14

Анонимен

преди 10 години

Толкова ли не се сещате бре, Томанов е ПОМОЛЕН да изпраща жертвата до входа именно поради това, че очевидно е имало заплахи към нея! и грешката на Даниела е че не се е обърнала към полицията, вместо да разчита на колеги... Уви, като се обърне колата пътища много.

13

anon

преди 10 години

отговор 13 - и гледам колко са щракали плюсове... животни... lol...

12

адвокат

преди 10 години

Би трябвало да се иска обезщетение и от е*бача Томов, че я е д*упил безплатно в Дупница и е бил повод за к*урвенската й кончина.

11

отговорна

преди 10 години

Истинската жена трябва да яде бой! Така се създава респект към съпруга, който е двигателя в семейството - основната градивна клетка на обществото.

10

ПОЛИЦАЙ

преди 10 години

МАЛКО СА МУ

9

anon

преди 10 години

от 5 коментара 2 нормални и 3 безумно-селски. и после що сме животни...

8

гинкиното

преди 10 години

Tия от Дупница големи карачки,бе! Една пак от там в София сводница станала и бизнес върти и охрана си има! Не я закачат, обслужва и полицаи...

7

Анонимен

преди 10 години

Има бум от подобни пресъпления, само като се стигне до убийство тези новини стигат до медиите. а иначе е пълно с изкъртени зъби, пребити и посинени жени, това е ежедневие в България. Една колежка доста вече за втори път идва бушонирана на работа.

6

Печен

преди 10 години

"Нейният колега Славчо Томанов я изпратил до входа на блока, но когато лампата в дома й не светнала, той се върнал да я потърси.":))))) Ще я изпраща, пък после ще чака и лампата да светне. Работата е ясна. Славчооо, Славчооо, дано поне свирките да са били добри, че един човек си отиде ей така ...

5

Нерез

преди 10 години

Обянсявам историята от другата гледна точка! Очевидно мастията се е челастрила с колега от завода. Мъжът е разбрал и я е изхвърлил като мръсно коте на улицата. Колегата-*** Славчо за пореден път я е изпратил до входа ( а според мен си е тръгнал от апартамента след люта ***), след което човекът е побеснял и я е ударил няколко пъти с желязото по главата. Обективно и законово погледнато ДА, мъжът е виновен за убийството. Погледнато от друга гледна точка ... жените са страшни ***.

4

Цеца

преди 10 години

19 години не са ли прекалено тежко наказание за обикновен битов скандал?!

3

Спиро

преди 10 години

Много тежка присъда, сигурно му е изневерявала и му е петнила името на човека, за да прибегне до такава крайна мярка, ако си беше стояла мирна с мъжа си сега щеше да си е жива и здрава.... Аз на мойта също съм и казал да внимава в картинката, че изобщо не ми дреме ако трябва ще я лежа!

2

Анонимен

преди 10 години

Италиянците и испанците често ходят по ризи.

1

Snorky

преди 10 години

Безумие е за подобно явно престъпление да разхождат убиеца цели 2 години по съдилищата. Вместо това трябваше да бъде осъден най-много месец след като са го хванали най-малко на 25 години без право на замяна!!!