7

king_for_a_day

преди 10 години

"...Искам да стане ясно, че не съм герой..."----------------Хаххахахахах, вярно ли бе :D Естествено, че си герой - нали таксиметровият, който те е возил, ги е откарал до болницата и си се бръкнал с още 5 лева, как така не си герой ?!

6

1

преди 10 години

Майката е виновна! Защо са пешеходните пътеки? И героят Росен Петров! Сега ще му стъжнят живота на шофьора и какво като е ***, ако си е спазвал правилата. Направо ми иде да ги шамаросвам по улиците такива майки, а и старци с бастуни дето пресичат където искат и после вкарват хората в беля!

5

Куропаткин

преди 10 години

Тая гайда майка му другия път направо да го хвърли пред колите на цариградско- пак некой друг ще и е виновен. Овца глупава. И какво значение има от какъв произход е шофьора?

4

Геле

преди 10 години

Това дете няма ли си баща да ликвидира *** ***!?

3

Lele male

преди 10 години

Пресичат където им падне... Браво на майката точно така да си учи детето. Взел бил документите.... Какъв си ти,че ще взимаш нечии документи бе ? С какво право взимаш ти на човека документите ? По-голяма глупост не бях виждал...

2

шкабо

преди 10 години

Абсолютен шок за мнозина е, че има едно нещо, наречено 'пешеходна пътека' откъдето принципно се пресича. Докато българите си пресичат откъдето им падне, ще има и блъснати хора из улиците и булевардите.

1

Lestat

преди 10 години

Колко подходящо Росен Петров да реши да се включи в политиката точно днес.И в момента ми изглежда сякаш е платил на ДНЕС бг да му правят ПР кампания.Дай боже да не е така, ама като знам какви продажници има на този свят...