11

Emo

преди 10 години

Има пари за ЕМИГРАНТИТЕ , а пък няма за ПЕНСИОНЕРИТЕ !?!

10

евроатлантик

преди 10 години

Не може да не се грижи страната ни за чужденците, защото последните критики на европейската комисия бяха точно в тази посока !

9

Анонимен

преди 10 години

Тези сирийци идват от светска държава, която се разсипва от война в една територия която е съсипана не от война, а от кражби!

8

йованчо

преди 10 години

Помнете Македония! Приеха и помогнаха на 350 000 косовски мюсюлмани. Сега въпросните *** искат автономия на половината държава, за 10 години нацвъкаха джамии навсякъде и само знаят права, права, права. За тези хора няма задължения, не разбирам с какво сме им длъжни ние. Парите са им в турски банки, ползват България за ол инклузив! Защо аз като българин, винаги плащал данъци, не съм видял от държавата никаква помощ, а всякакви *** и араби се ползват от всевъзможни помощи.

7

Momo

преди 10 години

Нищо чудно след 15 години това момченце да търчи по улиците и да вика "Аллах акбар!"...И още нещо. Разбирам, че става дума само за Ковачевица, но не ка сметнем хипотетично, че е така за всички.6000 човека по 3лв. на ден... 18000лвПо 30 дена.540 000лв. на месец само за плюскане.90лв. на човек на месец само за храна, а майка ми нека живее със 180лв на месц пенсия.Благодаря, РОДИНО МОЯ!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Стига с тези бежанци ,нашите българи мръзнат и ровят по кофите

5

до 6

преди 10 години

Такава като теб ли

4

Анонимен

преди 10 години

А на безпомощните старци по селата и на живеещите с по 200 лв семейства кой ще сготви? Спрете парите за *** и бежанците и се погрижете за и без това изчезващата ни нация...

3

Debora1

преди 10 години

до Анонимен 2Незнам дали имаш представа колко си прав ?

2

Анонимен

преди 10 години

а така, ама нахранете и клошарите по София. и не само в София де.

1

Анонимен

преди 10 години

Не са бежанци а престъпници