79

Strict

преди 10 години

Както партиите взимат партийни субсидии за да си развяват байраците по световните курорти, така и трябва да има обратна връзка. Както знаете безплатен обяд няма. Щом искаш да управляваш- плащаш по един или друг начин. Така е по целия свят. Защо да е изключение в България?

78

Анонимен

преди 10 години

Мав е свикнала да плаща в брой на ръка на *** лидери. Тази *** мисли че всичко започва и свършва с нея. Скоро ще види сливенския затвор отвътре.

77

Мими

преди 10 години

Малей ама грозно лицее! Ачо Войската преди да я награби сигурно й поставя хавлия на лицето , а след като й свърши работата , се мие по половин час...

76

Гого

преди 10 години

Анкета на в-к Пик, 4 февруари т.г.: На кого от изброените партийни лидери симпатизирате? Бойко Борисов 53%, Сергей Станишев 17%, Лютви Местан 2%, Волен Сидеров 5%, Николай Бареков 9%, Валери Симеонов 4%, Радан Кънев 10%. Г-да от БСП-ДПС, какво ще кажете?

75

tyo

преди 10 години

Не разбирам как стигнахме до там най-голямата манипулаторка на последните избори да прави Изборен кодекс за следващите избори? Не сме ли пародия на държава?

74

Рали1

преди 10 години

Сега тези хора са затруднени, трябва да водят хората до секциите, да раздават бюлетини, да следят дали поръчката е изпълнена "-Ама тя знае как ? Явно е отработено добре .Кебапчетата и парите преди или след гласуването са ?Майче ,знаем ,България е една шепа ,в голяма част от мълвата има и истина.А и електоратът ви е на такова ниво че след бирата си казват сами ! А защо не искате да дадете и на нас някой лев ,та било и във форма на ваучери ?

73

1

преди 10 години

Те да бяха гласували задължителното гласуване и все тая щеше да е дали изборите ще са мажоритарни или не.Просто ДПС то изчезваше от картата и *** никога нямаше да управляват повече.Ама за мен е виновен Борисов,че не го направи.Имаше мнозинство и не беше проблем.За съжаление е късно вече да се поправи.Следващите 3г. не ни чака нищо добро.

72

Анонимен

преди 10 години

Банкянските мутри са свикнали ,като им опре яйцето до дупетата им да прилагат закона на мафията-парите,*** да им са преоритет.А от къде ли са парите им-хора ,помислете дали не са вашите,след като ви изпразниха джобовете?

71

Анонимен

преди 10 години

Ама как така ще променят нещо в изборните правила нали все пак те са си ги направели така че да могат да спечелят изборите.Нали все пак техните избератели *** чакат да дойдат избори и да дойде БСП да ги нахрани и да им даде по 50 лв на калпак да гласуват за тях.

70

zzzz

преди 10 години

Нагла,нагла,много нагла! От устата на тези,които купуват най много избиратели, може би трябва да го разбираме - "Не приемаме подкупването на избиратели!" - от други!

69

Шоп

преди 10 години

До Герчо с тамбуратаСтанислав Станилов е ненормален, както и всички атакисти.

68

не син

преди 10 години

И ние не приемаме Мая,но ни я натрапват комунисто-турско-психо престъпници !

67

костинбродчанин

преди 10 години

Ние не приемаме подкупването на политиците! До тук беше твоята Мая , с твоя дудук Геле ще изпраскате последен валс!

66

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Госпожо Манолова,имам една молба към Вас, като зам, председател на НС още утре прочетете пред българските народни представители статията на проф, Станислав Станилов ,,ЦЕЛТА НА ТУРЦИЯ,,,, и обсъдете проблемите ,поставени в нея и направете извод с какво се занимава правителството и турския елит и с какво се занимава нашето правителство, НС и политическия ни елит, Статията е във в, ,,Нова зора ,, от 4 февр, 2014 година

65

хи хи

преди 10 години

Майче, червено Позитанско зайче, много плямпаш ти но знай че, ще те опраша!Майче, сливок си Кюстендилски знай че, и твоя ваучер ще го осребря!Майче, лисица изрусена знай че - капана скоро прави ЩРАК!

64

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ МЛАДЕЖИ, МОЛЯ ВИ!! НАПРАВЕТЕ СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСА: "НЕ ПЛАЩАЙ НА ОРЕШАРСКИ"!!

63

Анонимен

преди 10 години

Как върви мегапротеста, днес колко хиляди недоволни са на площада?

62

ХАХАХАХА

преди 10 години

Как така не го приемате, а го правите постоянно, дрогарко Плямпалова?При вас комунясите менталното разтрояване май е повсеместен ФАКТ!

61

Анонимен

преди 10 години

ne priemate podkupvaneto na izbirateli , a podkupvate *** da glasuvat za vas

60

Анонимен

преди 10 години

СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ!! НАП ДГД!!! ОПРЕШАРСКИ И МАЙЧЕТО -СЪЩО!!! КАКВА Е ЛОГИКАТА С ПАРИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА ДА СИ ПЛАЩАТ НА ТЪПИЯ ЕЛЕКТОРАТ?!?!? НЯМА!!!!!!