82

Исмаил

преди 10 години

Дали да си хващаме пътя въпроса е спорен.Аз съм от родопите а те са били по българско владение само 260 г от 1300г българия.Та вие си хващайте пътя като не ни зачитате правата.

81

любопитен

преди 10 години

Този похарчил неизгодно 18 млн. и пет години у кауша, заедно със заместника му.На колко години трябва да бъдат осъдени Боце и Цоце за неизгодното потрошаване на 5 млрд. държавен резерв?

80

Анонимен

преди 10 години

До Исмаил Каква дискриминация бе ***. Завладяли сте бизнеса в тези райони и си правите каквото искате. А що се отнася до тия имами не трябва да се допускат въобще да стъпват в България.

79

БРАННИК

преди 10 години

До Исмаил Терористите се наказват, ако не ти изнася хващай пътя. В България всички са българи и няма значение дали си християнин, мюсулмснин, католик, ***, или какъвто там си щеш. Разберете го и ако не ви отърва, по цариградско на югоизток.

78

БРАННИК

преди 10 години

А къде са всички останали?!?!?!

77

Исмаил

преди 10 години

Това е дискриминация.И имаите ни ги осъдиха защото съдът прилича на светата инквизиция.Няма нито един мюсюлманин в съдебните състави!

76

гражданин

преди 10 години

Тези вече не са другари, не са граждани, а лица само..Лицето Гюнай, лицето Митхат - както би казал гражданина Местан. А кога гражданина Местан, ще стане и той лице, като лицето Бисеров...А лицата се знае къде трябва да отидат...Апропо защо Бисеров е навън..?А в БСП - колко лица има и там, лице до лице..мила моя майнолю......:)

75

Анонимен

преди 10 години

Недостроеният път. Снимка: архив Булфото11 години затвор получи ексдепутатът от ДПС Митхат Табаков, а колегата му в 41-то НС Гюнай Сефер 10 години. Двамата бяха признати за виновни от състав на Софийски градски съд документна измама и документни престъпления.Магистратите постановиха също да платят и разходите по делото. Третата подсъдима, Росица Милчева, също беше призната за виновна. Тя получи 7 години затвор

74

Спас

преди 10 години

Абе другари, на оня охранител дето задигна 1,2 милионки от инкасото и не казва къде са, не му ли дадоха 12 или 9 години?

73

Анонимен

преди 10 години

На бас че сега ще осъди държавата. Тея от БХК само това чакат, ***/турчин да го обвинят в нещо и вой до небето- малцинство, бедни, нещастни, пренебрегнати, и т.н. 5 години за 18млн. ??? Другите с които е бил ортак нямат ли вина? Парите са ги харчели всички по родословната линия- конфискация, публичен търг и разликата от продажба на органи, докато не му остане само г%за и оная работа

72

МААНЕ

преди 10 години

ДРЕБНАТА РИБА ПА ОПРА ПЕШКИРО, АМА КОГА ТЛЪСТИО СОМ ДОГАН, ША И У КАУША !?

71

Анонимен

преди 10 години

:)))))) на тези основната им грешка е че не са поделили печалбите с мехмед дуган ага....затова сега ще търкат наровете

70

Х

преди 10 години

ОТ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ НА КОИТО Е ВЗЕТ ИМУНИТЕТА 80 % СА ОТ ДПС.ТОВА Е САМО ТЕЗИ КОИТО НЕ СА МОГЛИ ДА ЗАКРИЯТ СЛЕДИТЕ СИ.АКО ГИ БЯХА ХВАНАЛИ ВСИЧКИТЕ ДПС НЯМАШЕ ДА ИМА.ТОВА Е ПАРТИЯ ОТ БЕЗСКРУПУЛНИ МОШЕНИЦИ.

69

Наско

преди 10 години

А парите къде са,защо никой не ги търси

68

Готино

преди 10 години

5 години=на 18 милионаЕВРО и какво ли още не??? А в новия НК гласят наказание от 1-6 за една цигарка!??

67

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Филип Златанов, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски градски съд срещу Филип Златанов бивш председател на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ). Същият е обвинен в престъпление по служба - чл.282 НК.Златанов е извършил престъплението за времето от 21 септември 2012 г. до 9 юли 2013 г. в гр.София, като длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение

66

Анонимен

преди 10 години

Струва ми се, че са го осъдили за неща, които всички кметове (и не само те, а всеки който се докопа до обществени поръчки) правят. Явно не се е отчитал или е спрял да се отчита, където трябва. Даже мисля, че имаше един запис на Б. Борисов, в който той "отваряше" негови хора как се избират фирми.

65

Анонимен

преди 10 години

Ще му мине, ще полежи няколко месеца-година и ще го пуснат.

64

БЕСЕПАР

преди 10 години

Според мен Цецо трябва да влезе в затвора защото е подслушвал бандитите, а Бойко защото говори на разговорен език и ни разсмива по цял ден

63

Дон Боко

преди 10 години

А Цветанов и Борисов кога?