161

az-

преди 10 години

176Казах ти да не повтаряш като папагал - в Гърция и Белгия няма задължително гласуване за всички. Чети и тогава пиши глупости бе калуне.

160

Анонимен

преди 10 години

Преди 89-та също можеше да гласуваш за различни партии, но имаше ли избор?Ами ти в момента и да не гласуваш, все едно си гласувал, гласът си се разпределя пропорционално при партиите, които влизат в парламента. Няма пълно щастие.

159

az-

преди 10 години

173Ми аз когато съм решил съм гласувал, когато съм решил не съм гласувал. Като резултат управлението и в трите случая управлението все е било неработещо (както и в периода, когато нашите също са гласували задължително).А ти си прави референдуми, измисляй ми задължения и т.н. Няма лошо. А аз направо ще се счупя от бързане да ги изпълнявам.Ей това гербавото как не измисли нещо ново, а все тупа от нафталина неща от дедо Тошо - задължително гласуване, задължителна казарма и т.н

158

Анонимен

преди 10 години

Ами шитни ми ако искаш и твоето право на осигуряване да видя как ще стане

157

Анонимен

преди 10 години

70 % от по-младото населението вече напусна България.

156

Анонимен

преди 10 години

А с тия глупости, че имам право КОЙ да бъде си смехопораждащ :)А според теб в Гърция и Белгия грубо са нарушени правата на всички граждани и трябва да бъдат спасени от Мая Манолова:)))Как още не са ги осъдили на международен трибунал за погазване на ЕКЗПЧ не знам?Според теб излиза, че не мога да пусна и празна бюлетинаЗащо да не можеш, нали затова имаш право, упражнявай го ако искаш

155

az-

преди 10 години

"Право или задължение имам да ползвам парно? Досега си мислех, че имам право, а се оказа, че съм венчан за тръбата в хола:)))"Ми не разбирам какво ти пречи да не ползваш парно ако решиш :).То ползването или неползването на парното е като с гласуването и негласуването - ползвал не ползвал плащаш.

154

Анонимен

преди 10 години

Право да получаваш и задължение да плащаш са гарантирани 100%, но точният им размер уви се урежда от законите.

153

Анонимен

преди 10 години

на последните избори над 70% от гласувалите бяха пенсионери и от *** и турското малцинство . Дали това е представителна извадка на българското общество ? Щом нормалните , работещи и движещи тази страна смятат за загуба на време гласуването , аз мисля че вариантът то да бъде направено задължително е добър , тъй като не може да критикуваме едно неработещо управление , когато самите ние не сме участвали в избора му

152

az-

преди 10 години

правото на вот не може да се купува или продаваАХАХАХАХАХХАХАХЩо може ли? Айде да ти шитна моето право на вот :)

151

Анонимен

преди 10 години

Право или задължение имам да ползвам парно? Досега си мислех, че имам право, а се оказа, че съм венчан за тръбата в хола:)))

150

az-

преди 10 години

166За осигуряването питай тиквите от КС как става номера - описали са ти го надълго и нашироко.А с тия глупости, че имам право КОЙ да бъде си смехопораждащ :). Правото е за избор и то се упражнява чрез гласуване или негласуване :). Според теб излиза, че не мога да пусна и празна бюлетина :))), а за да се гарантира това трябва да го правя открито пред всички :))).У ПП ГРОБ нищо старо и болшевишко не е забравено и нищо ново не е научено :)

149

Анонимен

преди 10 години

Щом не е ясна ползата от тоя референдум, той е безсмислен. Вижда се от практиката на другите страни, че става даже по-зле ако се приеме.

148

Анонимен

преди 10 години

правото на вот не може да се купува или продаваАХАХАХАХАХХАХАХ

147

Анонимен

преди 10 години

Правото на осигуряване е парично, докато правото на вот не може да се купува или продава.

146

Анонимен

преди 10 години

Последен жокерКлючът е думичката ИЗБИРАМ, право на ИЗБОР "КОЙ" да е твоят представител. А дали ще го избираш на задължителни или незадължителни избори е технически въпрос, който държавата решава. По - просто от това не мога.Как мога да имам право на осигуряване, а да съм задължен да се осигурявам според теб???

145

ни съ знай

преди 10 години

Не е ли по-добре един местен референдум в община Царево с въпрос: да се строи или не по сегашния градоустройствен план? Резултатът непременно ще бъде по-ясен!

144

az-

преди 10 години

До вотсветни ме - кое право ми се гарантира? Щото аз като чета конституцията виждам, че ми се гарантира правото да избирам държавни и местни органи.След като са ми гарантирали това право, аз преценявам дали да се възползвам от него и да ги избирам или да не се възползвам :)))Но дай да видим, кое ми е правото според теб :)

143

Анонимен

преди 10 години

Нито в Гърция нито в Белгия има задължително гласуване за всичкоА за кое има задължително гласуване в Гърция, каква да е цената на маслините ли?Хахах, почна да става супер абсурден спора. Айде със здраве! Референдум ще има за ужас на ***.

142

trohi

преди 10 години

na 25 mai ste ima sreden prast za bg mafiotskite kradlivi partii i bg mafiotskata kradliva centralna administracia, a predi tova bg evrodeputati ste imat cherven karton ot evroparlamenta.