368

Анонимен

преди 10 години

Анонимен 424Продължението: Та, аз ви ги давам малките фактове, пък вий са догаждайте.

367

Анонимен

преди 10 години

До ДО 416Е, аз избрах най-безболезнения вариант, минималните суми. Щото нямам достъп до класифицирана информация. А социалните министри нещо не идват на гости от 25 години да ми кажат. Хеле пък Тоти Младенов Герберски, дето стотинка компенсации не даде на тъпия пенсионерски електорат, а сегашният Хасанчо го раздели на: 1. ЗАСЛУЖИЛИ изборджии - неграмотни и маргинали, на които даде по кебапче за вярност и по 50 лева за Коледа, и 2. НЕБЛАГОНАДЕЖДНИ образовани, работили по 40-50 години, но от образованост пуснали нещо друго, а не БКДПС, на тях даде... среден пръст. Та, аз ви ги давам мал

366

Dikovski

преди 10 години

Детските в образователната система,за имунизаций демек в зравеопазването и т.н.,а не кеш та за цигари и алкохол!

365

Анонимен

преди 10 години

Национализъм е спасението! Истинският национализъм е гордост и патриотизъм. Това ни трябва с такива *** политици, които насърчават всякакви кръвосмучещи вредители. Само че изрично да отбележа - национализъм не е Атака. Тази партия беше създадена първо да дискредитира националистическата идея. А после я употребиха за да се докопат сегашните БСП и ДПС пак до властта. Не разбирам как може Сидеров да се гледа всяка сутрин в огледалото? Тази *** *** как може да се нарича националист?

364

Анонимен

преди 10 години

Бе кво *** тия, педофили извратени.Традиция ли? Ще им ... традицията. Да си ходят в Индия, при традициите. Тук нашите традиции са други. Не стига, че сме ги приели на земята си, а те я мърсят и унищожават. А онова, русолявото булче, сигурно от *** е правено, биологично и жена не е още, тръгнало извратенячето от традиции с мъж да се въргаля, вместо да учи. Кво плачат, че нямат работа? В това село Климент земя няма ли? Ама земята иска мотика, а не въргаляне под чергите. Гиди нахални еб..иви ***.

363

ГАЛЯ

преди 10 години

АМИ ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ : ПОМОЩИ ДА ИМ СЕ ДАВАТ САМО АКО ИМАТ 5 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ. КАКВО Е ТОВА ,НЕЗНАЯТ КАКВО Е РАБОТА А ИМ НАЛИВАТ ПОМОЩИ.ДА РАБОТИ ,ДА УДЪРЖАТ ОСИГУРОВКИ ЗА ДА ВИДЯТ ЗА КАКВО ИЗОБЩО СТАВА ВЪПРОС. ДА НЕ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ТЕЗИ ПОМОЩИ ИДВАТ ОТ НЕБЕТО.

362

calculator

преди 10 години

1500000 *** (от тях 1450000 роми- лежачи, бандити, наркопласьори, прос...ки..., останалите 50 000 не искат да имат нищо общо с тях, изучили са се донякъде, работят си, имат по2-3 дечица, учат си ги, да са им здрави и живи). Ха сега калема: 1 450 000 Х поне 30 лв. месечно социална помощ в пари (натурата халал да им е, въпреки че често я продават за пари и после вият за храна), + средно 40 лв. на дете надбавки за 500 000 правоимащи деца = 43,5 милиончета + 20 милиончета = опа-а-а 60-70 милиончета месечно. За година 840 000 000 почти милиард. Ало, пеншънърите, топете сух хляб във вода

361

kocek Monika

преди 10 години

izigravat edin kocek Monika na firma "Aktiv grup" - i poluchavat 60 000 ? ot Angela Merkel

360

Галя

преди 10 години

Ами като станете повече *** кой ще ви плаща помощите????? Твърдо за да се спрат всички помощи за тея. Да почнат да работят, а не хем помощи, хем ни крадат. Май българите са дискриминирани, а не те. Има си закон, всички които са направили деца на малолетни - в затвора, нямаш ли основно образование - никакви помощи.

359

Анонимен

преди 10 години

Не е луд които яде баницата а които му я дава !Нашите управляващи от всички партии без изключение са ***

358

Дедо

преди 10 години

Никакви детски!Съд за бащите,направили деца на непълнолетна!

357

Анонимен

преди 10 години

Не се залъгвайте с Атака. ! Разчитайте на себе си,Атака и Сидеров са най антибългарските циркаджии! Гледайте делата, а не гръмките думи на Сидеров които до днес нямат нитоедно покритие,Те са българи- българоубийци. Еничерско племе играещо уж против ***. Фалшиво подържат народната нажежда за спсение от мангалското племе

356

Тривелиус

преди 10 години

Като не се вземат мерки ще се случи логичното. Много бързо и неочаквано ще назрее достатъчно недоволство и от там нещата са ясни. Въпроса е кой ще се взъползва отхаоса в страната.

355

Анонимен

преди 10 години

Ама че наглост ТРАДИЦИЯ ИМ БИЛО ДА СЕ ЖЕНЯТ МЛАДИ (чули от правозащитницитеи затова ей така се джасат и раждат )! Щели да правят деца, та да станели повече *** АМИ КАТО СТАНЕТЕ ВСИЧКИ *** В БЪЛГАРИЯ, ОТКЪДЕ ЩЕ КРАДЕТЕ, БЕ ***, ОТКЪДЕ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, тъпачко? Отвратително назадничав етнос, не учат,крадат, рушат, живеят в гюбрето си. Животинщина! Напаст! Никакви детски и 200 лв.за раждане. Раждат малолетни държавата взема децата, поне ще ги изучи, че така рояци неграмотни диваци. С извинение към *** без традиции, а с образование, работа и раждат като хора.

354

Анонимен

преди 10 години

наскоро се върнах от Велинград.Очаквах да бъде чист,приветлив курортен град.Оказа се мръсен,пълен с бездомни крастави кучета,ииии мноооого *** с малки *** по улиците.Млади,които не работят и децата им ,които не са на училище!Жалко това е политиката на фидел беев и делян пеевски!т.е.ДПС

353

Анонимен

преди 10 години

Онзи с мустаците къде е сега да види какво не е довършил с делата си, ще има да го търсим ама ще се хванем за палците. За тази амебоподобна *** е нужно само *** !

352

viva1234

преди 10 години

Социално майчинство- само за едно дете.Платено майчинство- макс. за три.Детски самоза първо и второ дете, и то за всички семейства.

351

Анонимен

преди 10 години

България след 50 години = Мангалия.

350

до 393

преди 10 години

И аз мисля, че ако се приберат всички престъпници и вместо да блъскат фитнес в затвора биват принуждавани да работят в полза на обществото, ще има много положителен ефект. Хем ще се научат на работа, хем ще са полезни. Но скапаните управляващи нямат интерес да си вкарат електората в затвора.

349

Тракиеца

преди 10 години

Ама ние не искаме вие да преживявате,а да изчезнете бе ***!