484

Кирил

преди 10 години

Г-н Бареков безспорно е способен журналист, дава правилните сигнали, които народът очаква от политиците. Росен Петров също има сериозен потенциал. Те заслужават да им се даде шанс! И както казват древните:" По делата ще ги познаете!"

483

Анонимен

преди 10 години

Стилът на плюене по тия, които не харесват Бареков и автогола на Петров, показва чии възпитаници са привържениците им. Показва кой плаща на Бареков и Петров.

482

опаланка

преди 10 години

Трябва да си по *** от обущарски чук, че да гласуваш за*.

481

исаак

преди 10 години

Още древните са казали: "По делата ще ги познаете!" Тук се крие Голямото преимущество на ББЦ, защото просто не са били във властта, а "големите" и бившите "големи" са били и са се изложили повече или по-малко. Народът ще прецени! Поради тази причина от 24 години се подхранва тенденцията за опростачване на нацията, за да не може (да не е способна) да направи информиран (рационален) избор.

480

ПАНИКА

преди 10 години

То се вижда, че герберастките мишки, слуги на Олигархият им треперят гащите. Впрегнали са всички тиквеничета да плюват по форумите срещу Бареков и Росен Петров

479

dragko

преди 10 години

И още нещо-ток шоута по телевизията-бол!Що кадърни хора са минали от там,що благородни,достолепни личности,що извършили подвизи и героични постъпки са интервюирани в името на аудиторията!Та толкова ли между тях няма достойни за управленчество на Държавата,а само такива гравитиращи около милиция,полиция,ДС,разузнаване и прочие служби.....?И по пътя на логиката всичко става ясно!Така че тук да вярваш на политик е все едно, да имаш вяра на Хитър Петър или Настрадин Ходжа от народните приказки!

478

ВАЖНО

преди 10 години

Бареков пръв заговори за демографската криза, след него всички започнаха да говорят като папагали по този най-болен за България въпрос. Но Бареков не просто говори, той има идеи как да преодолее проблема, те са конкретни и ориентирани към нуждите на хората

477

истина

преди 10 години

Не знам защо някои коментиращи толкова навътре приемат самото споменаване на името на Бареков. Явно са добре насъскани от партийните централи. И Бареков им разваля рахатлъка на политиците, та затова така се пробват да плюят по него. Но както показват изследванията, не се справяте успешно, защото България без цензура заедно с ВМРО вече е трета политическа сила.

476

dragko

преди 10 години

До 542.......И какво те накара така бързо да определиш господин Петров като патриот?Патриотизмът е видим от постъпки и действия,а не от плямпане пред микрофона!Такива плямпачи се изредиха бая от 1989-та до днес.С кое си действие се определя като патриот?Има едно стихотворение на Христо Ботев - "Патриот".Прочети го и ако не си супер ***,ще разбереш за какво иде реч!Успех....

475

Аспарух

преди 10 години

Росен е стар комунист.Какво очаквате от него?

474

Анонимен

преди 10 години

Росен е патриот ! Браво и успех !

473

Анонимен

преди 10 години

Така или иначе синхрона Пеевски-Цацаров-Сарафов стана пределно видим. Цветанов го напада днес те отговарят. Защо Герб предложи Цацаров си остава загадка. Имаме депутат, който си признава огромна медийна власт и приемане на политически поръчки, и който беше избран за шеф на всичката тайна полиция. Това по дефиниция е паралелна власт, и няма нищо общо с демокрация.

472

Чорбаджи Юрдан

преди 10 години

Ейййй достоен син на Киряк Стефчов излезе този Росен.

471

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си изключително *** или пък лицемер,за да не знаеш,че барека е проект на дпс ктб и лично на делян.Е добре,ходил по села и паланки при народа.Сигорно ще заблуди много хорица,които чакат следващия месия,че той е техния спасител.Ще прати хора в европарламента,ще влезе и в нашия парламент.Е няма да пребори герб или бсп,но може да е следващия златен пръст.А простолюдието се умиляваше пред тато,гласуваше за бсп,кланяше се на царя,величаеше бойко...ех народе токова ли си *** Божееееее?

470

Анонимен

преди 10 години

БРАВО!СЕГА СТАВА ЯСНО ЗАЩО ОТ БТВ изгониха Генка да си гледа бремеността,Ани и Виктор отидоха в НОВа!НА ЦОНЕВ дъщерята също е в ЦЕНЗУРАТА!ПЕЕВСКИ НАЛИВА ПАРИ В БТВ или купува акции!ДАНС изгуби но БТВ спечели от РЪКОВОДСТВОТО НА ПЕЕВСКИ! Кукловодите ЗАЛАГАТ НА БЮРЕКА ,ченгето РП,ТОВА Е НОВАТА ПАТЕРИЦА НА БСП!ЦЕНЗУРАТА +ДПС+ БСП + Слави бинев СКАТи племеника на ВИТКОВА Светльо готово МНОЗИНСТВО ЗА РУСКИ ИНТЕРЕСИ,МНОГО СА УМНИ ДРУГАРИТЕ!ВЕЧНО ЩЕ КОМАНДВАТ ХЕМЕЛЕОНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ!

469

evgeni1234

преди 10 години

до "ССД-то: "Та,та,ти-ти,таа"...Алоооу,тук Ем-зе-***-рикс,чуваш ли ме бе? Актуалната проблематика синтезирана по този начин си е чист популизъм открояван на същността на приносителят и .Подредбата е начина,който не могат поп,улиците,нито са адекватни с "времето".Затварям,че ми свършва акомулатора,пък и лампата загря!

468

ЯВОР

преди 10 години

ББЦ ще има и повече проценти до изборите. Като гледам как се тресат от скандали останалите партии и не могат да си разделят кокъла. ББЦ работи за обикнавените хора.

467

визия

преди 10 години

Изненадата на изборите ще я има!ББЦ ,ако продължава с това темпо,има голям шанс да изпревари Герб!

466

михов

преди 10 години

Бареков наистина ще покаже резултати и най-малкото ще настигне ГЕРБ. Пожелавам му даже да ги задмине. Единствено той обикаля и най-малките населени места и изслушва хората. Вярвам му. Не трябва да се спира да се вижда с НАРОДА и след като спечели избори.

465

BANICA

преди 10 години

Бюреци ,пишете ли,пишете пишета,ваюа майка и баща.:)))))))))))