48

Анонимен

преди 10 години

ЕВАЛА СИДЕРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Могат да плюят, да реват, да обиждат, да лъжат НО НИКОЙ ДРУГ НЕ ПРЕДЛОЖИ ТОВА!!!!Никой друг не си позволява да каже истината. Да бъдеш Волене жив и здрав. Има един двама много умни младежи при тебе.

47

Анонимен

преди 10 години

10 % ДДС само ще увеличи печалбата на търговците и прекупвачите. Цените ще си останат пак същите, ако не и по-високи чрез по-малки опаковки или трикове с кантарите.

46

Анонимен

преди 10 години

браво !

45

Анонимен

преди 10 години

Няма да стане. Те и ДДС-то за дарителските кампании искаха да падне, ама не стана.Плювачите по АТАКА, спокойно АТАКА винаги ще е вън от топ 2, защото за да спечелиш избори трябва да си накупил 100-ци хиляди *** гласове. Трябва да стане чуди и всички, които не гласуват да гласуват за тях. Така или иначе, България е пред закриване, защо да не се даде последен шанс на нещо ново, като при терминално болните, Бог знае, може да стане чудо...

44

парламентарист масон

преди 10 години

След време, имащи щастието да се наричат "живи" сред вас, ще наричат храни, като днешното ГМО, органик продукти. Затова се радвайте и на това което ядете и пиете сега, че бъдещето на таблетките-храни е близо!

43

Анонимен

преди 10 години

ДДС не трябва да се сваля, а държавата трябва да субсидира родното производство с по-високи субсидии от ЕС и Турция.

42

Шоп

преди 10 години

Ха, това е пълна простотия. Никой не може да докаже едни домати от Пазарджик ли са или са внесени от Турция. С тая диференциация просто ще се крадат огромни пари и разбира ще се приближим към заветния ФАЛИТ, за да ни купи Путин. Това същността на "екшън плана" и на купуването на Химко и всякакви подобни.

41

stanick

преди 10 години

А то има ли такива или тия 10% са за самолетни билети и хотели с алкохол

40

boyko_stoew

преди 10 години

Прод... на 47...Разбира се ,че най- добър ефект ще има ако ДДС върху "родните храни" стане 0%,но мисля ,че на този етап няма как да стане-нямаме институции които да регулират процесите

39

Мунчо

преди 10 години

Аз се чудя защо изобщо го има това ДДС. Ако го махнат, ще спрат и далаверите с източването му.Има други начини, с които да прибират тези пари.

38

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

до 44Не може да се забрани да се продава ГМО... то е законно, по-евтино е, и затова останалите фалират...., хората избират по-евтиното.... но това е избор на хората, техен свободен избор ! Когато хората имат достаъчно пари, ще си купуват био-продукти от българия, на по-висока цена... това е положението.

37

От Необходими мерки

преди 10 години

Продължение:Само така ще се намалят цените за крайния потребител, каквато е и целта на субсидията. А не аз да бачкам и от моите данъци да храня милионерите земеделци, които не си знаят парите вече. И освен това да им помагам финансово и в далаверите с фиктивен износ и черните каси.Субсидия срещу фактура за продадено количество = бизнес на светло. Така и магазините ще излязат на светло и всички по веригата, но мафията няма полза от това!

36

данчев

преди 10 години

миглена александрова да смени цветлин йовчев

35

boyko_stoew

преди 10 години

Това е справедливо и адекватно предложение.Няма как с 500 думи да обясня ЗАЩО Е ТАКА,но това е добра мярка.Жалко ,че чак сега се предлага в Парламента такъв законопроект-оше преди поне 5 години трябваше !Даже смятам ,че ДДС за "родни храни" ТРЯБВА ДА Е НЕ ПОВЕЧЕ от 5%!

34

Необходими мерки

преди 10 години

Няма нужда от това 10% ДДС.Нека пак да си е 20%.Но условието,за да ти платят субсидия да бъде само срещу продадена в България продукция. Т.е. земеделецът да продава зърно на мелниците или фуражни заводи в България и после да се проследява брашното или фуража дали е фактурирано и продадено,съответно хляба в България или фуража на животновъдите, които пък от своя страна са продали месото и млякото си в България. Да се доказва и проследява с фактури и касови бонове и тогава да се дават субсидии.

33

Анонимен

преди 10 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯНима ще си затвориш очите са очевидния проблем, който е ежегодното изхвърляне на продукция, защото никой не я купува, няма пласмент, заради наводнения от ГМО-та шарени зеленчукови ***.Мен няма никой да ме спре да си купя, проблемът е че производителите фалират.

32

Анонимен

преди 10 години

До ФАШИСТДобре, приемам до някъде. Интересно ми е мнението ти за чужд европейски гражданин (от Дания) който живее, работи и плаща данъци в България като мен. Как влизаме ние чужденците в твоята идеология. Съвсем нормално питам без да се заяждам или нещо,,,

31

Националист

преди 10 години

Когато подкрепяш едно турско правителство ти си *** не националист волене. За няколко екскурзии предаде идеята!

30

парламентарист масон

преди 10 години

Много скоро, след като ви поставим чиповете, ще пишете и във форумите това което е правилното. Сиреч, ще споделяте нашите виждания за нещата. Сега още сте твърде объркани, но ние ви разбираме и ще ви помогнем да се поправите!

29

vesko02

преди 10 години

Като ги гледам май основно консумират продукти от места недостъпни за обикновения българин.Загрижеността е меко казано лицемерна.