24

Ф.С.В

преди 10 години

Да да да да !! Точно така -ВЪН ЕРПтата от БГ - мръсни кръвопиици смучещи бедняците в Бг ! Волен е популист но куриозът е -че само той внася най наболелите народни проблеми - другите си правят --ПАС

23

Debora1

преди 10 години

До АтакистКак ги изброи тези 8 милиона ? Не останаха ли 6 ?

22

Атакист

преди 10 години

Ами така е било, така е и така ще бъде винаги докато тоя парламент се обитава от ***! Липсва и воля на народа да влезе и да ги помете със тежки сопи и тухли.А са само около 80 души които винаги правят стена на Атака! На тия 80 души висят 8 милиона!Толкоз е просто, и Фейсбук има и всичко, пуска се една темата описва се проблема, организира се народа и ги смачква тия *** дето само седят и *** там и вземат заплата,че и се вземат на сериозно!Някой от тях да е оправил страната досега?А?

21

Анонимен

преди 10 години

ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е , ЧЕ ГОТВЯТ НЕК ЗА ФАЛИТ С ТОЗИ ИСК НА АТОМСТРЙЕКСПРОТ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ СПЕЧЕЛЕН ОТ РУСНАЦИТЕ И ТАКА ВСИЧКИ АКТИВИ НА НЕК ОТИВАТ В РУСКИ РЪЦЕ- ЩОМ НЕ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ПРОЕКТНА КОМПАНИЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ И НЕК ДА ВЛЕЗЕ С АПОРТНА ВНОСКА - ГОТОВАТА ПЛОЩАДКА , КОЕТО ПРЕДСТАВЛЯВА 25%, ЗНАЧИ ПРОСТО ИСКАТ ДА ХАРИЖАТ ВСИЧКО- ВЕЦОВЕ , ТЕЦОВЕ ПЛЮС ПЛОЩАДКАТА НА РУСНАЦИТЕ- ПРОСТО И ЯСНО.

20

Анонимен

преди 10 години

Аве аз да питам тия атакистчета тука сте много силни,ама днес в народното събрание един ФЕС като говореше на турски на трибуната,кой не каза нищо мълчаха като П****ки,днес също на Хасково има нов областен управител и пак турчин,кадесте ве атакисти нали сте против турците.Гордеете се че не сте разрешили на ГЕРБ да са пак във влстта а какво направихте докарахте Турци да ни управляват.Това ли ви беше целта да не допуснете ГЕРБ в властта а да докарате Турците да ни управляват.Просто вие сте ***.

19

Анонимен

преди 10 години

КАТО СЛУШАМ ПРИКАЗКИТЕ НА ОРЕШАРСКИ, ВСЕ ЕДНО СЛУШАМ БОЙКО, САМО ЧЕ С КУПЕШКИ ФРАЗИ- СЪЩАТА ТЪПНЯ И БЯГАНЕ ПО ТЪЧ ЛИНИЯТА ЗА ВСИЧКО, КОЕТО Е В ПОЛЗА НА НАРОДА И В УЩЪРБ НА ОЛИГАРХИЯТА- И ТИЯ КАТО ОНИЯ ! МАЙ НАИСТИНА ВЕЧНАТА АМБЪР ДОГАН Е МАЙКАТА И НА ДВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВА

18

tt2

преди 10 години

Атака - това е изборът - комунистическите *** ги видяхме. И този път управлението на бсп ще свърши с национална катастрофа

17

Просто пушилка

преди 10 години

Ами като не им приемат предложенията за:1000 лв. заплата500 лв. пенсияНационализация и т.н.Да напуснат парламента и да тръгнат към нови избори.Иначе всичко наистина е пушилка.

16

tt2

преди 10 години

15Те постилат за тебе и баница ти точат - патки с патки

15

Анонимен

преди 10 години

Браво на АТАКА ! Поне се вижда ясно, коя е истинската тройна коалиция - ГЕРБ, БСП и ДПС !

14

Емигрантка!!!

преди 10 години

КВи ЕРП-та бе ***! 3 000 000 *** не плащат ток,вода,данъци,а вземат помощи,детски и европари и 3 000 000 пенсионери лапат пенсиии и взимат наеми от апартаменти и реституция! И 1 000 000 *** работят ,за да им плащат пенсиите и помощите! Емиграция! Никакви ЕРП-та!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Не съм привърженик на "Атака", но в случая съм съгласен с тях не на 100, а ако щете - на 1000 %!Коментар 11, БРАВО!!!!

