11

Анонимен

преди 10 години

BSP I SERGEI4KO NA BORBA SYS SIVIQ SEKTOR ETO REZULTATA

10

Кви са тия веее...

преди 10 години

Това е оня новоизлюпен "посланик на България" в Сирия - Страхил Ангелов. Сергиите "облагородявали" пустеещите плажове ...

9

Анонимен

преди 10 години

NQKOI DAE VIDQL KASOV APARAT NA *** SERGIQ ILI DANY4EN DA GI PROVERI GLOBEN *** ILI *** PLATIL DANYK.NEMA TAKOVA JIVOTNO.VSI4KI ZAGUBI NIE POKRIVAME.DA JIVEQT ***

8

Мутра с бръснат крак

преди 10 години

КупЕХ парцел 500 декарчета и почНАХ строеж на 7-етажен хотел там на Странджата и с мойте хора в общината го маркиРАХМЕ кат "сергия". Лятото на купона. Фитнес зала за да вдигам щангата и да си бръсна крачета и БИАД слоЖИХМЕ вътре...епаа еее-пааа малее Сандоканаа с двата ножа. Ей, некои с проблем, а? А?

7

Честито, морски !

преди 10 години

А през това време... българите с пари ги харчат по плажовете в Гърция, Италия и Испания. Това е положението. Черноморието си е запазена територия за пропаднали чалгари, английски пияници, немски бабички по монопамперси и руски комбайнери.

6

Анонимен

преди 10 години

MI NALI *** SA ELEKTORATA NA VSI4KI DUPETATI KAK DA GI ZABRANQT

5

Кара Колю

преди 10 години

Да е.а ***, голям закон сте приели. Хората *** от глад и болести, вие крадете като за последно и с някакви тъпни се мъчите да замазвате очите на народа! Убийци на собственият си народ!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

...и заради дупка в закона "сергия" може да се води и триетажна къща/мутротека.

3

хахахах

преди 10 години

*** се връща. И ГЕРБ гласували "за"... браво ! Щом става въпрос за далавери и кочини, всички дУпетати са "за" !Хайде да видим кой как ще гласува за детските на "ромските" фабрики за деца ?????

2

Анонимен

преди 10 години

От 25 год. не съм ходил на море ,сега вече ще отида ,друго си е мазен *** да ти продава памук ,пуканки и *** над главата докато се любуваш на родното море и природата.

1

Анонимен

преди 10 години

Съсипията по Черноморието продължава. Нема такава държава!