66

Анонимен

преди 10 години

метовете...важен елемент в разпределянето на парите по държавните поръчки и европейски програми спечелени от фирми на търгове !!! Срещу добре оформени комисионни се пробутваха едни и същи фирми да печелят търгове...и това е лесно доказуемо!!! Нужна е само справка...имената на фирмите лъсват незабавно !!! Ето за това плачкат кметовете и затова Винету ги събра !!!Дойде време те да му върнат услуга за заработеното!

65

Пенчо питанката

преди 10 години

90 лв. за БСП и 133 лв. за ДПС - кой управлява сега?!

64

до 73

преди 10 години

Мариане,Мариане....Сталин умря преди доста години,но ти явно там си си останал.Като разгледате картата на БГ общините,които се водят ,,червени бастиони'' са най-западнали,защото червените кметове по правило крадат като за последно.По тази лигика,колкото и да им се даде,пак ще се окраде и нищо за града и населението няма да остане.Всеки си заслужава управниците!!!

63

селтак

преди 10 години

Днес сме 8 февруари.Сега тепърва ще се изработват проекти за изразходването на тези пари,после тези проекти ще бъдат одобрявани,след това ще има обществени поръчки за изпълнители на проектите,след това обжалване на загубите фирми,след това чакане на съда да се произнесе дали всичко е чисто и точно и чак след това първи копки и реалното харчене на парите,а резултатите ако въобще ги има ще ги видите след години,ако сте живи.Цялата ни работа е такава....свинска.

62

Мариан

преди 10 години

-Гробавите общини да не реват, щото при Боко крадяха достатъчно.Сега им било малко - малко им е! - Не трябва да им дават по 30лв. - ДА ИМ ВЗИМАТ ПО 30лв. трябва - да им дойде акъла в главата като гласуват за бандити.

61

баба Пенка Растата

преди 10 години

Управляващите обещаваха изразходването на тези пари да стане по най-прозрачен и целесъобразен начин,но за пореден път показаха и доказаха,че в това което говорят и това което правят е коренно различно.Тук не става въпрос дали парите отиват за общини управлявани от мнозинството и опозицията,а това тези пари да бъдат изразходени така,че да имат максимална полза за обществото.Естествено те са крайно недостатъчни,но по начина по който ги харчат е показателен,за това как харчат нашите данъци.

60

калинко

преди 10 години

Когато парите през четири годишното управление на герб се изливаха като златен дъжд в общините,чийто кметове бяха от герб за всички пристрастни,в това число управници на герб,кметове,телевизии,журналисти,това беше нормално.Тази политика обезлюди половината България.Сега ронят прочувствено крокодилски сълзи.Това посяхте некадърници,това ще жънете.

59

Анонимен

преди 10 години

София не е България!Нека останалите бедни области да пожелаем автономия и кърлежите да останат завинаги там!

58

до 67

преди 10 години

Да, Пловдив е спортен град без стадион и зала. Нещо невярно ли има ? Факт е, че строежа на залата се забавя нарочно, а този на залата в Русе се ускорява.

57

Анонимен

преди 10 години

И слепият, и глухият разбраха и знаеха, че на общините с кметове от ГЕРБ се изсипват пари, за да докажат, че те са по-добри от кметовете на другите политически сили. А България е една ,не е само на ГЕРБ. или на ДПС,, на БСП и другите политически партии.

56

анонимен

преди 10 години

г-н Ников,определено СПОРТАНАТА зала , ще ви промени животът.

55

НИКОВ

преди 10 години

В Пловдив няма и никога не е имало спортна зала и свестен стадион.гГерберите построиха спортна зала. Не им стигнаха няколко месеца за да я довършат и открият. Турците за пловдив пари няма дададат защото позициите на дпс тук са нищожни а комунистите винаги са мразели Пловдив.Мразеше ни живков,мрази ни станишев, дори виденов,който е пловдивчанин наричаше Пловдив синьо гето. Дано на потомците от 22 век да им дойде акъла и да не гласуват за комунисти,па тогава и пловдивските спортисти да имат зала

54

Една майка

преди 10 години

Милиони българи в засегнатите общини ще бъдат оставени без качествена питейна вода, без пътища, без детски градини, без младежки зали и спортни центрове. Това е геноцид във висша степен. Това дори при Сталин и Хитлер не го е имало!Позор за управляващите, позор!

53

докога

преди 10 години

Пример за гербаджииското управление е Варна.Колкото по-голям бюджет,толкова повече се краде .Град с разбита инфраструктура,потънал в мизерия.Сегашният кмет е олицетворение на безхаберието,докога ще ги търпим, не знам?Срам за Варненци!!!

52

Анонимен

преди 10 години

ТОВА СА КМЕТОВЕТЕ КОИТО СПЕЧЕЛИХА ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПО КОИТО НЕ УСПЯХА ДА СПЕЧЕЛЯТ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ С БЮЛЕТИНИТЕ В КОСТИНБРОД

51

До 58

преди 10 години

До 58 Аз просто не мога да си представя как в Оряхово досега са живяли без метро. *** *** не е истина. В софийското метро на ден преминавах 300 000 човека. В Оряховското ще преминават 5000. След колко години ще се върне една такава инвестиция в метро за София и след колко ще се върне в Оряхово? Що мислите и говорите със задните си части????

50

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера защо риват герберите? Ако 60% са за БСП и ДПС - това прави по 30% на партия. За тъпите гербери остават 40%. Ама те не могат да смятат, тъй че им е простено.

49

Анонимен

преди 10 години

Тази сметка е грешна, защото вътре е и София. Там има много жители и затова излиза така. Айде да сметнат колко лева дава правителството на база СОБСТВЕНИ ПРИХОДИ, ИЛИ НА БАЗА БВП. Ще се окаже, че пари получават най-окаяните общини, което е и правилното. Колко пари е дала държавата от данъците на всички българи - от Лом да Малко Търново, за метро, летища, болници, имотна инфраструктура - това са сгради на министерства, дирекции, болници и т.н ? Ами ако Оряхово също поиска метро?

48

Един българин

преди 10 години

При съотношение 15-90-133 просто няма нужда от думи !

47

Sochi

преди 10 години

Странен критерий използват гербавите комунисти за разпределението на парите. След като се концентрираха по време на управлението на групировката в София и Бургас, сега е нормално да се разпределят по всички региони. Да не би бюджета на страната да се определя само според броя на гражданите на дадено населено място. Трябва преди всичко да се решават проблеми и развиват региони. Ама то на тъпите гербери акъл не можеш да им дадеш. При тях само един човек решава и другите само го подкрепят и счушкат