83

Анонимен

преди 10 години

Пиян съм и пиша глупости, не ми обръщайте внимание, Плевналиев е пичага, а мюсюлманите правят хубава баклава!

82

МААНЕ

преди 10 години

Сите теа исламски ***, дето се пробутват за големи джигити, немат ни душа ни мъде да идат да се бият за верата си а пращат жените си да се взривяват...та и за това ненавиждат свинята щото са същите смръдливи нагъзени шопари!!

81

Анонимен

преди 10 години

Ислямът е абсолютна малоумщина...

80

Men

преди 10 години

До anonimen: Lekuvai se dokato e vreme.

79

Анонимен

преди 10 години

Ако Олимпиадата се провеждаше в Банско, роднините на Плевналиев от Якоруда и Вълкосел щяха да се взривяват :)

78

Анонимен

преди 10 години

Русия загивала, хахахахаха :D :D :D В последните години толкова се повиши стандарта на руснаците, че скоро демокрастите от Европа ще им дишат праха! Отделно Русия има природни богатства за стотици години напред и са напълно самостоятелни като държава!

77

Анонимен

преди 10 години

Клетъчната памет на българина е робска.Докато са насилвали турците дъщерята на съседа, наште са мислили къде да скрият своята,а не как да помогнат.Днес е същото,всеки мисли само за своите деца.На онези в Кавказ цялата им история е минала във война с Русия и те друго не знаят.Имперските държави си знаят своето.Трябва да се промени човешкото съзнание за да имаме бъдеще.

76

АС

преди 10 години

Бай Тошо ги оправяше тия, няма Аллах, няма Акбар, или от Мехмед ставаш Митко, или вън от България! Но пуста толерастия, не било хуманно...

75

anonimen

преди 10 години

Чеченците не искат да живеят под шапката на Русия,това не може ли да го разберете,искат свобода,руснаците не им я дават.Има ли са собствет емират и сега Доку Умаров иска да го възстанови.Те са малък народ,зъл,злобен,но малък,не могат да се борят с руснаците,които са ги завзели по-времето на Екатерина Велика.Руснаците са ги мачкали винаги,особено през комунизма,някой знае ли за лагерите на смърта в Русия,никой не знае.Това са чудовищни лагери.Така че хич не ме е яд за руснаците че ги гърмят.

74

anonimen

преди 10 години

Знам че много хора ще ми сложат минуси,тъй като любовта им към пияните руски гарги е безгранична,но мога само да ви кажа че Русия загива,Русия не е СССР,Русия намаля с страшни темпове,то никога не е било реално да е толкова голяма и като вземат да се мислят за много велики.Били Хитлер,били Наполеон,но сега това не е добре.Кога руснаците са били в такава ситуация,наблъскали 50 хил.души в Сочи,щот ги е страх от десет човека,дори и нищо да не стане,това са странични разходи.

73

Анонимен

преди 10 години

до крaйСaм го кaзвaш човече, освобождението ни е конюнктурa- Русия искa Цaригрaд, искa Визaнтия, тя от времето нa Кaтеринкa немскa си имa " престолонaследник" зa Констaнтинопол. Тънкaнaтa тук е в товa, че недaй Боже aко рaшaните бяхa се добрaли до зaветнaтa си цел, то нaс нaистинa нямaше дa ни имa, и не сaмо нaс, ми и мaмaлигaрите примерно. " Брaтството" е зa пред простолюдието, изхрaнвaло хиляднa войскa от своя зaлък, още повече тaзи войскa хич и не е бързaлa дa си ходи, нaли сa aсвaбaдители!

72

Анонимен

преди 10 години

Простотията е най-големият смъртен грях и тези нещастници могат да съсипят човечеството.С невежество цивилизация не се прави.Докато не по-малко тъпите руснаци и американци си мериха ***,тези се наплодиха като ***.

71

anonimen

преди 10 години

Русия е направила много за нас,но и слепите виждат че Русия загива.Човешкия фактор в Русия никога е нямал цена,за мръсните руски *** важни са били само милиардите от петрол и газ,защото тъпите им глави никога не могат да измислят нещо.И когато станат малцинство в собствената им държава,ще резберат че милиардите не са всичко но ще бъде късно.Преди векове Русия е била концентрирана около Москва,сега обръча се затяга и пак ще бъдат натикани там.Това е нереална страна с такава заграбена земя

70

до до край

преди 10 години

Вярно,че в политиката "братските любови" са за глупаците,но е факт,че е нямало как да се освободим сами и че Русия ни е помогнала.Да бяха помогнали немците,на тях щяхме да сме благодарни.По-добре зависими от Русия,отколкото в пределите на Турция.Лошо е да си малка и слаба държава,но това е положението.Предпочитам ЕС пред комунисти,но и ЕС трябва да докаже,че е по-добрия избор от Русия.Не ни искат в Шенген,нетолерантни сме били,а англичаните ни дискриминират все едно не сме част от съюза. Е...?

69

Анонимен

преди 10 години

Това дето го държи в дясната ръка си го е извадила от гъзището!

68

cecko2497

преди 10 години

Някакъв умник, някъде по надолу беше написал че в Русия мюсюлманите били 36% ( около 50 млн ), а в Сащ над 50 ( 160 млн. да речем), всъщност в Сащ са около 10-15, в Русия са малко повече, въпросът е че това са страните които могат да се спрвят с тая чума ислямът, стига да дойде момента в който вече няма да имат далавера от него.......

67

Анонимен

преди 10 години

Преди да си ги взривят яко си разтягат путищата за да могат да поемат по 20 пръчки динамит наведнъж!!

66

Анонимен

преди 10 години

до крaйТи сaмият не си просветен, кaмо ли други ще " просвещaвaш"... Преди 130 г. Турция билa нaричaнa " болния човек", a рaзделянето и било въпрос нa време, договорки и противоборство между Силите! И aко някой е зaщитaвaл временно стaтуквото, то не е било от любов към турция, a с цел дa се попречи нa дележ, който би го ощетил! До Кримскaтa войнa зaщитник нa турция е русия нaпример! В политикaтa нищо не е черно и бяло, и "брaтските" " любови" сa зa глупците!

65

Анонимен

преди 10 години

По 12 пръчки динамит у *** и в дупака и като се гръмне прави страхотен оргазъм първо :"D

64

край

преди 10 години

Е за ваше съжаление на англичани и германци и французи през ум не им е минавало да воюват та да правят държава на българите. Даже обратното подкрепяли Турция. *** кво ви просвещавам та си не легам.