25

Анонимен

преди 10 години

На всички трябва да им е ясно, че това са бежанци. Няма как да имат същия комфорт като местното население.

24

до 30

преди 10 години

Че какво са виновни децата..и ако бяха немци или англичани пак ли щяха да са ***!? или само заради цвета на кожата??...Жалко,е че мн хора реагират така....добре,че в другите държави живеят хора,а не варвари :)

23

Анонимен

преди 10 години

До ИзненаданВЗЕМИ СИ ГИ У ВАС ДА СИ ГИ ГЛЕДАШ, ЗАЩОТО АЗ НЕ ЩА С МОИ ПАРИ ДА ХРАНЯ ***. АРЕ ОТИВАЙ ДА ГИ ВИКАШ У ВАС!!!

22

Изненадан

преди 10 години

Жалка картина...не сме подготвени за нищо в тая ***....Заради всичките управляващи..ужас направо.това са деца..нямам думи...дано да не стане някое бедствие в тая държава,че не знам как ще се оправим...Срамота..като животни в обора са тези хора..

21

Одисей 1

преди 10 години

Дърво без корен , винаги е лошо да си дале от дома , не знам дали гледахте българския филм за бягството на едно българско семейство от Социалистическия рай през 80-те , правен е преди няколко години , все едно е правен за днешните бежанци и емигранти в България , само че се развиваше действието в лагерав Триест в Италия , много неща се промениха щома кто днес България може да бъде платцдарм за бежанците от Близкия изток и Африка .

20

Стоян

преди 10 години

А Reuters защо на направи снимки как живеят нашите пенсионери ? На тия така наречени бежанци им осигуряват всичко, и отопление и храна и лекарства и денонощна медицинска помощ. Защо нашите пенсионери няма достъп до всичко това ? Ройтерс да снима как повечето наши пенсионери не включват печка зимата а се намятат с палта и одеяла, понеже не им стигат парите за храна, камо ли за ток !Тия бежанци как така са пресекли цяла Турция и се насадиха тук ? Защо не си останаха в братската им страна ?

19

Анонимен

преди 10 години

nishto osobeno te i u tiah jiveiat taka, a i po-losho.

18

НЕ СА БЕЖАНЦИ!

преди 10 години

Тия *** идват от лагерите в страната Пуйка(турция)!!!

17

крокодилски сълзи

преди 10 години

Децата-невинни жертви през призмата на пропагандата за политика,която може да наводни България с имигранти и заличи нацията.Главна роля според партия Атака играе Бълг.Хелзински комитет,който иска промяна в наказателния кодекс на страната засягащо нелегалното преминаване на границата ,улесняващa това цунами.ATAKA'BHC wants Bulgaria to be up for grabs,the goal is obliteration of the nation'.

16

Анонимен

преди 10 години

Когато ДПС се премахне от властта тогава България ще се оправи ,те имат вина за прешълците араби

15

Анонимен

преди 10 години

Опитват се да ни обяснят колко сме зле. Колко сме нехуманни. Как не сме съпричастни със сирийците. Как не си интегрираме ***. Колко сме смотани, че чак бягаме от тук за да чистим тоалетни в Англия. Как сме длъжни да говорим на Английски, Немски и Руски и да раболепничим пред всемогъщия турист. Колко сме корумпирани и колко зле изпълняваме заръките на САЩ, ЕС, НАТО, Израел и въобще на всеки, който иска да ни заръчва нещо. Абе направо тая територия да се дава на Турция и наз да ни няма, а?

14

Анонимен

преди 10 години

***!Мерси, имаме си достатъчно, та чак е страшно! Не ни трябва още.

13

Анонимен

преди 10 години

"Далеч от дома"далеч далеч колко да е далеч? И къде е дома? Това сигурно е Харманли с месните обитатели сред градска обстановка нищо чудно да се обиждат на българи.А моя дом трябва ли да е от влашко до срПско? Моя дом е от гринуич до пасифика и там където успявам,там където сбъдвам мечтите си и създавам нови, там където мога да постигам! Така че ако те са успяли значи са си у домаПоздрави от Сидни Ав$тралия напишете в ютуба пирамиди фараони 2 днес.бг ново клипче има за вас

12

Анонимен

преди 10 години

Вън от България всички нелегални имигранти.България чиста

11

7205

преди 10 години

според мен снимките са хубави.

10

Анонимен

преди 10 години

Нашите деца растат без родители ,защото родителите са в чужбина да ги издържат ,а те са със семейството си .Европа ако ни обиждат на българи то ни завиждат ,защото сме по способни от тях

9

Анонимен

преди 10 години

"Далеч от домаБежанците в София и Харманли през фотоокото на Reuters"Много добре драги европейци. Радвам се 4е гледате на това като на хуманитарен проблем, а не както сте го гледали преди това. На икономи4еско-такти4ески.И да знаете 4е фразата "Далеч от дома" си остава в моя мозък. Свързана със темата по въпроса за вашата хуманитарност.Не "фотоокото" на Ройтерс както сте го нарекли да се завърти наляво или надясно. Защото Господ е някъде там и ви гледа.

8

Анонимен

преди 10 години

В Европа хората се обиждат на българи.

7

Анонимен

преди 10 години

Давам си сметка до какво ниво на елементарна селска комплексарщина сме стигнални като народ щом сме способни да мразим снимки на 3-годишни деца които едва ли са решили целенасочено на "окупират" България. Но щом тази омраза ви прави по-щастливи и животът ви по-пълноценен - давайте. Направо ходете ги бийте в групи от по 200. Тези деца са ни виновни за панелната мизерия и корупция. Специално тези деца на снимката създадоха мутрите в България. Тези деца са виновни, че хрърлим *** от терасата.

6

Анонимен

преди 10 години

пак снимки с деца. Покажете онези с брадите и ***.