73

ицо

преди 10 години

Българина е *** от време "оно",така че Иванка да плаща сметката и да не се жалва,те коректните винаги са преебани в нашата мила родина,която от ден на ден е все по-голяма помия....Съседа е тарикат,съседа е крадец,съседа е ***,съседа е типичния селски наглец,ДА ГО АПЛОДИРАМЕ съседа е НАЙ,НАЙ-големия...Жалкото обаче е,че най-бурни аплодисменти съседа получава от Държавата,докато съседа е НАЙ тая държава е обречена,ликувайте *** тя скоро ще бъде ваша.

72

Тошо

преди 10 години

аз също за декември само за 6 днисъм бил в къщи и имам 58,70лв ток,така и не можаха да ми обеснят от ЕВН от къде доиде тази висока сметка,като имате в предвид,че се отоплявам на газ

71

до 70

преди 10 години

Надеждата за евтин шистов газ умира последна. Никой търговец няма да го продава по-евтино от международните цени ако има къде да го пласира на двойна цена например.

70

Charley

преди 10 години

Знам че Топлофикация ме краде. Нямам топломери и плащам за пълна мощност плюс 15%. Имам водомери и редовно ме отчитат. Значи би трябвало всичко да е О.К. плюс 15% "бонус" за кожодерите. Въпреки това в края на лятото в два последователни месеца Топлофикация изиска от мен да доплатя за "изравняване на сметката". Без каквато и да било логична аргументация. Какво стана с джакузито на Вальо Топлото и сметките в чужбина на 90-годишната му майка? Няма да ми е съвестно когато започнат да ги "отстрелват"

69

Боби

преди 10 години

Тази година сметките за ток са дори по-завишени от миналата, но поради по-топлото време не се усети толкова. Грабят ни мощно!

68

Анонимен

преди 10 години

Един познат ***, който работи в управлението някакъв шеф ,като пийне много обича да се хвали какви големи пари взима и че трябва да ходи на работа само в деня за заплата. Понеже зам. директорът му е близък от дупнишката енергийна мафия.

67

Анонимен

преди 10 години

Миналата година щеше да има конкурс за нови директори на Топлофикация, така си остана само на приказки. Същите мошеници ,които скубят хората от години. Тая *** трябва да се изрине цялата, ама кой............

66

Само

преди 10 години

бандитската топлофикация-софия краде, надписва и измисля несъществуващи сметки. Престанете с това, че комшийте крадат. Краде се с измислената температура, която "уж" топлофикация поддържа, след това с още по-измислената сградна инсталация (70% от сметката е за нея) и накрая с пробутването на отпадъчната от ко-генерация топла вода, която трябва втори път да се заплаща след като веднаж е вече платена. Това са гигантските лъжи на топлофикация-софия и гиантските им кражби за енергийната мафия!!!!

65

Анонимен

преди 10 години

То и аз така като Пенчев разсъждавам, ама и аз като него нищо не мога да направя. Колко заплата му давахме на него, че забравих?

64

Fena

преди 10 години

До Анонимен 65Сметката може да е 200 или 2000. Важно е колко м3 показва gas meter-a в САЩ. Тези кубични метри се умножават по 8 и се получава колко киловата влизат в апартамента/къщата. Тез киловати по умен(изолация, изложение, строителство, съседи) или глупав начин отопляват жилищен обем. Братята в UK пък ползват ВТU. Това се сравнява ВТU или киловат.

63

Анонимен

преди 10 години

Страшна работа

62

Анонимен

преди 10 години

До 65Тоест, за да избегнем транзитните такси, да вземем да копем шистов газ? Не се бях сетила!

61

Анонимен

преди 10 години

В апартамент, в който не живея по цял месец, имам сметка 16.80лв за 6 денонощия и работещи 2 климатика. Грубо, това прави 85лв месечно. Отказал съм се от парно преди 2г и прогнозния ми дял за сградна инсталация за този месец е 62лв. Див капитализъм....

60

анонимем

преди 10 години

Първо ни накараха да си купим топломери с дистанционно отчитнане.Та не разбрах за какво пускане в "дома"става дума.

59

Анонимен

преди 10 години

И пак има неразбрали, че крадеца вика :Дръжте крадеца! Това е опорната точка от както свят светува

58

Анонимен

преди 10 години

За газ в САЩ за 1 къща сметката е около 200 долара на месец и то при условие, че в САЩ цената на газа се субсидира и не се оскъпява от ДДС и акцизи както е в България. Това се равнява на около 1000 долара на месец в България заради данъците и затова че се внася чак от Сибир и се дължат такси за транспорт.

57

ko40 von selo

преди 10 години

ко цълаш минус бе, кавал. аз ли незнам кво плащам. в европа с 20 цента за киловат плащат по малко ток от АЕЦ и разпределителните ви дружества. цъкай минус. като дойде сметката пак цъкай. шушумига. че и се радва , че му надписват сметките и го мамят

56

Анонимен

преди 10 години

Работата е ясна, целият вход краде а Иванка плаща. ВГ Абсурд! Жената да си купи климатик и да бие шута на шутовете от недоразумението наречено топлофикация

55

факт

преди 10 години

парно = порно

54

трольегерен

преди 10 години

сега ще излезете ли на улицата, или вече ги няма ударните бригади на бсп и атака да ви казват какво да правите? :D или докато бсп управлява, всяка сметка е хубава сметка? :D