105

Анонимен

преди 10 години

ОЙ ОЙ ОЙ ОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ НИ НАТРЕСЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТОПЛИННИ / *** / СЧЕТОВОДИТЕЛИ ????????????????? КАКЪВ ПРОЦЕНТ ОТ СМЕТКИТЕ НИ СА ЗА ТОПЛИННИТЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ ???????

104

Счетоводител

преди 10 години

В самите формули за изчисляване на потребената топлоенергия са заложени законни възможности за ограбване.Първата-измислената сградна инсталация-за нея се разпределя 46-48 % от общата енергия за отопление,т.е.тия,които не ползват радиатори са наказани да плащат .И втората уловка е с топлата вода-от разликата между общия водомер и индивидуалните се вади един коефициент ,който достига до 1,3 и така в прогнозните сметки за месеца плащаме един път и на изравнителните сметки ги плащаме отново-законно

103

Анонимен

преди 10 години

Kartofenata princesa Fandukova obe6ta minalata godina, 4e za tozi sezon 6te ima realni smetki i..zamul4a!!Toplofikaciq e drujestvo za ograbvane na naroda i s neturpenie se o4akva da stane ne6to kato v Kiev za da se zapalqt vutre vsi4ki"specialisti" koito se grijat da pla6tame "normallno parno"!!Ni6to ne napravi to e qsno!!Toplofikaciq produljava s krajbite i se pita, nqma li nai-setne edin svesten prokuror da podkara t.n.6efove na tazi firma i da se natikat v zatvora!!Kude si Kralice??

102

Анонимен

преди 10 години

До Инж. до 60 и 61ПРавилно, използвал съм грешен термин, то.е. използвам съм верния тернмин неправилно, което не прави тезата ми невярна. Имаше дни, в които дори не е пускано парното и температурите бяха пролетни. ПО каква логика, мама му стара сметката ми за два радиатора е 200 лева? Домакинството от двама души, без мания за потребление на топла вода.

101

Анонимен

преди 10 години

До Анонименбегай на психиатър.........

100

преди 10 години

човек може да се пукне от смях. миналата година тока им беше скъп сега парното...

99

Анонимен

преди 10 години

Кой е виновен?-Фъндъкова,разбира се.Нали топлофикация е общинска собственост и при това монополист.И тя е решила твърдо да помага на ГЕРБ да си върнат властта с каквото може.Я с високи сметки за паро,я с толериране на незаконни протести,жената прави каквото може.

98

Анонимен

преди 10 години

Искахте капитализъм !?? Ето ви го !!!

97

Анонимен

преди 10 години

Фандъкова излъга най-нагло миналата година, за да избегне протести срещу нея, като обеща да паднат лихвите върху прогнозните сметки- нещо,което е тотално незаконно

96

Димитър

преди 10 години

Защо кметът на София мълчи?!

95

ДИДИ

преди 10 години

Съд и затвор за монополистите! Само това ще реши казуса със сметките.

94

men

преди 10 години

в швейцария топло, вода, топла вода, ток и такса за смет за тристаен апартамент 150 - 200 лева на месец. заплатите на хората работещи в тези фирми са 10-15 пъти по високи от колко в бугаристан. сметките си ги правете сами.

93

Структурата

преди 10 години

Защо е възможно така да краде топлофикация.Фактически структурата на топлофикация е много ясен и точен образ на мафията с всички нейни компоненти.Публична собственост на кметството , с вмъкнати много частни интереси , работещо в единство със съда който съди неприсъствено и частни съдебни изпълнители които привеждат в ход грабежа до перверзен край.Съвсем ясно се вижда , как публичната собственост е гарантирано да прелива в мафиина частна и как грабежа е тотално обезпечен.

92

Големия удушвач

преди 10 години

Проблеми : 1.Наредбата/защо не се изпълнява чл.53, задължаващ ежемесечното отчитане/. Защо се изчислява , а не се смята загубата на абонатната станция/чрез разлика мужду две отчетени числа-както тока/. 3.Защо не се слага топломер на кръга за топлата вода? И като се извади сумата от показанията /на кръга за топлата вода и за парното/ на Общия топломер---ще получим загубата/на абон./. 4.Потребената енергия не е доставената енергия/без загубата/.

91

Гиганта

преди 10 години

До КирилТоплофикация не е държавна ! Тя е общинска собственост и има акционери!Тоест-вкарали са малко парички и ----- вечно ще получават дивиденти !

90

Анонимен

преди 10 години

Вече започнаха,по-високи сметки за парно,за ток вече се знае,че са по-високи,лекарствата също поскъпнаха,но повишиха пенсиите с 4 лв и детските.Браво,ето как БСП изпълнява предизборните си обещава.

89

Те крадат

преди 10 години

Всяка година пробутват мантрата как хората крадат и затова сметките са високи.Хората се връзват и повтарят тази измислица и дори не си задават въпроса , а защо няма хванат дори един от тези дето крадат.Без топлофикация и нейни служители да участват в тези кражби , практически те са невъзможни.По лошото е друго , главната кражба е във сметките и чрез лихварството , в криминалният характер на това криминално дружество и рано или късно това ще стане ясно.

88

Анонимен

преди 10 години

За високите сметки са виновни руснаците, че са построили АЕЦ-Козлодуй.

87

партиен член

преди 10 години

Всяко намаление води до увеличение.чл.1.От моралния кодекс на политиците в ВG.

86

кирк

преди 10 години

До янчоБраво на вас, ама при мен разните бабета във входа още мислят че им е евтино.Фалит за топлофикация София и затвор за *** дето я управляват