49

Анонимен

преди 10 години

До Юлияна НансиСВОБОДНО СЪЧИНЕНИЕ НА НАНСИ.Повтори разказа си за усмихнатите хора на английски.

48

Анонимен

преди 10 години

това начинание може да придобие смисъл ако е се разпространи и в другите градове.преди имаше успех само поради тази причина

47

трафоПОСТ

преди 10 години

До Юлияна НансиЮлияна, ти да не пишеш от мазето на Позитано, защото стила е като на троловете на Кутев.Ей, ама и да сте лоши нямате талант, некадърници нещастни.

46

trafoPOST

преди 10 години

Усещате ли новата измама на тези *** платени? Всички искания са уж социални, но са неща, за които, вярвайте ми ще се стигне до искане на оставката на Фандъкова. В държавата останаха два основни стълба небутнати от червените *** - Президента и Кмета ан Столицата. Това е тънката им цел, както хързулнаха хората през зимата уж против монополите и хоп оставка на Борисов почнаха да викат стотина гаменчета с качулки. Организаторите са от Сила, организацията на Алексей Петров.

45

математик

преди 10 години

До Юлияна Нансие да де *** правителството нищо не прави по въпроса с рекета на Лайнофикация-София.Тия там да един са за затвор!Не може да ти искат пари *** при положение, че не могат да ти обяснят кое как смятат! Спомени по преживяно!PS:Умея да смятам много добре!:)

44

До до 40

преди 10 години

Може би разликата ни с теб, че че аз няма нищо против самата ПП ГЕРБ, но изобщо не мога да понасям Бойко Борисов и Цветан Цветанов! Е и *** - бившата здравна министърка, не мога да я трая, но тя поне след три водки става за еб***не...

43

werwer

преди 10 години

евалата на пичовете! С вас ме , тоя път ще ви вкараме и в парламента , а *** на олигархически *** вън! ****алът Черепа вместо да мисли как да знае какви антики има във всяка къща и закон му правят за това да вземе да се гръмне! Ама от *** като него!

42

Анонимен

преди 10 години

Юлияна Нанси;леко ухилени сме но силно озъбени

41

Анонимен

преди 10 години

Дудев, ти от луната ли идваш и не знаеш ли, че Гражданите в България протестират вече 237 дни ?!?

40

до 41

преди 10 години

така е Юлиана наистина сме за подигравка мизерията ни е голяма ама чакаме сега на орешарски ,ние се лъжем през 4год

39

до 40

преди 10 години

Аз също подкрепям справедливите искания на българите, но съм против шайката герберасти, които искат да се възползват от народното недоволство за да върнат отново некадъриниците на власт.

38

Юлияна Нанси

преди 10 години

Наскоро си бях в България в едномесечен холидей. Не се бях прибирала близо 3 години, а живея в САЩ. Направи ми приятно впечатление, че лицата на хората са усмихнати и озарени от щастие. Личи си голямата промяна, която новото правителство е постигнала за благото на тези хора, които в момента имат работа, прилични доходи и живеят без притеснения за утрешният ден. Магазините са пълни с клиенти, които купуват, а не само гледат. Изглежда ерата на безпътицата причинена от ГЕРБ свършва! Браво!

37

Подкрепям протестите

преди 10 години

Подкрепям всички протести срещу това правителство, но ще се включа и активно ще участвам в тях, само след като Бойко Борисов и Цветан Цветанов са осъдени и вкарани в затвора!

36

Анонимен

преди 10 години

този път протестите са обречени на неуспех.няма кой да вбеси и подлуди хората.хората на борисов бяха виртуози

35

до 34

преди 10 години

"От сега нататък ще изплашите политиците с протести ама друг път!"Ако протестите са като антимонополните, тоест прекалено много хора са пряко ужилени от монополистите, ще има масовка, ще има обществена и политическа реакция и всичко е възможно. Ако са политизирани и очевадно ощетяват една партия и облагодетелстват друга, тогава хората ще се отдръпнат.

34

Анонимен

преди 10 години

Петното е в ареста, Дончо Дудев поема щафетата.

33

официално !

преди 10 години

ЗАПОЧАМЕ ПРЕД ДОМА НА ДОГАН. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ. После отиваме при Румен Овчаров той почти фалира Топлофикация ,преди Фандъкова и Борисов да я направят общинска и да я спасят.

32

Анонимен

преди 10 години

Аз няма да протестирам, защото откакто народът изрита Бойко Мутрата от властта, сметката ми за ток падна двойно. На съседите и познатите ми - също. Да протестират герберастите, да си върнат страхливия лъжец.

31

Анонимен

преди 10 години

От сега нататък ще изплашите политиците с протести ама друг път!

30

Анонимен

преди 10 години

Ето как политиците постигнаха целта си: след истинските и чисти протести с разумни искания, цяла година последваха изкуствени протести, за да може народът да се отврати от всичко това, а и да се замаже границата между истинското и неистинското, и сега когато пак се появяват истинските протести, на всички вече им е писнало. Политическата класа пак победи! Умни хора са те, знаят как да се възползват от създалата се ситуация по възможно най-изгоден за тях начин, а ние сме *** народ.