31

антипеевски

преди 10 години

Не мисля, че някой ще се засрами. Но поне им се знаят имената и координатите. И когато настъпи "The Judgemnt Day" ще се знае от кого какво да се изисква. Нали никой не си въобразява, че няма възмездие?!!

30

Zidarov

преди 10 години

Данчо Ментата работи по 12 часа на ден, но резултатите само в Сараите се виждат!

29

ХА-ХА-ХА ... !!!

преди 10 години

А колко взимат водещите на сутрешните блокове и предаванията с политическа насоченост в BTV и NOVA ????Говори се за 15 -18 000 лева на месец на калпак ! В сравнение с тях депутатите са бедни като църковни мишки.

28

аз

преди 10 години

Глупости и популизъм. Обиколил съм половината свят, бил съм и в бедни и в богати държави. Но дори и в т.н. 3 свят не съм видял в едно семейство да работят и двамата (особено пък ако са и квалифицирани) и въпреки това да не успяват да си покрият обикновените режийни разходи. Такова животно като у БГ нема никъде по света.

27

Анонимен

преди 10 години

тия гадове живеят царски живот

26

Пирин

преди 10 години

Съгласен съм сувеличението,но да приемат незабавно електронното гласуване. Да видим тогава ония два милиона от чужбина за кого ще гласуват???????????

25

Анонимен

преди 10 години

До Гошо...Тъпотоnishto im nqma.i 0.0000001% e mnogo za uvelichenie na pensiite.

24

Рали1

преди 10 години

"Безспорно доходите на българските граждани се повишават това е факт по време на управление на правителството на Пламен Орешарски", пресметна тя.Мая,само на хартийка на работещи,за да плащат осигуровки повече.Ама заплатите не се изплащат редовно,масова практика в страната.А и доста безработни роди вашето правителство.Кое расте,каза,дохода?И ние работим,повече от 12 ч,защото половината работят и втора работа,и в къщи трябва да сготвим,че големите доходи не ни стигат за ресторанти и прислуга.

23

бай иван

преди 10 години

ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СЕ ПРОЧЕТЕ КНИГАТА НА ДОЦ.ДОИЧЕВ''БЪЛГ.НЕЗАВИСИМОСТ И РУСИЯ''МНЕНИЯ НА .Г.РАКОВСКИ.ЛЕВСКИ.БЛАГОЕВ.КОЛАРОВ.КР.РАКОВСКИ И ДРВСЕКИ ИСТМНСКИ БЪЛГАРИНПАТРИОТ ДА Я ПРОЧЕТЕ.

22

ха-ха-ха

преди 10 години

Кога тия, катаджийте и митничарите са се вълнували от заплата?

21

аз

преди 10 години

Казал съм го и пак ще го кажа - тази територия ще стане държава и ще се оправи едва когато дупетати и министри работят без заплата и на всеки е монтирана камера, която да излъчва какво твори 24 часа онлайн. Тогава всичкото *** ще се самоизмете щото нема да има далавера.

20

Анонимен

преди 10 години

2196 лв.ДА ИМ ПРЕСЕДНАТ!А ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНЧЕТА?ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ!ОСТАВКА!

19

до 11

преди 10 години

До Анонимен 7а, на народа заплатите и те ли във фризера?-------------------------------------------И те, и те ... Те не са излизали от фризера :-)))---------------------------нали при БСП нямаше да етака

18

Валентин

преди 10 години

Аз разбирам, че на Андрешко му звучи много добре да им замразят заплатите, видите ли нека им е да ги накажем, че не ни кефят ама такива работи все през носа излизат. Хем искаш отговорност и неподкупност, хем ако може да им се орежат заплатите. Който мисли, ще ме разбера, остналите продължавайте с първосигналните емоции.

17

наблюдател

преди 10 години

Горките, направо мизерстват!Ех, ех а след освобождението на България като поставили въпроса за заплащане множеството възроптало и се отказало от заплати, защото го правели за България. И доста повече работа са свършили щом за 20 - 30 г. България е успяла да стане една от най-развитите страни, а бълг. златен лев е бил високо ценена валута в Европата.А тез хрантутници и 10 бона заплата да им дадат пак ще ни продават за жълти стинки интересите, щото толкова си могат.

16

отговор от публиката

преди 10 години

и така ще направят икономия на бюджета от 5-6 милиона

15

nedkodd

преди 10 години

дАНЧУ-ментата като се изморява от 12 часовия си работен ден какво чака оставка и на улицата.Като е безработен ще има време да си намери адвокати че ристю бисероф ако си отвори устата ще има бая еминофци....... Айде разпускайте седянката и по островите......

14

въпрос от публиката

преди 10 години

ако на депутатите им направят заплатите 2 лева дали някой от тях ще си подаде оставката?едва лиизвод:спрете им заплатите те могат да работят и за без пари щото правят яко пачка и далавера

13

Анонимен

преди 10 години

при такива заплати 80 депутата са ни достатъчни На кой да кажем за искането си?Искаме 80 депутата .

12

Анонимен

преди 10 години

Да си изберат кое да махнат-2 -ката или 6-цата и да видят как се живее в България.