73

Анонимен

преди 10 години

Дали Владимир Тошев няма да е следващият,напуснал ГЕРБ? А дали и четиримата могат да обяснят как точно ще приложат опита на Тайван? Да не би да се наложи да си внасяме и тайванци.

72

дано

преди 10 години

Смешници .Негодяи.

71

TRAKIEC

преди 10 години

do 77:TVA E TAIWAN A NE THAILAND KAVALCHO.......... RAZLIKATA E OGROMNA........ VIJ KARTATA

70

wefa

преди 10 години

Групата на шаро отишла в екзотична страна ... Никога не е късно да станеш за резил с торбата венерически болести, с която са се върнали тези дърти пергиши. Вярно е, че колкото одъртяваш, толкова се вдетеняваш особено с тези смешни обяснения относно посещението им в Тайван. Отишли на евтина проституция с малолетни момичета и после ми разправят от къде изгрева слънцето.

69

Анонимен

преди 10 години

Важно е кой от Тайван им е поел разходите! Другото са бла-бла.

68

така е,

преди 10 години

Едни ходят в куба, други в сирия, а трети в тайван! И всички ходят да се запознават с местните обичаи! А никой не ще да иде еднопосочно в северна корея!

67

Анонимен

преди 10 години

ВЪШКА КАТО СЕ НАЯДЕ ИЗЛИЗА НАЧЕЛО !

66

az

преди 10 години

До Анонимен - 71Къде си видял булгаристански политик да ходи с лични пари? Виж го шебека от снимката, мислиш ли, че ще извади 2 бона за разходка?Това е елита на държавата ни - вместо в парламента да са най-умните, най-добрите и доказани специалисти все отрепаняци дет освен да крадат биха продали и баба си за жълти стотинки.А този случай доказва, че всички са един дол дренки, а останалото е цирк пред матряла, че да има за кво да се дърля в кръчмите

65

Анонимен

преди 10 години

Ха, тези момченца вече взеха да се подиграват с българската държавност.

64

Гациолаин

преди 10 години

Наплюскали се въшките пък излезли на припек -( отишли на екскурзия в Талант)На тия срамни въшки никой ли не им каза че там престъпниците ги бесят ? Скоро и у нас ще е така !

63

Анонимен

преди 10 години

Ако са отишли с държавни пари е кражба, ако с тавански - подкуп, ако с лични - безотговорност и парвенющина - следва пълна данъчна проверка от НАП и Сметната палата.

62

vesko02

преди 10 години

Доклада на ЕК доказва ,че човек не може и не трябва да ви има доверие.

61

ени

преди 10 години

Така ще е, докато всеки *** може да стане депутат, президент или министър в тази държава! И от днес ще почнат да си разхождат задниците по всички телевизии да ни обясняват колко много работа са свършили там.Утре пък ще отидат "непредставените" във властта да ни кажат как те са по-добри от сегашните.

60

Анонимен

преди 10 години

ТЪПИТЕ от ГЕРБ в АТАКАААА Сигнализирахте за неуместен коментар

59

ау

преди 10 години

Йончев,попитал Петя...ще дойдеш ли с нас?че си бременна и да се разходиш,а тя му отговорила,че аз не съм бременна...няма проблеми казал Йончев до Тайланд има много път

58

Лов и риболов

преди 10 години

Е как са Тайванските спа центрове,к'во предлагат как са тайвантките...

57

наблюдател

преди 10 години

Ахъм, значи отишли да се поразходят малко на държавна издръжка. Е, ако някой още се чуди защо поредна година сме на дефицит, няма пари за здравеопазване и образование и т.н., му е станало ясно, че една от причините е, че всякакви хрантутници на държавната хранилка трошат тези пари за личен кеф - било да ритат топка и да разхождат певачки, било да изпълнят мечтите си да поразгледат екзотични страни.Не е луд който яде зелника, а е луд който му го дава.

56

Priest

преди 10 години

Егаси ***. Най-сигурният начин да разгневиш Китай е да ходиш до Тайван. Те обсипват Африка с пари, само и само да гласуват против влизането на Тайван в ООН. Ей, това простотията е безсмъртна, безцветна и напълно унищожителна.

55

аз

преди 10 години

правили са тайванска 4ка,че Петенцето вече е напреднала и не се задоволява с шведски тройки

54

Ванко

преди 10 години

Ей тоя същият *** Лаков не броеше ли в неговата комисия колко грама фъстъци и бадеми били изядени по време на полетите на Бойко?!