117

Sylvianna

преди 10 години

Имаме си президент който е мастит бизнесмен и милионер. И как очаквате такъв човек да мисли за народното благо? той цял живот е работил за мафиоти, сега обслужва интересите на политическата мафия.

116

Black Widow

преди 10 години

Борисов ясно свали картите на масата и си призна, че играе задкулисните игри на Росен Плевнелиев. Явно това е мислено доста време, щом Боко веднага реагира. Сякаш само чакаше Президента да подаде за тоя референдум. Избора ни е при кои олигарси да поверим управлението на държавата? При сегашните или при кръга на белите якички и ГЕРБ?

115

Инфантилност

преди 10 години

Печели се време , разиграват се комедии , със задължително гласуване се цели , народа чрез избори да легитимира една криминална и деградирала държава.Явлението е и инфантилно , защото тази страна изчезва и се превръща в историческо понятие , доказателство за което е опразването на територията , невероятният по мащаби геноцид и необратимата демографска катастрофа.

114

анонимен

преди 10 години

133,трудно ми е да те стигна.Не съм слуга и не получавам надници от мутрата Борисов.Нещо против това?Борисов е аут от политиката .

113

The king

преди 10 години

Е как Борисов няма да подкрепи предложението на президента. Нали са си един кръг от хора и заедно си измислят глупостите. Много ми е интересно, ако се стигне до подписка, Борисов с X ли ще се подпише или с О?

112

Анонимен

преди 10 години

Горките социалисти....пак са на колене :)

111

бубулина

преди 10 години

Дали ще бъде електронно или не гласуването винаги може да се манипулира и гласове да се купуват. Така, че всичко това е отклоняване от важните въпроси и най-вече от вниманието към Плевнелиев и връзките му, но няма как да се случи.

110

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО ПОДКРЕПЯ БОЙКО

109

алооо 129

преди 10 години

Срещу мен да тичаш неможеш да ме стигнеш с мизерната ти надница, като платен драскач..А съм сигурен, че не си един от протестите..

108

data

преди 10 години

Майсторски ви го подадоха , нали друга ри ?п.п. Хахахах не се сещам да имате полезен ход . Мухааааааааа

107

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Несериозно е да коментирам Николай Бареков. Несериозно е да коментирам Бойко Борисов. Несериозно е да коментирам Цветан Цветанов. Несериозно е да коментирам Росен Плевнелиев. Несериозно е да коментирам блокове и кооперации. Това са несериозни хора в сериозното пространство, наречено политика!!!

106

bezpartien

преди 10 години

Как няма да го подкрепя като Бойко го е издигнал и сега двамата ще направят всичко възможно да си прокарат недомислените идеи.

105

Един от простите

преди 10 години

До Анонимен 128Ей, умник, добре че сме ние простите. Защото ако ни нямаше нас, вие умните (и красивите) нямаше как да се откроите като квинтесенцията на нацията. А дали именно заради вас, които от години миете чиниите, метете улиците и чистите клозетите на западните си господари, ту тук, ту там не искат и да чуят за българите? Нищо че някои от вас, новите лакеи и слугини на ояла се Европа, се перчат с висшето си образование.

104

Анонимен

преди 10 години

Живея в кралство Белгия от години.Тук гласуването е задължително.Това е една уредена държа каквато България благодарение на гея, бея и *** никога няма да стане..*** народе вярвайте ми , че Бойко ви е най добрият вариянт и го слушайте , защото яко ви дупенце..От тия *** в момента няма да почивам на родното ми черноморие лятото, а ще го заменя с Испания..Е нема такъв цирк и нема по *** народ...!!

103

H.Poirot

преди 10 години

Абе, какъв референдум.. Ако се прокара електронното гласуване, още по - лесно може да се манипулира . Президентът пак не е в час .

102

бг

преди 10 години

БОИКО ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА И КАТО ЦАРЯ ЩЕ СЕ РАДВА НА ВНУЦИТЕ СИ НО ЮЕ БЪДЕ ПИЧ ДОКРАИ И ЩЕ ПОДКРЕПИ РЕФОРМАТОРИТЕ С ОБЩА КВОТА И АЗ СЪМ ЗА ..ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА - СЕГА ГО РАЗБИРАМ ЗАЩО Е НА НС

101

Jordan

преди 10 години

Общо взето президентът Плевнелиев винаги е показвал своите пристрастия към ГЕРБ и ако не се лъжа само 1 път е оспорвал тяхно решение. Ясно е на всеки, че е съпричастен много, така че това не бива да ни учудва ни най-малко. Ще видим ситуацията как ще е занапред, аз лично вярвам, че той пречи на политиката. Партиите трудно биха се разбрали, когато поставя въпроса за такъв референдум, без да се е допитал до никой.

100

Непукист

преди 10 години

"Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично подкрепи искането на президента Росен Плевнелиев за референдум за избирателната система. " ...Как няма да го подкрепи като сам му е заповядал ,какво да каже пред медиите ?!?Айде сега приказки под шипковия храст ...

99

Уточнител

преди 10 години

ЧЕРВЕНАТА *** Е В ПАНИКА И СМУТ, след удара, който получиха изневиделица. Загубиха ума и дума и започнаха да плещят пълни глупости и тъпизми.

98

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО - ТИКВО - ГУБИ СЕ ТАКА ТАКА - ПОЯВЯВАЙ СЕ ЧАТ ПАТ - ТОВА ТИ ОСТАНА - СЪВСЕМ СКОРО ШЕ ТЕ ЗАБРАВИМ НАПЪЛНО