21

Анонимен

преди 10 години

""Внимавай, защото тогава и двамата ще си ходим... Богатите хора не желаят да бъдат притеснявани, когато си плащат", били думите му на среща между двамата."От текста според вас НА КОГО СА СИ ПЛАТИЛИ богатите хора???Ами на Бойкоооо.Ха-ха-ха!Този как издъни Буда, не е истина.Но от човек който набира ЕГН-та за телефонни номера какво друго да очакваш.

20

Винету

преди 10 години

*** 14, просто прочети коментара на 17. Съдебната система е под контрола на мафията. А ти не се крий, Петя, под поредния анонимен.

19

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 17А кой да ги вкара прокурори,съдии,та нали те са от една банда.

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен (15)Че то сега е същото. Фирмите около ГЕРБ почнаха да губят и беснеят, че не са на власт. Докато държавата чрез политиците ни е основен работодател и възложител няма как да се оправим. "Оправените" все ще са "наши" хора

17

Анонимен

преди 10 години

Дааам. Колкото си по-оцапан с ***, толкова повече разпръскваш наоколо. От цялата препирня става ясно, че всички са в далаверата, но на никой не му стиска да каже стоп и гледа на накаля другите. Докато не почнат да вкарват всички прегрешили в затвора или още по-добре да бачкат по обекти от обществено значение за единия хляб и водица, няма да се оправим

16

Анонимен

преди 10 години

Намесен ли е депутат от ДПС,който в каквото и да го обвини ще е вярно.Чудя се дали тази партия трябва да бъде забранена защото е създадена на верска основа или защото едни от най-големите мафиоти членуват в нея.Най-добре и заради двете.

15

Анонимен

преди 10 години

Ами те за какво свалиха Борисов,ами вече е ясно *** обрачите от фирми на ДПС и БСП започнаха да губят милиони и нямаше как да си правят ДДС измамите когато ГЕРБ бяха на власт.И сега започнаха да се хвалят че ДДС то на фирмите са започнали да го изплащат,ами как няма да го изплащат като всички фирми на който им е върнато ДДС са на БСП и ДПС.

14

Анонимен

преди 10 години

До Винету И като е бил шеф на ГД БОП и е знаел - защо не е опандизил Ментата, бе ГЕРБерско ***? Аман от ченгета дето на думи всичко знаят, а дори оная си работа не могат да хванат....

13

Човек

преди 10 години

Долна *** *** от ДПС ,продажна твар колко години си в парламента и на една заплата го караш.Защо ни вземате за балъци бе,защо се правите на света вода не напита,*** долен.

12

М.С.Н.

преди 10 години

Богатите хора не желаят да бъдат притеснявани, когато си плащат - ето това е цялата истина за България. А законите да ги спазват тези, които нямат кинти.

11

Винету

преди 10 години

*** 6, ако не си информиран, Танов е бивш шеф на ГДБОП и сигурно знае много.

10

Анонимен

преди 10 години

Да бе и аз нЯмам сестра

9

Анонимен

преди 10 години

Бий Онзи съм аз.А всеизвестният престъпник от Царевец е този който всяка вечер прибираше от бинго залите куфарчета с по 100 000 лв. на ден.Той ли се бори за чиста и свята икономика и финанси?! Боже, пази ни от тоя лаком ***. За коде сме след като той ще ни пази от такива като Бирата. Затвори си смърдящата уста, мичурински ***!

8

Наблюдател

преди 10 години

От където и да го бутнеш Данчо все Мента тече

7

Анонимен

преди 10 години

Има един записан разговор - как Танов звъни на Вальо Нафтата и иска 30 "милки" за да спре "да тормози ЛукОил", ама за това мълчи като мушната гайда, тъпунгера (колко *** трябва да е че да звъни на официалния номер на Златев и да си иска "под масата)

6

Анонимен

преди 10 години

Ваньо, от къде шеф на митница знае за "разработка" за ДДС? къде са Митници, къде НАП, къде ГД БОП де е СОТО че Ваньо танов да знае за разработки и засечени разговори..

5

№13

преди 10 години

Боже , как се опрощават милиони ! Данчо се прави на ''будала'' ,на зная,не съм имал фирми и т.н. Той сигурно не знае че е /***/

4

Анонимен

преди 10 години

ментата е следващия който ще изгърми след бисеров

3

vot42

преди 10 години

Йордан Цонев ,може ли да каже,за какво му е произлязъл прякора "ДАНЧО МЕНТАТА"!? Болшинството българи го знаят с това име!!!

2

ЕМЕЛ КРАДЕМ-БИСЕРОВА

преди 10 години

НЕ СЛУЧАЙНО СИ ИЗВЕСТЕН КАТО ДАНЧО МЕНТАТА,ЧЕ СИ *** И КРАДЕЦ Е ВСЕ ИЗВЕСТНО,НО НЕ ВЯРВАМ ДА СИ ТОЛКОВА И ГЛУПАВ,ЧЕ ДА ИМАШ ФИРМИ НА ТВОЕ ИМЕ,ЗА КАКВО СА ПОСТАВЕНИТЕ ЛИЦА,МОЖЕШ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАШ С БИСЕРОВ ЗА ПРИЗА КРАДЕЦ НОМЕР ЕДНО НА ПРЕХОДА