36

некой си

преди 10 години

На Украйна ще помогне ако Янукович прати Беркут да набие тия бандити на Майдауна. Ама тоя Янукович излезе страхливец. Агов кой беше тоя, че не се сещам?

35

цезар

преди 10 години

А бе, ага ти беше един от участниците за разпада на България, сега си се загрижил за Украйна.

34

Анонимен

преди 10 години

А кога Европа ще прояви солидарност с България ?

33

АсенА_

преди 10 години

Не ми се влиза в просторни коментари, но за съжаление тоя е ярък пример за нивото на нашите депутати. Скоро четох, че някаква ЮС фондация награждава последните протестъри, така че ни очакват още недоразумения в бъдеще.

32

сопол

преди 10 години

знаете ли путин какво казва. Диктатура на Закона. Налагам диктатура на закона. Не германия да ми прибира ходоровски, който купува най голямата нефтена компания чрез собствената си банка за 160 мил. долара при реална пазарна оценка 20 милиарда долара. Путин бил лош, щото не могат без парици да точат нефт и газ от русия. кога ще има в бг диктатура на закона. ще ви кажа , НИКОГА. шуробаджанащина у нашта ***

31

Анонимен

преди 10 години

Не му обръщайте внимание на Асенчо - типичен алкохолик, потомък на номенклатурен кадър на БКП.Самият Асен е без образование (в България когато на времето образованието беше напълно безплатно и достъпно)Раборил като манекен, той бе приет в СДС като едно красиво лице (но всъщност е изключително *** и ограничен).Сега, вече без шанс за депутат, Асенчо се продава на западни фондации с цел разграбване на страни с все още запазена държавна икономика като Украйна.

30

Анонимен

преди 10 години

Без да чета статията, само като видя видния герой съм сигурен в подлагането. Една от най видните мижитурки на СДС.

29

сопол

преди 10 години

ей, гащник. кво цъкаш минус. я се поинтересувай малко за свободното търговско споразумение със САЩ. тва дето четете франция глобила гугъл ще остане в спомените. Корпорациите ще могат да съдят държави и да им се налагат глоби. За монсанто пък не ми се и почва, не че BASF остават по назад. световното правителство ще почва да действа, единственият му кусур ще е , че е частно.цъка минуси палячото

28

Хвала !

преди 10 години

Довечера ще заспя спокойно, при мисълта, че храбрият Асен Агов ще тръгне с пушка на рамо да се бие по барикадите в Киев и ще подложи юнашките си гърди на палките на киевската полиция! Хвала на такива герои!

27

sopol

преди 10 години

боли ме за украйна, корумпирани алкохолици. кличко ще ги оправи, както нас тиквата.Русия с Путин е единствената държава в света, която се разпорежда с корпорациите. А не като в ЕС и САЩ корпорациите да управляват. сега ЕС като подпише търговското споразумени със САЩ, Европа ще се превърне в най големия щат на САЩ. тогава тежко ни. кво ми коментира тоя съсел полша с техните водопроводчици. полша с 40 милиона са по гладни и от нас, сега да вземем и украйна с 40 милиона алкохолика

26

Анонимен

преди 10 години

Znachi , evropa da proqvi solidarnost na fashistki organizacii ! Abe aga lisi agov lisi lud lisi eb..sh lise , evropa aganca kato nas ne podkrepq , tisi tragnal ukrainskata fashaga da zashtitavash......

25

Анонимен

преди 10 години

Много неща от тези които каза Агов не са верни.1. България не може да се сравнява с Полша.2. В България процесите, които ги е имало в Полша ги е нямало.3. ЕС не е помагало на България за подобряване на живота.4. Реално в България жизненото равнище спадна след влизането в ЕС.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 28Te не вярват на ютуб.Вярват на опорните си точки на водещите офицери.

23

Анонимен

преди 10 години

Има в ютуб филми за бандитското минало на Янукович.Който знае руски може да ги гледа.

22

jan

преди 10 години

Изпълзял , дава акъл, ама май че не е негов, защото гледа срамежливо надолу. Ясно, че на всички бивши политици им свършиха паричките...И сега искат наново да се продават.

21

Анонимен

преди 10 години

Янукович е като ББ. Бивш мафиот станал шеф на държава.

20

Анонимен

преди 10 години

Кога пък от ЕС са стимулирали някоя държава?И до ден днешен даваме повече ппари на ЕС отколкото получаваме.

19

Анонимен

преди 10 години

Интересува ли се някой какво се върти в кратувната на тоя безличен *** на аванта откъдето и да падне.

18

Шоп

преди 10 години

До PeshonizerЕС, който не успя да вкара в пътя 7 милионна България---------------- Сигурен ли си, че не ни е вкарала в пътя и сигурен ли си, че процеса е завършил?

17

Анонимен

преди 10 години

Единствената фашистка държава наоколо е Путинска Русия.