90

Анонимен

преди 10 години

ЕДНО ВРЕМЕ ТУРЦИЯ СПРЯ АВТОМАТИЧНО БЕЖАНСКИЯ ПОТОК ОТ БГ ЩОМ ВЛАСТИТЕ УСЕТИХА ЧЕ И *** СЕ ЗАПЪТИХА НАТАМ

89

от мен

преди 10 години

..*** в Алкайда?!..Това е началото на края на тая организация...и то такъв ,какъвто и хамериканците не са си представяли..

88

Анонимен

преди 10 години

Xa, xa, xa ....,*** и камикадзе ?! He! He! He!

87

Анонимен

преди 10 години

Ne berete grija na "Ал Кайда" a pomislete za sebe si! V kakvo sastoianie e Balgaria zaradi "grajdanite" ot *** proizhod

86

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕдна мина вземеш ли да вадиш без да я обезвредиш си готов.....ама като се замисля в случая - още по добре! :)

85

Кратун

преди 10 години

Смях се от сърце .... нашите *** са страхливи. Освен това, никой от тях не е държал автомат. Които са ходили в казарма, са въртели лопати и кирки в КЕЧ-а. Аз предлагам да подпомогнем процеса за набиране на *** в Ал Кайда. Така ще решим 2 проблема от раз.

84

Византиец

преди 10 години

;Да им се съдейства да участват в сирийската опозиция; да се изпращат заедно със семействата им, за да не им липсва домашен уют и секс,за да могат да се бият с хъс! Ако победят няма да се върнат в БГ, защото там ще има какво да крадат от позицията на силния! Ако ги разпердушинят/което е най-вероятно/ - поне ще се върнат в силно редуциран състав! На излизане да сключват договор с БГ държавата, че завърналите се "аслани" няма да искат здравни и други компенсации поради наранявания, травми и ...

83

Българин

преди 10 години

А какво ви казваха от АТАКА! Това отдавна не е новина!

82

Тодор

преди 10 години

Развеселих се, явно от "Ал Кайда" са решили да се самозатрият, оръжията ще бъдат продадени за скрап, хранителните запаси унищожени за дни, а танковете заменнеи с каручки.

81

Близък Изток

преди 10 години

Сега разбирате кой ще доведе демокрация в Сирия, продажници и *** които ги събират ЦРУ и МОСАД, а като се върнат в Европа ще всяват страх и тероризъм, така че да изгоним терористите от Сирийската опозиция от майка България, щото ни мислят единственно злото

80

Анонимен

преди 10 години

Loshata prodajna organizaciq na partiq ataka e pred palen proval ! I v momenta chatat za po 10st na tekst , i se opitvat dasi podobrqt imijda ot garba na *** ! Smeshnite nadnichari i maikite si shte prodadat za po edna pica ! PICAJDIIIiiiiii kafejdiii prodajnici........

79

Мистър Z

преди 10 години

*** да стане борец за чужди интереси! Добра шега. Направо виц. Само дето 1-и Април е все още далече.

78

пожелание

преди 10 години

Де да беше вярно! Всички български *** и *** да са в редовете на Ал Кайда,да изметем дирите от тази гнусна крадлива ,еб..ива пасмина с първосигнални инстинкти да яде,да с..ре,да прави деца и да скуби държава и народ.

77

Анонимен

преди 10 години

Ако излезем от НАТО и ЕС, ще видят *** кон боб яде ли. Впрочем, време е.

76

Анонимен

преди 10 години

Горките терористи от Ал Кайда! (Щом са опряли до *** от махалата).

75

Бай Григор

преди 10 години

Ха ха ха , *** на бой ?!?! Тея не познават психиката на *** ... *** напада само когато жертвата е беззащитна, има ли малка вероятност нападнатия да се съпротивява ,*** бяга колкото му крака държат .... страхлива ,гадна ,долна пасмина ....

74

Анонимен

преди 10 години

Какви бойци какви 5 лева, наште *** даже и за пушечно месо не стават...

73

Бл.Благов

преди 10 години

*** има две гънки на мозъка ,едната да краде,другата да прави деца.Ако обаче държавата беше на мястото си ,ако бяха приели закон да имаме оръжие в къщи нямаше да могат да крадат.А войници от тях едва ли ,по-страхлива *** от тях няма,за това върват на тумби,от страх.Станаха араби защото им дават за забрадките на жените им по 300 лева.

72

бай иван

преди 10 години

бравос! всичките *** да заминават да се бият в сирия и да си основат *** там като победят! ... ако победят, щото *** на бойното поле бяга като овца.

71

хуz

преди 10 години

Някога в турската армия султаните единствено *** не са приемали на служба. Познайте защо.