28

Анонимен

преди 10 години

26Нещо си се объркал, ***.Балканеца си ти, при това от село.Продал кравата за да си купиш билет до Испания не те прави испанец.Просто си един от ратаите, оставили селото за да слугуват в града.Никога не бих наел за слуга, балканец.Крадливи, прости и завистливи.Само западно европейци и америкени.Никакви азиатци, източно европейци или латиноси. А пък за балканци и дума да не става.***.

27

Анонимен

преди 10 години

25Ако разбираше поне малко от тенис нямаше да гледаш точките в мача а ИГРАТА!!!В мача с Джокович и СТО сета да бяха играли! крайният резултат щеше да е ВСЕ ЕДИН и СЪЩ.В полза на Вавринка.И ако разбираше ПОНЕ МАЛКО от тенис щеше да чуеш в думите на двамата след мача ЕДНО и СЪЩО. По-добрият безспорно беше ЕДИН.И ако поне малко разбираше от тенис ЩЕШЕ да знаеш че *** е безперспективен ПОСРЕДСТВЕНЯК!

26

21

преди 10 години

Как очаквах аз мръсните балкански *** да се появяват и да правят четки на Вавринка ! :D Никой не оспорва, че Вавринка беше по-добър в мача, но Надал показа, че е по-силен психически и че ще остане да се бори докрай, ако ще оня всички от топ 10 да е бил поред. И ясно се вижда кой мие чинии в случая, *** балкански, марш обратно да гледате Левски - Пирин и да цъкате екселски таблици.

25

Анонимен

преди 10 години

do 24Прегази номер 1Номер 2 да кажеш че го е прегазил след 5 сета и 9-7 гейма в 5-я сет е леко смешно. Новаки Вавринка последните им 3 мача от турнир на ГШ винаги са завършвали в 5 сетови трилъри. Новак както можеше да бие за пореден път, така и вавринка в другите предни срещи помежду им. така че да кажеш ПРЕГАЗИ е леко злорадо вече от теб.Вавинка прегази НАДАЛ.

24

Анонимен

преди 10 години

21... никой не оспорва че Надал е номер едно в ранглистата!!Говорим кой е ПО-ДОБЪР в този мач и в този турнир.БЕЗСПОРНО Шампиона и НАЙ-ДОБРИЯТ в този турнир беше Вавринка.Превъзхождаше противниците си БЕЗАПЕЛАЦИОННО и ПРЕГАЗИ No1 и No2 от ранглистата.Какво има повече да го дъвчеш???

23

Анонимен

преди 10 години

...чак пък феноменален...

22

Анонимен

преди 10 години

8/21Другарю поиспанчен селянин, що е то "морален победител" в спорта??Тук се играе на точки а не на морал макар че от морална гледна точка Вавринка Е ПОБЕДИТЕЛ както и от спортна.Това че миеш чинии в Испания НЕ ТЕ ПРАВИ испанец!Капиш пайзано?!

21

Анонимен

преди 10 години

Надал беше моралния победител и си остава номер 1. Можеше да се изниже още след първия сет, но остана да се бие докрай. Каквото щат да приказват разни български мърлячи, които го наричат "***" или го хейтват заради национална комплексарщина. *** мръсни сте вие, и такива ще си останете. Вамос Рафа !

20

Анонимен

преди 10 години

9Определено не съм гледал мача на *** миналата година.Не гледам клоуни и посредственяци.20Браво!Много добре казано.

19

Анонимен

преди 10 години

Всеки взе своето! Вавринка купата, Надал тавата, а наш Гришо - почетен гражданин на Хаскьой!

18

Анонимен

преди 10 години

Многократно повтарях в този сайт че в днешният тенис има Ноле, Надал и малко Вавринка.Отворете ранглистата в понеделник и ще разберете КАКВО съм казал.А мача беше много интересен както от спортно-техническа така и от психологическа гледна точка.Дори по-интересн от пет сетовият с Джокович.Единственото тъпо нещо беше че трябваше да изключа говора защото скапаните кУментатУрина евроспорт ме отвращават с тъпотиите си.(независимо че НЕ СЕ СРАМУВАТ от грешните си прогнози).ОТВРАТ!!

17

Анонимен

преди 10 години

BRAVO NA CZEHOSLOWAKA SUPER IGRA BESCHE NADAL IMA INDIANSKI POGLEDNETE OCITE MU GENNI OT BOLIVIA EKVADOR LI NE ZNAM METIS TRIABVA DA PRIZNAEM CHE E MNOGO DOBAR CZEHOSLOVAKA TRIABVA DA RABOTI ZA BADESE ZA DA SE IZKACI NA VARHA

16

Анонимен

преди 10 години

дп 15Надал направи гримаса заради гърба в края на втория сет. Толкова си и гледал мача.

15

Анонимен

преди 10 години

Гледах мача. Надал получи контузия в гърба още в първия сет и не можа да се оправи докрая въпреки намесата на физиотерапевта.Честито на Вавринка. Получи златен шанс и не го пропусна!

14

Анонимен

преди 10 години

Муахахахаххааххааанаистина не вярвах че тоя Вавринка ще се изгаври с Надал на финал от ГШ!Браво Стан!пия едно заради теб сега!Напълни ми душата как преби от бой тоя ***!

13

Анонимен

преди 10 години

Много пъти мачовете започват по един начин,а после нещата се обръщат!

12

До 1

преди 10 години

Брат, преди Надал да се контузи, какъв беше резултата и кой водеше, че забравих?

11

Анонимен

преди 10 години

Надал прави някакви магии, показани от баба му стара *** гледачка. Така прекара Гришо и за това оня форхенд не намери празния корт за да стане резултата 2-1 за нашето момче. За това никога Надал няма да стигне популярността на Федерер. Заради тези подли номера. Честито Вавринка! Боец.

10

Анонимен

преди 10 години

6Аз пък бях убеден че Вавринка е по-добър в момента но ме притесняваше психическата странаНа мача. И се оказа че съм БИЛ ПРАВ да се ПРИТЕСНЯВАМ.Испанският *** се опита да го измами.И за малко не успя.P.S. Някой да видя Вавринка да се тръшка и ляга по корта след като спечели мача (ПО ЕДИН БЕЗАПЕЛАЦИОНЕН начин)Така правят ГОЛЕМИТЕ!!А не като Насришо и други *** .....Между другото Надал направи в мача с Насришо повече двойни грешки от колкото във ВСИЧКИТЕМачове от турнира ВЗЕТИ ЗА

9

Анонимен

преди 10 години

Вие май не сте гледали селските номера на Вавринка миналата година срещу Григор-постоянни диалози със съдията и претенции,забавяне на играта и т.н.Това нещо започна когато Григор поведе в резултата.Надал и той е същият-срещу Григор влезе в съблекалнята за 7-8 мин след като загуби първия сет