42

Знаете ли

преди 10 години

Вие знаете ли нещо което Орешарски като скромен човек не обича да се хвали ! За разлика от М.Велчев и Дянков които с операции по външния дълг ни ощетиха с няколко милиарда ,Орешаря 2 пъти емитира облигации/като зам. министър при Костов и като министър при Станишев/ и ни спести няколко милиарда,няколко милиарда наши пари в бюджета и от данъците ни ! Сигурно не знаете защото имаше медийно затъмнение 4 години през което Будиста като термит опоскваше държавата и спестените от Орешаря пари !

41

m.markov

преди 10 години

Полжителна,отличен 2

40

ИСТИНАТА

преди 10 години

ГЕРБ изгуби изборите през всичките години на своето властване. За управление и дума не може да става 1.ГЕРБ изгуби 12 области, 600 000 гласа и 20 мандата. Не изгуби чест и достойнство, понеже ги няма.БСП отпрати ГЕРБ в изолатора, прибави 12 области, 200 000 гласа и 44 мандата, и за първи път ще има по 1 депутат в Кърджали и Разград. ДПС изгуби 126 000 гласа и 1 мандат, но за първи път ще има 3 депутати в София. Атака изгуби 140 000 гласа, но придоби 2 мандата и дълбоко чуждата роля на балансьор.СДС, ДСБ и РЗС изгубиха всичко.

39

за финал

преди 10 години

ГРОБ умря ! Тази вечер всеки може да си отиде в своя дом и да каже на своите деца и на своите родители ,ако са живи......ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЕРАТА НА МУТРОКРАЦИЯТА,КРАЖБИТЕ,МИЛИЦИОНЕРСКИЯ БОТУШ И РЕКЕТА НАД ДРЕБНИЯ БИЗНЕС СВЪРШИ.......ЗАПОЧВА ЕРАТА НА СЪДЕБНОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА МУТРИТЕ ПОГРЕБАЛИ БЪЛГАРИЯ !

38

stanick

преди 10 години

Не в никакъв случай

37

Анонимен

преди 10 години

Викайте Путин - той действа с твърда ръка!

36

rumen221

преди 10 години

Орешарски,КОЙ, Ще каже на българите Защо?:1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. БНП е 48% от средноевропейския, а средните ни доходи 21%3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда, значи декларираната печалбата е 22 милиарда (истинската е по-голяма, около 35 милиарда), а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!- Целият бюджет на държавата е 28 милиарда! - Следователно, печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи, а народа ни ГЛАДУВА!!!.

35

Анонимен

преди 10 години

ти господине единствено доразви кризата в България

34

Fena

преди 10 години

Слаб(+2) също е положителна оценка. Ама слаба.

33

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Орешарски е нещастен...Най-добрият икономист-финансист-професионалист попадна на калпав матриал...Все едно Бербатов вмедсто в "Манчестър юнайтед"-комунистически отбор..Бил Шенкли, легендарният треньор на Ливърпул"Социализмът е във всеки от нас - работим за една цел, а в накрая споделяме и еднаква награда. Това е начинът, по който виждам футбола. Това е начинът, по който виждам живота".

32

rumеn221

преди 10 години

Обичам и фитнеса!!! Особено стойката "хвани се за палците"!! Много я обчиам тази стойка!

31

rumen221

преди 10 години

Орешарски, признай,До кога евроунижения, налагани ни от евроеничари?- Взеха ни пазарите и заводите, разориха селското ни стопанство и искат да ни изкупят земята - МЪЛЧИМ!- Взеха ни 10% от спестянатията, 90% живеят с доходи под Обществения минимум от 562лв., качват ни възрастта за пенсий МЪЛЧИМ!- Спряха ни евтиния от Козлодуй, пробутват ни скъпия фото-ток и ни пречат да печелим от Южен поток и Белене ДО КОГА ЩЕ МЪЛЧИМ? - Едно унижение, което не получи подобаващ отговор, става причина за все нови и нови унижения Р.Рейгън!!!ВСЕКИ ПЪТ, КАТО ЗАМЪЛЧИМ, ТАК

30

rumеn221

преди 10 години

Обичам Рио!! И карнавала!! А вувузелите.............лелеееееееее, как обичам да ги правя!

29

13

преди 10 години

Тоя вЕрва ли си?

28

Анонимен

преди 10 години

За да се развива бизнеса нали хората трябва да имат пари ,че да има потребление бе ,умнико никой няма пари в България и бизнеса се развивал я,ела да видиш по градовете и селата какво е в 17часа няма жив човек по улицитеХОРАТА НА ВЕРСИЯ ПАЗАРУВАТ МАСОВО РАЗВИВА БИЗНЕСА ТОЯ

27

kana radeva

преди 10 години

Eeeee gospodin oreharski e pocten i rabotliv primier

26

Joro

преди 10 години

Кой бизнес? Аз съм представител на бизнеса и съм дал негативна оценка! Или се зачита само гласа който Ви отърва? Мухльовци

25

cico ristio

преди 10 години

Toq e za otec gelemenov da mu goni besovete

24

rumen221

преди 10 години

Орешарски, признай,В Конституцията няма разпоредба регламентираща пенсии за ТРУД, - ПЕНСИЯТА ЗА ТРУД Е ЗАМЕСТВАЩ ДОХОД, А НЕ СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ!!! В Чл. 1 и 2 от Кодекса за социално осигуряване, не съществува понятието ПЕНСИЯ ЗА ТРУД, а само пенсия за старост НО ТОВА Е задължение на Правителството по Конституция: Чл. 51.(3) Старите хора, които нямат близки и не могат да се издържат от своето имущество се намират под особена закрила на държавата и обществото. А НЕ ПОД ЗАКРИЛАТА НА РАБОТЕЩИТЕ И ЗА СМЕТКА НА РЕДОВНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ!!!.

23

rumen221

преди 10 години

Орешарски, признай!1. Европа препоръча ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ С 12 ГОДИНИ ПО-НИСКА ОТ СРЕДНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА, която в България е 73 години или пенсии на 61 г., а заради младежката безработица - забрана на държавна работа за пенсионери!2. Инвалидността не е Трудов стаж!:- Инвалидните пенсии (950 000бр.) да се плащат от Здравните, а не от Пенсионните осигуровки!3. Приходите: - МРЗ равна на ОБЩЕСТВЕНИЯ МИНИМУМ от 562лв, а ДП и ДОД = 20%- ДДС с ОБРАТНО НАЧИСЛЯВАНЕ и намаляванета му на 10%, за храни, учебници и лекарства ТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!.