67

1717

преди 10 години

Точно в десятката!!! Парите на държавата не са в ръцете Му и от това е притеснението!!

66

ТТ

преди 10 години

Когато беше Премиер и трябваше да се притеснява наистина му дремеше на висулката.Сега се притеснява, щото други крадат от общата каца!

65

АВ

преди 10 години

Най-много е обезпокоена Тиквата, че не той управлява. И му се налага да гледа отстрани, и как дните и месеците се нижат и той пак е там....мъка,мъка и болка.

64

777

преди 10 години

Кога беше на власт не ти пукашеа сега ли? И ЗАПОМНИ! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕШ! И ОЩЕ. ВСИЧКИТЕ ТИ ДАЛАВЕРИ ЩЕ БЪДАТ РАЗНИЩЕНИ.

63

Жо

преди 10 години

Тиквата е много наясно, че ако не заграби властта в най-скоро време, ще последва Цецо по пътя към следствието, а оттам - на топло.

62

1717

преди 10 години

По голям *** от тоя шут Боко България не е имала! Нали ограби държавата, за да си натрупаш милиардите, не разбирам каква още ти е болката -че не можеш още да крадеш???? или ти разбиват каналите, от където също богатееше????

61

ТТ

преди 10 години

Какво се притесняваш, те парите не са ли у теб, или вече свършиха по митингите, ти си брашнян чувал все ще излезе нещо.

60

АВ

преди 10 години

От всяка магистрала - по 1 милиард лв за боко. Сместта за асфалтирането липсва необходимото количество асфалт. Дебелината на сместта на места е 1-2 см., а не 10 по изискванията. След паднали дъждове асфалтът се умива и остава чакъла, който изронвайки се прави малки и големи дупки, по които си трошите колите, а ремонтите им излизат достатъчно солени. Пък ремонта на бойковите фалшиви магистрали, които трябва да са с поне 10 год гаранция, ще се ремонтират с нови евро проекти, от където боко магистр

59

АНОНИМЕН

преди 10 години

Кажи си бе ЦЕЦО !

58

Анонимен

преди 10 години

По добре да каже какво са му заръчали в Белия дом.

57

венета

преди 10 години

До АнонименЕй, като почнете да плющите лъжи и идиотщини...Президентът и премиерът решавали държавните интереси на чаша ракия?!Ми тогавашният премиер - Иван Костов - е въздържател! Какви ракии, какви чаши!А последната им лична среща беше когато Костов издигна кандидатурата на Стоянов за президент!Дано лъжите ти носят някакво удовлетворение, иначе занятието изглежда безсмислено.

56

bg

преди 10 години

явно много сме я закъсали щом няма мъже да станат и заставаики един до друк да се нападат а използуват медиите и съда да им вършат мръстната работа . 25 г. само се хвърлвт некви флашки ,компромати и разни тарикати няма кои да им свие сърмите а и прокуратурата е като културата пълна *** и простотия а насреща крадене и само черни каси и монополи ,,ТРАГЕДИЯ СМЕ''

55

оф ..!

преди 10 години

В страната мизерия, глад, безработица, младите хора поемат в чужбина, а в България е пълна трагедия! Писна ми от тези новини ..! Хора, моля ви се, хайде, направете нещо за доброто на България. Ей богу, до кога това ще продължава ..?

54

гост

преди 10 години

*** не ме разбирай погрешно аз искам ЦВИНОКИО в затвора, но ПОМНИ и ЛЪКИ ЛУЧИАНО предаваше своите и дойде и неговият ред.Той е бил умен за разлика от теб, но въпреки това полежа десетина години в затвора, ти няма да излезеш от там.КОЙТО се дОГОВАРЯ С АМЕРИКАНСКИ *** ВИНАГИ ГО ИЗДу.ВА накрая.

53

rustam

преди 10 години

Общи приказки ли мамати предателска искаш да ни затриеш БОЙКО ама няма да стане ти *** си политически труп кука болшевишка

52

свинаря

преди 10 години

Бойко ще потъне както потъна царя и Костов и отнови ще останат недосегаемите БСП и ДПС. За едно нещо Бойко беше прав,наистина в България има лош човешки материал. Не случайно се топим и изчезваме като народ,в природата оцеляват най силните

51

Анонимен

преди 10 години

най -точното определение остава дадено от Нейчо Неев - човек който запълавше всякакив дупик е бе министър по ВСИЧКО" Е бати държавата, дето аз съм й министър"

50

Анонимен

преди 10 години

до 41 -няма значение дали ще е ИМ илиСИ - първо вина се предполага и в двата случая, защото се предполааг и в дваат случая че премиера има нещо което да крие "те ще те разберат", и второ заради неуважителното "Иване" а сюза е абсолютна без значение....всички разбраха че Президенат и премиера си решват държавниет интереси на чаша ракия ( Ей ИВАНЕЕЕЕЕЕ, кажи бе ПЕТРЕЕЕЕ) и че има какво да крият от народа ( Те ще те разберат)

49

radostina.koleva.35

преди 10 години

"общи приказки"...глупости, поредния смешен ПР на герберите!

48

radostina.koleva.35

преди 10 години

"общи приказки"...глупости, поредния смешен ПР на герберите!