42

македонски

преди 10 години

Представяте ли си що за *** трябва да си, за да знаеш, че когато гласуваш за БСП, всъщност гласуваш за ДПС. И въпреки това да го правиш.

41

Винету

преди 10 години

Хо-хо-хо, голям номер им е спретнал будата, за да им покаже колко са жалки.

40

rumen221

преди 10 години

Буда и Буда-лите извъшват Престъпление срещу Конституцията!!!Безпричинното отсъствие от Пленарната зала на НС е Престъпление срещу КонституциятаЧл. 63. Народното събрание се състои от 240 народни представители.Чл. 67. (1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително. (а с тарикатлъка на партийни дерибеи още по-малко)- Заповедите на Буда за БЕЗПРИЧИННО ОТСЪТВИЕ ОТ ПЛЕНАРНА ЗАЛА е очевидно престъпление срещу Конституционния ред в България!!!.

39

наблюдател

преди 10 години

Ами аз като не отида на работа един ден ме предупреждават, втория път също, а на третия ме уволняват. Нали всички са равни пред закона. Тези що още получават заплати и не са уволнени

38

Анонимен

преди 10 години

Явно вече и самите депутати не си вярват,гледат да уредят и окрадат каквото могат и да отиват на избори,с надеждата,че с новия избирателен кодекс ще изманипулират резултатите и пак ще се върнат на власт,но вече по-крадливи и по-нагли.

37

Made in Varna

преди 10 години

Да абдикират отвсякъде!!! Оставка!!! Черепарски, къртишев, летяща чинийка, болен пишманпатриотоглу... Какъв филм ни прожектират тия!?

36

ясновидката

преди 10 години

има бесепари който тайничко си мечтаят да се коалират с ГЕРБ ,а не с ДПС

35

ДАмм

преди 10 години

Първанов почва да действа. Още няколко дена без кворум и отиваме на предсрочни избори. Не очаквахте вътрешно предателствто, нали червени ***? Вие сте безбожници, но да си осведомя - всичко се връща при това с лихвите...

34

Анонимен

преди 10 години

Мили зомбирани болшевики и Ленинисти от ГРЪБ, желанието ви за преврат и безумието да свалито едно легитимно демократично правителство ще ви доведе до крайности, само и само пак да можете да крадете от държавата!Не подкрепям нито БСП, нито ДПС, но те представляват 50% от гласоподавателите, а вие сте едни бездарни ченгесарски ***, масово дебели прости мутри, в живота сте силно ограничени и комплексирани. Неможе да печелите вечно с *** гласове на гърба на бедния Български народ !

33

gazi

преди 10 години

Как е възможно това да е България? Как можем да допускаме всичко това и какво чакаме? Хора,с този умишлен цирк ще изчезнем от хоризонта,а на никой не му пука. А колко хора се запалиха за нищо,де да можеха да станат от там и да видят какво се случва след това...Бог Да Пази България!!!

32

Анонимен

преди 10 години

Този парламент е обречен още от самото начало. С преврат дойдоха и ще си отидат безславно. Само българите задлъжняхме с 2 милиарда и се нагледахме на политически интриги и компромати.

31

нали така

преди 10 години

Парламентът прекрати работа - няма кворум,НО ЗАПЛАТКИ ЩЕ ИМА.

30

До 55555

преди 10 години

Аха,а другата половина са със средно.Я като ги приказваш така на едро да дадеш един -два примера на такива назначения.Дай имената и къде са назначени.А щом аз съм мишок ти какво мислиш че си

29

Анонимен

преди 10 години

Бойко направи по-малко асвалт от серГЕЯ, странно защо ГЕРПерите твръдят обратното.Бойко направи зала, която е собственост на Армеец АД, пък говори, че била ''наша''Бойко изълга електората си, който беше ЗА Белене, като нарече проект гьол с жаби.Бойко сложи кръв на избирателите си, като подкрепи бунтовниците от ССА и Ал-Нисра50% от гласовете му са купени циганскиНа следващи избори и с тях няма да вземе повече от 600 000.

28

експертиз контекстов

преди 10 години

Абе тия що не се прекратят напълно!? Само пречат да се развива държавата!

27

55555

преди 10 години

До До Терминал 2Абе мишок половината назначения на сегашната власт са хора и без основно образование.

26

шаро

преди 10 години

До BGНе водят го при ***:)))

25

До Терминал 2

преди 10 години

А ти какво предлагаш умнико-да се назначават хора от ГЕРБ ли като Правителството и отговорността е на БСП и ДПС.Метла за всички герберски калинки с купени дипломи .Когато управляват те ,да си назначават пак който си искат

24

Debora1

преди 10 години

Парламентът прекратил работа - нямалo кворум ? A заплата има ли ?

23

Анонимен

преди 10 години

Герберюгите май бързо забравиха как Тиквуний два месеца не ходи на работа и се излежаваше в Банкя.