38

Кореняк

преди 10 години

Хаха,ако напълнят "кристалния" гьол аз лично ще инсталирам няколко красиви бронзови бивола в него. Да си е, как си е било! :)Бтв, големи глупости има сред изложените проекти.

37

до Даниел

преди 10 години

Даниелчо, ами аз като живея в Франкфурт какво да кажа за София? Мръсен,гнусен,посредствен пълен с ***.Аз друг град с повече *** и *** от София не знам да има. На гостите ми/германци/им е по- хубаво в Търново,Пловдив или на морето отколкото в София. И те ли са мекащи и прости селяни ? Всека европейска столица гъмжи от туристи.На европейските туристи София им сивее-искат море,римски театри,царевец-това ги впечатлява.

36

Даниел

преди 10 години

Много ми е забавно да чета коментари на хора, не живеещи в София как оплюват това и онова. Защо не си гледате собствените градове и да си ги оправите тях, като си изберете читави кметове, ами сте се загрижили за София. Нея я е имало преди вас и след вас пак ще я има и ще се развива. Хайде всяка жаба да си знае гьола, а не да гледа в чуждата паница.

35

perekly

преди 10 години

Изключая две-три идеи, другото е бълнуване на шизофренични мозъци.

34

Ясно е кой

преди 10 години

За *** е ясно,че не ги искате.Ами вие,софияндурите,къде ще си правите протестите,като ще си правите паркове и тунели?

33

2013

преди 10 години

Звучи добре, ама как ще го опазят от футболни вандалчета и самозвани графити-маниаци, не знам.

32

Гражданин

преди 10 години

Г-жа кметицата явно,че мисли за провиданса.А не е ли по-добре вместо да се освобождават места за нови провинциалистчета,де се редуцират същите-кой от къде е там да си бъде

31

Анонимен

преди 10 години

Извинявам се за грешките в предишния ми коментар 31, заради клавиатурата е.

30

Анонимен

преди 10 години

Единственото, което не ми харесва в този проект е тунела, по-добре просто да спрат движението на този булевард и да се пренасочва от друго място, вместо да се правят тунели, защото саи грозни и рискови, и сигурно има древни останки под земята, като цяло идеята за тунел ми звучи не много приятно, иначе всичко друго е страхотно като планове. на мен лично не би ми било приятно да се разхождам върху тунела, нямам неестествено е. Съмнявам се в Рим например, древен кат у нас, да правят такива тунели.

29

Анонимен

преди 10 години

БУРГАС Е ГОЛА-ВОДА! С 3 НОВИ АЛЕИ, 2 ФОНТАНА И ЕДИН МОСТ НЕ СЕ ПРАВИ ХУБАВ ГРАД!!! ХОДИ МАЛКО ПО СВЕТА ДА ВИДИШ ХУБАВИ ГРАДОВЕ И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ

28

Даниел

преди 10 години

До абе даниелчо19 (23)Да те светна само, че тези решения се взимат от общинските съвети. Ако общ. съвет се е "навел" и е клекнал пред него, това си е проблем на градската управа и тези, които са си я избрали. Като не ви харесва, що не протестирахте или пак Бойко е виновен за по-лесно ?

27

Абе бургазлията

преди 10 години

Като толко е красив Бургас защо на всеки ъгъл чувам мекащите ти съграждани??? Кво праите в София???

26

Даниел

преди 10 години

До Анонимен (24):Ако ще си ги мерим, ок. Но няма как, град който е презастроен и пренаселен, за 5-6 години да го направиш за пример, просто е невъзможно. Всеки иска днес да си легне с дрипите и утре да се събуди с Армани на гърба си, но няма как. Същото е и със София. В последните 20 години му таковаха таковата и сега повечето искат за 5-6 години нещата да цъфнат и вържат, просто няма как да стане. А иначе за Бургас - евала за ремонта на градината и кея, просто там съм се мотал за последно :)

25

Анонимен

преди 10 години

А в кварталите кучетата ги яли и буквално и преносно!!! То и сега си е добре в центъра, ама я вище ква *** и селяния в Обеля, Надежда, Дружба и най-вече Младост

24

az

преди 10 години

До Анонимен : Къде в Европа е така бе ***? Ти извън Люлин или Младост излизал ли си?

23

Анонимен

преди 10 години

До ДаниелДа ти кажа само, че в момента Бургас е 10 пъти по-красив от София. Така че най-добре не коментирай.

22

абе даниелчо19

преди 10 години

Кмет или примиер отмени "синя зона" във Варна?Естествено ,че всичко става от София ,просто останалото се подарява на лоялни ,а те в последствие колят и бесят.Това посредническо-политическо статукво е вредно!

21

Анонимен

преди 10 години

Не забравяйте, че това е единственият начин бат Мухобойко да гепи 50млн евро. Той не участва вече в делбата на парите от ЕС към държавата, но чрез Пъдпъдъкова това е много лесно и единствено. Хубаво е София да е красива, но всеки знае какво се крие зад привидно хуманните цели тук, в балканския ***, тук една стотинка не отива цяла по проекти, винаги се дели на комисионни и комисионни. Ъози Господ до кога няма да си събира вересиите?! Аман от алчни ***!

20

до киро

преди 10 години

В София живеят ,работят и имат поглед над ставащото 2-3 милиона ,ако си позволиш да не ги охажваш и да ги глезиш ,просто губиш изборите ,освен това ако там ти скачат по площадите е по-страшно ,от това да скачаш в Долно Кривозъбево.Не е първи ,нито последен път в които парата за едно бива пренасочена към нещо в София.С тоя манталитет на държава в държавата просто загиваме!

19

Анонимен

преди 10 години

Не мога да си обясня, защо след като са направени спирки на метрото с големи гаражи за коли, не принудят коли с регистрации РК, КН, Е, ВН, ЕН, Р и т.н. да паркират там и да се возят на метро до центъра, но трябва да се забиват с *** си шофьорски умения в центъра на СФ. Това са 40 000 коли дневно. Като не искат с добро, да им се въведе такса 20 лева влизане в центъра с кола. Нека плащат. да видим дали ще се възползват. В цяла Европа е така.