130

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 134 Ти си пълен ***.Малко са те били.

129

Анонимен

преди 10 години

Абе вие *** ли сте? Както винаги - печелите избори, дори когато сте ги загубили. По-големи популисти от комунистите не познавам.

128

Анонимен

преди 10 години

da be ne. tova e osnovna orientalska cherta, koiato ia imame vse o6te.

127

Анонимен

преди 10 години

Да бе, не сме. Хайде виж след последната изцепка във Финландия, като депутат беше взел служебна кола да отиде до вилата си - 15 години моментално.

126

евалла

преди 10 години

Щом се борим дали сме последни или предпоследни по корупция в Европа,браво на Златанова!Явно толкова са й възможностите.Да дойде друг,който реално да се пребори с корупцията,а не само да констатира и да си чопли носа.

125

Анонимен

преди 10 години

Това,че има и други като нас,не е повод за успокоение.В България всеки ,който е на служба,от която българинът е зависим е мотамо корумпиран.По-скоро затънал до ушите в корупция. .Рушветът отваря врати,рушветът кара държавния служител да се усмихне благосклонно.Чака си рушвета като наследство.Недай се,боже,реагираш остро срещу подобно поведение,пиши си некролога.Ще ти разкатаят фамилията.

124

един

преди 10 години

Жалко значи още може иначе ще ни падне рейтинга

123

Анонимен

преди 10 години

Ако не сме първи вероятно сме втори и какво,да не би да искате да ни убедите,че сте се преборили с корупцията,или че имаме напредък в резултат на управлението ви.

122

Shark

преди 10 години

Маааааа ви деееееееееа простите коминяги, вървете си беееееее. Хората неколкократно ви казват че в Б0лъгария нещата са пълен батак, че нищо не сте свършили, че само крадете, че сте потънали до уши в корупция, а вие продължавате да мажете и да увъртате и да се изкарвате прави. Деееа вашата *** долна, оставка бее, веднага!!!! Само барикадите като в киев са решението явно. С добро няма да стане, жалко, но е така!!!!

121

Анонимен

преди 10 години

ГОСПОЖО,питайте колко ще струва ЕДНА ПЪЛНА ПРОМЯНА !ДОКТОРИТЕ ДА направят и малко отбивка от цената /ЗАЩОТО Е ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО И РЕКЛАМА ,ако успеят/АЗ ЛИЧНО ЩЕ ЗАСТАНА НА ВИТОШКА,НА ЛЕТИЩЕ,НА ГАРИТЕ И ще събирам парички!ДАНО НА ВЪНШЕН ВИД ви промени хирургията,ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО Е ПОД СКАЛПА няма шанс!ПРАЗНОГЛАВИЕ съчетано с ПОКАЗНОСТ и добавен МАЙМУНСКИ ИЗГЛЕД И ПОВЕДЕНИЕ/постоянно си криви муцуната грознишка/ИСКАТ от нас МНОГО ТЪРПЕНИЕ,А КОЛКО СА НАГЛИ папагали с опорни точки

120

Владимир

преди 10 години

Докъто станишев и местан и националния предател сидер ага са в България и НА власт то винаги ще сме на първо място по корупция ...таке е било, така е сега и така ще бъде ...световнопризнати крадци и мародери и синове на световнодоказани масови убици друго не знаят ...бащите им , майките им целите им родове така са ги учили да крадат , убиват , мародерстват това им е в природата те са научени да убиват хора от собствения си народ без да изпитват капка угризение от деца !!!!!

119

сами м

преди 10 години

Потресаваща грозота - не само физическа, но и ментална...

118

straightForAreason

преди 10 години

Ние може да не сме в челото , но това се дължи на сметки и на по голямата численост (популация) в другите изброени държави . Ясно е , че в България редовия човек е най засегнат от корупцията , която е на всички етажи . А тази някога ще излезе ли да каже нещо смислено , или са я избрали с цел да плаши събеседниците си , за да не задават въпроси ?

117

straightForAreason

преди 10 години

много гнусен травестит е това същество на снимката

116

Винету

преди 10 години

Да ви *** в тъпите анонимници по-долу, които пак засмукахте на Боко грездея и пак той ви е виновен. Айде стига де, това адски омръзна. А някакъв жалък *** е написал, че имало 40 000 калинки на герБ - чул-недочул някаква си опорна точка и се хванал за нея като червен бръмбар за сламка.

115

Противогаза

преди 10 години

Един от министрите без професионализъм какъвто и да бил, назначен на пост заради факта, че е лична приятелка на Моника Станишева. Тази жена, че не си разбира от работата е ясно, но изглежда че въобще е объркана -- зер с лице на противогаз не е лесно да се живее.някои разбира ли какво е искала да каже? Ту има ту няма!Г-жо Противогаз, помолете поне да не Ви дават снимката като Ви цитират, че получаваме ортикарии.

114

...

преди 10 години

Абре то ако питаш такива кат сегашните управляващи, то и водата не може да мокри и слънцето не може да пече и вятъра не може да го духат!!!! Абе това е, хората ги плюят те ко си мислят и те не знаят! Ама така е те са тук САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА КРАДЪТ както правиха последните 20 години и да МАМЯТ както правиха и предишните 20 годиники а и ще правят следващите 1000 годинки! ОСТАВКА!

113

Анонимен

преди 10 години

На тези дето ще кажат, че щом подкрепям БСП съм комунист ще призная, че целият съм в белези от тоягите на шестаците и, че щом ги подкрепям днес, значи десните правят предателство на Родината и трябва да бъдат спрени с цената на всичко! За да я има България!...

112

Анонимен

преди 10 години

Орешков поне уведомява ПРЕДИ да тегли заем, за разлика от Тиквата проста и нагла, която кри до последно, че е изтеглила 2,5 милиарда заем!

111

ударник

преди 10 години

Не сме първи по корупция в ЕС, отсече Златанова"Проблемът е голям, но не сме на дъното".......................тюююююююююююююююююю, язък!давайте братя и сестри! депутати и депутатки, минстри и министЕрки, кметове и кметици .... и т.н! Да напрегнем мищци и да достигнем първото място! Има мегдан за това! Я правителството как се грижи, заем след заем ви тегли, пък вие не мож*те го усвои!аааа-***, ха! Петилетката предсрочно, другарки и другари!