36

Анонимен

преди 10 години

България влезе в EС , обаче EС така и не влезе в БГ .

35

Анонимен

преди 10 години

До Анонименвън изедниците от хранилката на властта

34

Анонимен

преди 10 години

Марийчето си взима хилядарките на топло в Европарламента и раздава политически коректни коментари... Докога ще търпим подобни кърлежи?

33

Анонимен

преди 10 години

О Мария,колко си хубава.

32

Rumen

преди 10 години

С това правитество само кам СССР можем да се присъединим тази година. Нима никой не забелязва, че в България вече никой не идва. Нито Европейски министри, нито делегации ното от Комисията. НИЕ СМЕ В ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ. и това е заради курумпираните политици с който Европа не иска да има нищо общо/.

31

Анонимен

преди 10 години

Обаче пък какво пазене. С криваци , сопи и огньове от охранителни полицаи. При Хан Аспарух предполагам е била по надеждна охраната

30

до 34

преди 10 години

Еми виж само колко земя е реституирала и изкупила юристката и върла антикомунистка Фидосова от ГЕРБ. От реституцията на земята печалба получиха само адвокатите, нотариусите и богаташите.

29

Анонимен

преди 10 години

Защо в България няма нито един наказан комунист и нито един не наказан монархо-фашист-капиталист? Идеологията и действията им са напълно идентични, би трябвало и наказанията да им са едни и същи.

28

Анонимен

преди 10 години

А след приема в Шенген идва въвеждане и на обща европейска валута!!Преобразуването на левовия ресурс как ще стане??1 към 2,1 към 3 или повече!!Кои слоеве от населението ще пострадат най-много??То се знае и е ясно.Най-бедните отново ще изнесат тази реформа на гръб,защото тогава един хляб ще струва 1 евро,а за всичко друго сами правете сметка!!!!

27

ha ha

преди 10 години

Така е пазите, че който не е поискал, той не е влезнал. Някой пак е чел басните на Лафонтен.

26

Анонимен

преди 10 години

28: "напротив сега има по страшен комунизъм"Напълно подкрепям. В България комунизма беше заличен от новите капиталисти бивши комунисти още 90те. Но затова пък в Брюксел върлува комунизъм от най-уродлив съветски тип където начело на Европейския Съветски Съюз стои политбюро от недосегаеми и арогантни комисари, един нефункциониращ евро-парламент който е само за парлама (както в СССР), една кукла на конци за президент на ЕС и като цяло всичко се ръководи от няколко човека задкулисно.

25

до 30

преди 10 години

Милиардерите са реститутки на земя от преди 1944 г. по законите на Лучников и СДС от 90-те.

24

Анонимен

преди 10 години

Категорично съм за Евразийския съюз! Всички дето крадът евросубсидийте предназначени за народа и станаха милиардери, а народът ни започна да се изселва от тук. Путин ще помогне на българите и на България, а псевдо бизнесмените ни ще стискат зъби и ще козируват, а и ще връщат крадените пари! Затова и олигарсите ни са уж демократи и ревът срещу Русия на зла гад! Разбрахте ли бе, калинчовци, разбрахте ли?

23

Анонимен

преди 10 години

Омъжи се за един дебел французин Габриел от партията на Саркози и ЕНП.

22

до 23

преди 10 години

до 23 не е само дядо ти, на който ЕС отказва помощ. В същото време ЕС отказва помощ на БДЖ например, защото това било държавна помощ, а пък за богатите частници от Добруджа ЕС подарява милиарди евро субсидия и това не било държавна помощ. С други думи ЕС лицемерно казва, че едното е помощ и не може, а другото е субсидия и може.

21

Анонимен

преди 10 години

Каква е тая Мария Габриел?Да не е от дългоносите, кривоглави?

20

Анонимен

преди 10 години

21,когато говориш нещо просто провери фактите а не да вадиш от гардероба старото вмирисано на нафралин плашило на комунизма. Няма вече комунизъм. Има реалности - от една страна залязваща Европа затъваща все повече в криза, безработица, протести, бедност, агресивно налагане на хомосексуализма като норма, изчерпани ресурси. От друга страна изгряващата световна сила Русия и Евразийския Съюз с огромен потенциал, неизчерпаеми ресурси и мощ и носителка на истинските ценностите на бъдещето.

19

Анонимен

преди 10 години

Шенген не е проблем на България а на страни като Турция например. Парите за земеделие се дават само на богаташите с трактори. По-малките собственици на земя не получават нищо и са на ръба на фалита.

18

Анонимен

преди 10 години

18,когато говориш нещо просто провери фактите защото това което го казваш са пропагандни лъжи обслужващи ретроградната комунистическа върхушка управляваща България, чиято основна цел е да ни вкара в скотобойната на Путин наречена "Евразийски Съюз". Просто напиши че си за този съюз и без излишните лъжи ще те разберем за какво говориш.

17

Анонимен

преди 10 години

какъв шенген, ***?! с тия шуробаджанашки партии, дето превзеха властта с преврат, какъвто до сега е нямало, с най некадърното и най посредствено правителство за 1300 години от съЩЕСТВУВАНЕТО на българия, С НАЙ НАГЛИТЕ И АРОГАНТНИ ДЕПУТАТИ, с абсолютната корупция и престъпност - ще видим шенген, ама ...!!!!!!