152

Bulgatani

преди 10 години

До Анонимен 186Не чакай го, момче!

151

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 190Ако баба ти беше мъж, и тебе нямаше да те има, за да ръсиш тук двуизмерни лафове, добили популярност по времето на "най-успешното" управление на България - това на професор Богдан Филов! хаха! С тази идеология в главата и досегашните демократични управници, вкарвани във властта от *** като тебе, водят България точно там, където са я завели и Радославов, и Филов - до поредната национална катастрофа! Не я ли подушвате вече? Никога нищо не сме спечелили от войни срещу Русия!

150

Анонимен

преди 10 години

Mnoooooooooogo na4eteni i prosti sa tija Bulgari beeeeeeeeeeeeeeee.

149

Анонимен

преди 10 години

188 А ти задавал ли си въпроса , айо бяха успели в някоя от предишните ДЕВЕТ ВОЙНИ С ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ , за са толкова , на практика Русия е воювала най-много с Османската Империя и разширенията и на юг посока Кавказ Крим и балнаите са за сметка на осмаците. Ако беше победил примерно Петър Велики днес съдбата ти щеше да бъде горе долу като тази на чеченците , ако въобще се самопределяше като българин , какво е станало с баратята ни от Волжка България, те не са ли българи макар и мюсулмани

148

Анонимен

преди 10 години

Русия е нa първо място по консумaция нa нaркотици!

147

Анонимен

преди 10 години

Каквато и да е причината за Руско-турската война ние сме спечелили. Който знае историята не се ли пита защо само нас дойдоха да ни освобождават, а съседите ни отдавна бяха свършили тази работа ?!

146

Анонимен

преди 10 години

Мисля,че Путин знае какво прави.Освен от футбол,шистов газ,атомна енергия и всичко друго българина разбира и от Русия.Янукович ще падне от власт.Той отдавна изпусна нещата.Кличко и другите водачи ще се хванат за гушите,но все пак някой ще оглави Украйна.И какво?Веднъж взеха властта,ония оранжави,дето им наляха милионите.Те обаче почнаха да крадът като за световно и народа ги измете.Сега ще стане същото.Но явно украинците трябва да преминат през тоя кръг на ада,,за да им уврът главите.

145

Анонимен

преди 10 години

До Бодила 159Който ти е казал тези *** приказки за Русия? Може би това беше някакъв луд фашист?

144

st

преди 10 години

Ако питате путин аз сам демократ милея за русия не искам да оказвам натиск към никого ооо няма такова нещо а стане ли въпрос украйна да си направи референдум за или против ЕС веднага скача путин нееее не може такова нещо.

143

Миро

преди 10 години

До Бодила и останалите русофоби-дришляциРусия не ни е създала последната държава заради мърлявите перчеми под турските фесове! Гонили са си интереса, но Русия е единствената държава на този свят, която някога е имала интерес по тези земи да има държава България. След поредица от уникални политически лупинги на *** като Бодила, за половин век България воюва два пъти срещу Русия.Май вече и Русия няма интерес да ни има, а това вече се усеща - все повече ще прониква турския *** в гъзовете ни

142

Миро

преди 10 години

До Анонимен 182Боклуци и извратеняци има навсякъде, но само в Европа и САЩ са на власт и определят облика на обществото!

141

Миро

преди 10 години

До БодилаКато си толкова чел, защо не си прочел как в началото на 19 век некъде из канцелариите на имперските тайни служби на Русия някой чичка е забол пръст върху едно парче от картата на турската империя и е казал: "Тук живее славянско население, което трябва да използваме в бъдещата война с Турция за проливите! Там трябва да създадем нова, приятелска държава!"Такива като теб обаче затвърждават лафа: "Направи добро да ядеш го^вно!" Такива като теб дават облика ни на ***-***!

140

Анонимен

преди 10 години

Русия е на едно от първите места по проституция, болни от спин, гейове, аборти и социално неравенство. 180 е прав, все едно руските мафиоти и баровци не си падат по крехко агнешко, а упадъкът на нравите там е пословичен още от едно време.

139

бивко

преди 10 години

До Учуденбил ли си в москва? да видиш онези паралии чичаци какви малолетни гнявят по дискотеките по цели нощи. бъркаш учудената си физиономия с тази на тъпец.

138

Анонимен

преди 10 години

178 Значи еврпоейският /иалиански/ съд е на нивото на съветскиятот 84 г.? И разликата е, че според италианския ПЕДОФИЛИЯТА Е НОРМАЛНА И ДОПУСТИМА

137

Анонимен

преди 10 години

176 - Чекатило съдът не го е управдал.

136

кои ценности

преди 10 години

До Ицо ПухНе се изразих добре,традиционно са християнски но политиката е на унищожението им .И разбира се краят на всякаква свобода в Европа се подготвя под форма "борба с нетолерантност",нов комунизъм-тип "1984".European Dignity Watch"Double standards on tolerance promoted in European parliament'.

135

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 172Къде е коренното население на Канада, на Астралия, та дори и на САЩ, които уж вече не са колония? И има малка разлика от тези държави, населени вече предимно с колонисти и например една Индия или един Ирак.

134

Учуден

преди 10 години

"Италианският касационен... напълно премахна обвиненията срещу един възрастен мъж, заподозрян в блудство с непълнолетни момичета. Съдиите решиха, че между 60-годишният социален работник Пиетро Ламберти и 11-годишно момиче има искрени чувства."Тези европейски ценности ли заплашва Путин?

133

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПриема се, с изключение на определенито "бивши" пред "колониални". Според мен и сега си я има колонизацията и експлоатацията, но в друга форма - инвестотори, приватизация, концесии. Защото не може да сравним приватизацията в Великобритания и тази в България например. За руския империализъм от предния пост - също се приема.