875

?

преди 10 години

А бе а к'во станА с евангелската църква у ,,Хаджи Димитър,,? Дело започна ли или предстои? Имайте предвид, че тая църква трябва да се съди преди всичко за убийства и склоняване към самоубийство. И пътечката на разследването ще ви заведе до Рути, майка й и татко й.:) Със сигурност! Така всички ще разберат откъде са й париците за фотошоп, звуков шоп и всички останали ,,шопове,,. Пари пере девойката. Пари от убийства.

874

Пешо

преди 10 години

Рут си е чиста българка. Поне по нейното определение за българи.

873

:)

преди 10 години

Много поздрави на Острова!:) Дано им разведри настроението, въпреки наводненията!:) Ама не ви ли прави впечатления как откакто ги заля водата, забравиха да фабрикуват ***, враждебни новини за румънско-българските имигранти?:) И Lorde нещо изчезна от ефира....:) Може пък да са вденали какво иска да им каже форс мажорът....:)

872

ne sin

преди 10 години

Popov e drislio ,a Rut e prava !

871

Анонимен

преди 10 години

Браво Попов, добър отговор на мърморещата недооценена "звезда". Кучетата си лаят, кервана си върви и всяка истинска звезда по света е приела този факт. Няма човек под светлината на прожекторите, който да не е одумван. Нито Бийбър се е отказал от Канада (а там се скъсват да го подиграват), нито някой друг. Главозамаяло се момиченце, което си мисли, че всички са длъжни да го харесват. А най жалко става, когато някой започне да генерализира какъв бил българина.

870

свинар

преди 10 години

Ето я моята ГЪЦКА бре хора, мили хора виж те Я....

869

бай Иван

преди 10 години

Много точно го е написала, ама *** от ориента кога е търпял критика. Дет са вика "наше лошо няма"

868

GRN

преди 10 години

Изключително точно описание. Ако не бяхме такива, какви щяхме да сме? Ами европейци вероятно, не мрънкала от хоремага. За съжаление на България й трябва катарзис - да се отърси и да продължи напред. Но с друго самочуствие и с други хора, не само с мнозинството сегашни електорални единици и катунари.

867

Анонимен

преди 10 години

Абе не ми я лансирайте тази бе! Някой си дето нищо не става от него, че и със самочувствие. Като не сме ти на нивото като публика ходи да пееш в Англия и САЩ или пък в Африка. И без това пееш на английски. Аз искам някой да ми пее готино на БЪЛГАРСКИ! И да е човек преди всичко освен изпълнител. Пример за подобно нещо за мен е Деспина Ванди. Пее страхотно 98% от песните си на гръцки, свирят страхотно, а и като човек е човек с главно "Ч" -с голямо сърце и душа. Нещо такова искам и в България!

866

don

преди 10 години

Явно девойчето е възприело тезата, че и лошата реклама е реклама, и действа последователно и целенасочено.Успех, девойко ангелогласна. Само да попитам, като си толкова хай, защо се върна по тези ширини.

865

трафоПОСТ

преди 10 години

И Рут е права и авторът на отговорът до нея също. Тя пише за правилото, той и отговаря с изключенията. Единственото от, което лично аз не бих се отказал е географската ширина, тя не зависи от нас и много ми харесва, въпреки всички усилия да я засе*ем.

864

Nik

преди 10 години

Всяко стадо си има ***,но не може да слагаме всички под един знаменател.Недопустимо е да се плюем един друг,и да хвърляме камъни в собствения си двор,както и непрекъснато да проявяваме нихилизъм,а да се обърнем към позитивното,към стойностните хора,към положителното в България,защото такова и такива има.

863

Анонимен

преди 10 години

Даже не знам каква е тази, но все някога медиите ще ме победят и ще разбера. Както и на Азис името запомних заради медиите, въпреки че за повечето имена на чалгаджии удържам фронта и гледам да не им чета и запомня имената.

862

Анонимен

преди 10 години

От ТВ шумотевицата научих за Рут Колева, талант, не знам какво. Когато я чух как говори, ми се обърна сърцето от срам. Психологическият анализ би казал, че това е едно комплексирано и същевременно нарцистично същество, което дори да има дарба умее да отблъсне всички, които биха я харесали. И това същество отива в ББС все едно отива в МТВ, нямам думи. Все пак има малка полза за България от тази изява - англичаните ще видят, че не всички българи са *** :)

861

щирлиц

преди 10 години

Аз съм (не)българче,обичам рода си да отричам.Всичко българско и родно цапам,плюя и злобея.

860

Анонимен

преди 10 години

Хубаво да имаш талант, но колко по-хубаво е да имаш талант без обремеността на комплексите си! Тогава може би не би ти се набивало в очите непрекъснато колко е лошо да сме "българи", та макар и ти да си един от нас

859

Васко

преди 10 години

Даже си е много права Рути.. А смешкото написал статията си личи, че е цедил между пръстите да дири доказателства за иначе загубената кауза да спаси накърненото си българско самочувствие. Аз не се откривам в описания човечец от Рут, напротив презирам го също толкова силно.

858

Вили

преди 10 години

Права си, Рут! Това е представителна извадка за българина. А че има изключения, това е ясно!

857

Нико

преди 10 години

И когато се намират хора като Рут, които да признаят истината, болшинството от злите коментари само доказва колко е права Рут! Тва е истината. Булгаристанеца няма да се дигне и да измете тази абсурдна държавана система, но ще се нахвърли върху малкото здравомислещи хора, които имат смеостта да му кажат истината в очите. Затова булгарситанеца е вече минало. Това е просто агония към едно предисвестено изчезване като народ! Омразатам ненависта и страха погубига българина! Тва ще пише в историята!

856

Нико

преди 10 години

Когато великия поет Ботев слиза на Козлудуй е посрещнат с тотален нихилизъм и абсурдна апататия, дотам че човекът е искал да предизвика всенародно възстание, а загува сам самичък на Вола! Булгаристанско е единствената страна в Источна Европа, където е прави ужасното класово прочиставане чрез абсурдбният в човешката история Народен съд. Рут е абсолютно права! И ще добава: г*уринът не заслужава своите герои като Ботев и Левски!