155

Анонимен

преди 10 години

Значи един глас може от 100 да стане 200 лева спокойно!

154

681

преди 10 години

До там ли стигнахте -да молите народа да гласува за вас срещу пари? Мизерници жалки !

153

boko

преди 10 години

Ей,браво на шлосерката!Тоя път е дошла гладко избръсната в парламента!

152

1986

преди 10 години

Чудесна идея, която подкрепям !

151

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Факта, че Ц.Ц. е правно неграмотна е отдавна известен..., но да не прави разлика между Конституционно ПРАВО и ЗАДЪЛЖЕНИЕ ми идва малко повече...!!!Конституция - "Чл. 10. Изборите, националните и местните референдуми се произвеждат въз основа на общо, равно и пряко избирателно ПРАВО с тайно гласуване."- ДОСТАТЪЧНА Е "АКТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ В ИЗБОРИТЕ"...!!!- Лельо Цецке - Просто е на не е за прости хора....

150

Анонимен

преди 10 години

Червена, боядисана селска ***,ти ли ще ме управляваш??

149

Анонимен

преди 10 години

И по някое кебапче и бюлетина с правилния номер! *** вие след Костинброд защо не предложите направо да се отменят изборите?

148

Анонимен

преди 10 години

Тази алчна и празноглава лелка и по-грозна и гнусна от Цола Драгойчева и Дража Велчева взети заедно!Марш на струга , алчна плевенска кокошко!

147

управлениенапрости

преди 10 години

Защо ли няма предложение само пълнолетни грамотни граждани да гласуват?Или неграмотните по-лесно се манипулират.

146

Анонимен

преди 10 години

абе кака Цеца изпращя ли .какво говори.това си е точно платено гласуване.сигорно са им артисали пари за тая цел от предното гласуване.наистина тия изпращяха вече

145

Анонимен

преди 10 години

Стига *** ЦЦ.Вземи се в ръце истга си мелела като мелница глупости.Аз и хиляди не искаме с вила на врата да гласуваме .Спрете гласуването от чужбина !!!!!

144

Анонимен

преди 10 години

Единствените партии които нямат интерес от това са тези с твърд и винаги гласуващ електорат - ДПС и БСП.

143

Анонимен

преди 10 години

"Задължително гласуване с бонус ваучер за 20 лв. иска ГЕРБ"-Съгласен съм дайте да видим накрая тоя народ за кой ще гласува стига сме казвали че 50% е най-голямата партия на негласуващите

142

Анонимен

преди 10 години

" Според него тази мярка няма да натовари държавната хазна, защото по негови разчети няма да надхвърли 12 милиона". Добре. Да речем, че в България има 4 милиона избиратели. По 20 лева ваучер са 80 милиона. Половината от тях да се използват са 40 милиона.

141

Гласуващ

преди 10 години

Те и сега си гласуват задължително, *** пенсионерите и турците.За това и ни управляват Доган, Пеевски и украинския гей.

140

titi

преди 10 години

vijdat se prosra4ni manipulacii !!!

139

ХоХо

преди 10 години

Що само два`се лева, *** како Цецке?

138

Анонимен

преди 10 години

Тая щом знае,че не може да пее,ама на една ракия се мисли за Карузо и за диригент на Виенската филхармония,на две ракии кои знае какви глупости могат да и дойдат на акъла! То ясно,че за певица не става,ама за политик хептен!На хора дето пият и се излагат,аз вяра нямам!

137

насилие над личностт

преди 10 години

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ БКП И МЕТОДИТЕ?Откровено недемократично. Новата система превръща правото в задължение - нещо, което противоречи на най-елементарните принципи на демокрацията. Пренебрегва се фактът, че гласуването е осъзнат политически акт, а отказът от него също е изява на определена гражданска позиция. Най-простият пример в тази посока е, че даден избирател не желае да упражни вота си, тъй като не одобрява в достатъчна степен никоя от предложените партийни листи. С промяната той ще се застави насила да избере някоя листа, под заплахата от санкция. Подобен подход ще доведе до много случайни глас

136

Анонимен

преди 10 години

КОЙТО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ,А ДА ОСТВЯ *** И ТУРЦИТЕ ДА Я ОПРЕЛЕЛЯТ ПО ХУБАВОТДА ЗАТРИЕМ БЪЛГАРИЯ.САМОИПРРСТАЦИ /ДАЖЕ И ОЬРАЗУВАНИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАОСТАВЯТ *** И ТУРЦИТЕИЛАОПРЕЛЕЛЯТ СЪДБАТА НА БЪОГАРИЯ,САМО ГЛОБИ ЩЕ ОПРАВЯТ БЪЛГАРИНА..