstvo li, djanim ?

19

Анонимен

преди 10 години

една ограда немогат да направят... не искат ли, може би нейскат...а и 9 милиона хаа, ограда да е, ама по важно е че се строй!Спиш ли? спокойно имаш 500 годишен стаж Българино !!!

18

дедо

преди 10 години

кАКВА ПОБЕДА БЕ СТРАДЖА-ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА.ГЕРБ ЗАГИВА !

17

ЙОФФФЧО ЛЕВАКА

преди 10 години

ИМА БЕ-ВИЦЕТО ОФЧЕВ.ЗА НЕГО Е ИЗВЕСТНО ЧЕ ОБИЧА ДА КРАДНЕ И С ГАЗО.

16

Анонимен

преди 10 години

Цъфна ли ти дупето, г-н Орешарски?"Има ли за уволнение заради оградата с Турция, пита Орешарски ""Съоръжението се оскъпило двойно, предварителната сметка твърде обща"

15

Анонимен

преди 10 години

Четири милиона и половина в нечии джобове.

14

gg

преди 10 години

Властите не разрешиха ЛуковмаршСтоличната община не е позволила провеждането на традиционния Луковмарш, с който ежегодно крайнодесни формации почитат паметта на ген. Христо Луков (1888 - 1943 г.), съобщиха за "Дневник" от местната управа.

13

дедо пич

преди 10 години

Тъкмо се зачудих що тези бежанци изчезнаха яко дим за месец два от медиите,а то пак се разврещяха червените фашисти да плашат гаргите с врабчета.

12

хаха

преди 10 години

Само като прочетох изречението , че се оскъпило защото се наемали подизпълнители за високо специализирани дейности и ми светна лампичката.Сигурно за строежа на ограда с бодлива тел са наемали консултанти специалисти по нанотехнологии и е нормално да не са тънкана като консултантите в хидроинжинерството където струват по само 2 милиона. Това да си консултат и експерт по телени огради си изисква минимум 5 милиона консултантски и подозирам , че до пролета ще се оскъпи още малко . до към 15 мнл.

11

Анонимен

преди 10 години

Ние си приказваме,че не ги искаме в държавата си,той си пее старата за даване статут на разделени семейства!!!Плевнелиев,ти от Брюксел ли управляваш тази държава???Ще рече човек,че не българи,а някакви си европейски граждани са те сложили на пост-президент на Република България!!Това последното го написах,защото може и да не знаеш на коя държава си президент!!

10

t

преди 10 години

и ще видя дали има хора за уволниние. без да съм врачка ама още от сега казвам че нема да има другари за уволнение, тия пари в бсп касата ще влезнат без съмнение

9

Анонимен

преди 10 години

без обществена поръчка може и към 20млн.лв да го закръглят

8

Р.Овч , С.Гею

преди 10 години

Вие издребнявате за няколко милиона сега. Ние от един гьол , калкулирахме 2 млрд разходи за народа , а вие тука за няколко милиона даже на въпрос ще го правите.Това е детска игра , пълна мизерия е след Бойко , едвам по 5 милиона заделяме за партията , а едно време от водното огледало 200 милиона , от Цанков камък 300 милиона , ех какви времена бяха .... Навсякъде по света имаше криза , а тук 2008 година бе златна за партията .

7

Надежда

преди 10 години

Притеснен? Пита?Абе, г-н Орешарски, аз съм притеснена, аз питам, аз и още милиони честни данъкоплатци и българи!Ти, обаче, защо си така силно неадекватен? Не си ли министър-предстедател на тази държава, с власт и идея какво правиш уж? Питал нашият... Притеснен!

6

Пародия

преди 10 години

Няма такива крадци ...От 5 милиона на 10.Така бяха и със строителството на водните огледала , цанков камък ... редовно другарите оскъпяват нещата двойно.Половината в партийната каса , останалото се дели за работа за рушвети и за строеж и лични нужди.Кой нормален ще им повярва , че за храна и горива за 3 месеца ще им отидат още 5 милиона.Колко хора е правят тази ограда , че на месец изяждат по 1 милион. Ужас. Експерти в кражбите на макс , ето какво е харесала Мая в тоя меринджей.

5

старграниченстраж

преди 10 години

за тая работа няма скъпоцелта оправдава средствата

4

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Още ще се оскъпи, но точната цифра , ще я кажат от ..... Сараите.