39

мафия

преди 10 години

Ако Йовчев знае,че Цветанов е знаел,значи,че и той е знаел. Защо си мълчал Йовчев? По колко пъти на ден се обаждаш на Д.Пеевски и Цв.Василев и защо? Колко покупки на коли направи от Гр.Ганчев без търг? Йовчев,ти мафиот ли си ,гей ли си или кукла на конци?

38

до полицай

преди 10 години

Като погледнеш Цветанов и разбираш, че е имало по-долни и отвратителни от Йовчев. Неслучайно му викат Цецо-Лъжецо.

37

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е, да си затворите мръсните, гадни "герберски" уста. "Дупелизци" гледайте си Боко и Цецко, най-големите лъжци, дишайте им "миризмите", близвайте си..., мълчете и с търпение изчакайте да видите "водачите" си...

36

полицай

преди 10 години

Толкова долен и отвратителен човек никога не е имало в МВР. От сутрин до вечер лъже така както са го учили в школата на КГБ в Москва. С такива хора направо държавата умира.

35

Анонимен

преди 10 години

Йовчев гарантира,че вече няма да има незаконни подслушвания,а сигурно и флашки.Жалко,значи няма да чуем запис на разговори между Хохегер и Станишеви.Това е то да имаш късмет да се родиш в България,в Австрия за престъпление отиваш в затвора,а тук имаме живот,пълен с изненади,нарушаваш закона,но може и да си живееш спокойно стига да си в управлението.

34

Анонимен

преди 10 години

Всички управлявали от 89 год до сега са виновни и то еднакво!За 24 години при добро желани можеше чудеса да се направят,но ние верни на българската традиция продължаваме да копаем все по-на долу,въпреки че отдавна стигнахме дъното!Такъв народ като нашия не заслужава друго освен собствената си мизерна съдба!

33

защо е важно

преди 10 години

До вчера за всичко беше виновен Станишев или сте забравили какво тръбеше Тиквата.Сега нормално е за всичко да е виновен ЦЦ и ББ и ИФ.Да не би четери години баба ми да управляваше.Кой изяде ФР и ЗК.5 мрд са това а не пет лв.Какво искате да се спре всякакви проверки към Герб ли???Не това никога не трябва да става и да върнат Дянков от Сащ да даде информация къде са парите .Те крадоха а викаха ,че предните крали да но те поне оставиха 5-= мрд ФР и пълна ЗК асега всичко рухва.

32

Анонимен

преди 10 години

Кой не знае:Цецо ЛЪЖЕЦОЦецо КРАДЕЦОЦецо МОШЕНИКА

31

Анонимен

преди 10 години

Танов също потвърди. ФАКТ.

30

ИК

преди 10 години

Важно е дали е знаел или не Цветанов.По важно е дали писаното в тефтерчето е вярно. Омръзна ми да слушам от управрляващите ,че за всичко е виновен Б.Борисов и ГЕРБ. Сякаш корена на всички проблеми не е заложен от комунистите в продължение на 24 години.

29

ИСТ

преди 10 години

През два века си гледа интиреса и е на три правителства метреса,

28

Х

преди 10 години

Остави тефтерчето,намери релсите.Някой ден ще ти откраднат и пищова и пак Цветанов ще е виновен.

27

Анонимен

преди 10 години

Йовчев е най-успешният министър на десетилетието!!!! Всички престъпници са в затвора вече

26

4321

преди 10 години

Ей иззедници, нищо не казвате за януарските сметки, които отново са завишени. Къде е Серго съсела да ми обясни, защо януарската ми фактура от 2014 е близо 2 пъти по-скъпа от тази през 2013. Да обясни веднага, ако Моника му разреши!

25

Цаца

преди 10 години

Какво ни занимавате с тефтерчето на еди кой си.Вижте какво става с властта! Къде е Бисерката, къде е Делянчо, каква им беше предварителната сделка.Та дори и това да го оставим.Анализирайте състоянието на държавата, дайте ни истината за нея чрез доклада да Брюксел. Червените кратуни си знаят това - да манипулират и да не сдават властта си без кръв/вж Киев!/. Защото след 1989 г. трябваше да има съд за тях и присъди...

24

Анонимен

преди 10 години

Овчев какви факти *** сине,тиси шеф на МВР на най мръсното коромпирано мафиотско правителство,а гн Цветанов беше и пак щее на най демократичното правителство на МВР.Строяха всичко беше живо народа беше весел,интелегенцията беше щастлива,а сега всичко отиде в миша дупка,чакаве лошият късмет от сега нататък.

23

9

преди 10 години

До кк 19Да,простотията си е наш патент,факт,простотия е това,че онези горе играят театро пред камерата,след това делят баницата заедно, а българите са разединени по цветове и гледат на съседа нещастието с усмивка,вместо да са заедно на улицата и да ги изринат всичките.Ама как да обясниш на ***,че има и по-хубав живот от това да вземеш 30-40 лв веднъж...

22

дрън

преди 10 години

Този,глупав ли е или ..... !!! Не се знаело на кого е тефтерчето, но Цветанов знаел.Той бил говорил само с аргументи, ...... а къде е доказателството че Цв.Цв. знае? Вече,толкова пъти излъга че ........

21

Анонимен

преди 10 години

Йовчев,ти подготви манипулираните материали за подслушванията от МВР срещу Цветанов и след това Дмитриевич те направи министър и зам.министър -председател за благодарност?Kажи на Цацаров ,че когато е изнесена и манипулирана класифицирана информация,трябва да се издири и лицето,което е извършило това деяние.В-к АФЕРА дава и допълнителни сведения за теб: afera.bg/mishena/46406.html

20

Анонимен

преди 10 години

Стефан Гамизов: Не изпускайте от очи Цветлин Йовчев. Той е свързващото звено между всички мръсни интереси/facebook/ "Внимателно се вгледайте в този човек. Когато приключи, и ако приключи успешно делата си, ще се случат две неща: Той ще отиде при десетките си милиони извън България, а българската нация ще агонизира. Истината за същността на случващото се в България е непоносима и ужасяваща. защото никой нормален човек не би превърнал нацията си в крайпътна политическа ***. И накрая все още се намират хора"да гласуват за тях.