12

Дълъг инкасатор

преди 10 години

До АнонименПропуснал си "безпартия" корумбашев вец+фец

11

румен221

преди 10 години

Приятели,До кога евроунижения, налагани ни от евроеничари?- Взеха ни пазарите и заводите, разориха ни селото и искат да ни изкупят земята - МЪЛЧИМ!- Взеха ни 10% от спестянатията, 90% живеят с доходи под Обществения минимум от 562лв., качват ни възрастта за пенсий МЪЛЧИМ!- Спряха ни евтиния от Козлодуй, пробутват ни скъпия фото-ток и ни пречат да печелим от Южен поток и Белене ДО КОГА ЩЕ МЪЛЧИМ? - Едно унижение, което не получи подобаващ отговор, става причина за все нови и нови унижения Р.Рейгън!!!ВСЕКИ ПЪТ, КАТО ЗАМЪЛЧИМ, ТАКА И СТАВА!!!.

10

Анонимен

преди 10 години

Кого засегна Сидеров, с таксата от 20% за ВЕИ-та!!!Нещастните олигарси с ВЕИ:- В. Златев - годишно печели 17.5 млн. лв- Иво Прокопиев - 9.4 млн. = Плевнелиев- Н. Вълканов 9.4 млн.- Цветелина Бориславова - 9.1 млн.- Т. Начев, ГЕРБ -7.6 млн.- В. Аличков - 6.7 млн. - С. Донев 4.4 млн. = Румяна Желева.

9

SAUER

преди 10 години

Националните предатели в парламента отхвърлят всичко,което е полезно за България и народа. Това предложение можеше да ни спаси от монополите.Отхвърлиха и задължителното гласуване за да могат с платените гласове и "твърдият " им електорат в парламента отново да влезнат само турци, *** и комунисти. Ще дойде и видов ден *** и,когато ще се гласува с дърво по главата ,а не с бюлетини.

8

румен221

преди 10 години

Приятели,1. Когато няма слънце и вятър трябват Заместващи мащности! Още преди 10г. анализите показваха, че за да не се дестабилизира Енергийната система са допустими 300 Мв. фото- и вятърни ВЕИ. - Кои *** допустаха строежа на 1 800Мв??? ВЕЦ-овете също са възобновяем Източник (ВЕИ)...!!!2. Когато говорим по-глобално - за Екология, трябва да говорим за невъглеводородна или ЗЕЛЕНА енергия, а зелена е и Атомната енергия, при това тя отговаря на понятието "базова", без която не може да има Е.С-***..

7

румен221

преди 10 години

ЩО Е ОМРАЗЕН ДОГОВОР?След като свалиха Садам, САЩ обявиха дълговете на Ирак за ОМРАЗНИ, ДЕНОНСИРАХА ги ЕДНОСТРАННО и България загуби 2 милиарда долара!!! ИНо в международното право това е ЗАКОННО, защото:1. Сключени са тайно от народа.2. Народа губи (не се възползва) от тях.3. Подписалите ги са знаели горните 1 и 2 и въпреки това са подписали!Договорите за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗКУПУВАНЕ на ток СА ОМРАЗНИ!Затова:- Или ПРАВИТЕЛСТВОТО ще ги ДЕНОНСИРА по лесния начин или Хората по трудния!.

6

7777

преди 10 години

Поредния цирк за вдигане рейтинга на Атака!

5

румен221

преди 10 години

Истината за Енергетиката1. Инсталирани 13,8 GW - Ядрени 2,0 = 14,5%- ВЕИ (слънце, вятър, вода) 4,99 = 36%- ТЕЦ 6,8 = 49,5%2. ПотреблениеЯнуари 2013г 7,4 GW, но Внос 0,44 3. Излишъци- Изискване 2020г. е 16% ВЕИ (системата може да понесе 300Мв.), а разполагаме с 36% ( 1750Мв.)!4. Предстои дефицит- до 2020г. бракуваме 3 GW ТЕЦ и се качваме на черешата, а отдолу горския ще ни чака надървен.