83

Анонимен

преди 10 години

Ба си копелетата.... Имало съмнение , а... доказателства !>!>!> Открихме ново тефтерче...... , още нещо да кажете.... Ба си каква *** има в това НС..... Продадохте България ! ! !

82

Shark

преди 10 години

Тея няма ли най-после да ги приберат в специализирано болнично заведение.

81

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си много завистлив, неграмотен и некадърен, за да не виждаш, че президентът ни е най-стабилната институция сега! Този човек трябва да управлявя страната и съм убеден, че това е правият път. Всички останали са партизани!

80

123

преди 10 години

този сайт е нападнат от платените агенти на ГЕРБ все едно, че са термити!

79

Анонимен

преди 10 години

До анонименКои каза,че бюлетините са фалшиви и са на Герб.Прокуратурата каза няма престъпление,защо сега всички дружно с М.Манолова,Додук Бареков,Местан и Сергейчо да се *** от злоба,но излъгахте за пореден път българския избирател.Долни лъжци и *** на ДПС,БСП и Атака,барабар с ново сформираната Бойректарница

78

Анонимен

преди 10 години

Тихо, тихо, да не събудим българите и особено младите, че спят зимния сън. Докато Местан, данчо Ментата и Сергей ги правят на маймуни, те си мислят за ядини, пийни и поредния купон в чалготеката. Тихо, да не ги събудим!

77

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИскам да му видя физиономията на Болен Насидоров след решението на съда.Ще се понаака подлогата ***

76

анонимен

преди 10 години

Герберите,много ги е яд,че се *** на изборите.Дори и с фалшиви бюлетини пак нищо не направиха.Атака ви го сложи яко.Сега ревете като празни тикви и вдовици.Хак ви е,плазмодии.Само за това,че Атака ви свали от власт си заслужава да подкрепим Сидеров.А не Бойко потния бик.Това го казва Цветелинка Бориславова Сибанкова-*** на Потния.

75

Анонимен

преди 10 години

До чичо ПетьоБили ни написал вижданията си да се просвети и ние,че он поведението на Атака и болният им председател Насидеров нищо не разбрахме вече осем месеца.То само с пътуване по странство не става,нали са народни представители избрани от такива като теб,така че пиши ни да знаем и ние

74

акуд

преди 10 години

дпс чрез бсп и атака се опитва да дискредитира президента за предстоящите евроизбори за да могат на широко да си веят байрака по време на изборите

73

Анонимен

преди 10 години

Мале, че са им злостни муцуните. Винаги готови да хулят, да крещят, да сипят огън и жупел. Знаят си, че това им е за последно и всичко са готови да омърсят. Когато има нещо важно за гласуване, ходят по екскурзии, "платени от богати приятели", но винаги имат пазач, дето изскача от леговището си, за да изпълнява платени поръчки. Забравихте ли собствените си бакии, бе господа. Отвратително.

72

Анонимен

преди 10 години

Всички които се канят да гласуват за партия ЮРУШ, да не си мислят, че Болен ще ги води на Варадеро или в най-скъпия хотел в париж?! Или може би се надявате Деница Гаджева да ви пусне?! Извода: който се кани да гласува за ЮРУШ, иска келепир, ГЮВЕЧ-на майчиния език на ЮРУШИСТИТЕ.

71

Анонимен

преди 10 години

До АНОНИМЕНБраво *** появихте се,хайде сега дружно на клавиатурата.

70

Анонимен

преди 10 години

Явно другаря Кутев е пратил няколко трола в командировка за Атака,което само доказва ,че атака са си обикновени червени *** произведени в нечии червена глава дето има мозък колкото в червен ***.

69

Мишо Йорданов

преди 10 години

Бойко,Бойко кое прасе,ума ти опасе!?!?!?!?

68

болно малко човече

преди 10 години

ХХАХАХХАХ Май болната, рахитска птичка дето е толко немощна, че и кли*ора не може да си надърви, сам си пише тука коментарите, а? ХАХАХХАХА

67

АНОНИМЕН

преди 10 години

Тиквун е гей.Цвъто с 6 е крадец и лъжец.Леля Цеца е злобно влечуго,Деси Змията,Лили свирката и др.знайни и незнайни *** от ГЕРБ.

66

hahahaha

преди 10 години

САШО, МИТКО, ГОШО, един и съсщи фъфлек.. абе тея от атака , сами си пишат и сигурно се броят 1 за 10, та да си мислят, че още има хора които да ги подкрепят и че са фактор.

65

до чичо петьо

преди 10 години

това ли са ви новите опорни точки от leadmedia за този месец?

64

чичо Петьо

преди 10 години

Не съм гласувал на предните избори.Мисля,че сега мога да гласувам с чиста съвест.И то за ПП "АТАКА"Най са ми близко до моите виждания за България!Не искам Европа!Искам България!