65

Анонимен

преди 10 години

Авторите на злобните коментари или не са гледали мача, или не разбират от тенис и си затварят очите за големия напредък в последните мачове на Григор!

64

Анонимен

преди 10 години

Григор заслушава само поздравления за днешния мач. Държа се мъжки и изработи своите шансове в мача, този път не успя да ги реализира, но за него един такъв мач е много по-важен отколкото 10 изиграни срещу по-слаби противници. Не изглеждаше все едно Надал играе срещу по-слаб от него, дори напротив. Мястото *** Григор е сред най-добрите и му пожелавам още много силни мачове и успехи!

63

Анонимен

преди 10 години

Бай *** никога не пада, Бай *** винаги късметът му изневерява, съдиите го порязват, фазите на Луната го провалят...

62

6матка

преди 10 години

Браво на Григор Димитров! Следващия път му пожелавам да успее! Поздравления, че стигна до тук!А на останалите, които все критикуват ще кажа една велика мисъл на Бърнард Шоу; "Който може го прави, който не може, учи другите да го правят." И едно допълнение от мен "който и това не може - критукува"

61

Анонимен

преди 10 години

Хейтърче,ти си един убавец...с пъпки.

60

ХЕЙТЪРЧЕ

преди 10 години

И тоя си беше повервал, че е гоуем....като оная, гвоздейкова ли беше, хахахахах......*** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАТЕ ВЕ, КЪДЕ СЕ НАПИНЯТЕ У ШАМАРИТЕ.........

59

Анонимен

преди 10 години

65,научи се да пишеш и тогава давай мнения.Чук!

58

с

преди 10 години

да бе пак все късмета е виновен.надал беше слаб и подценил мача,но пак показа кой кой е.всеки да си знае гьола

57

Стършел

преди 10 години

Страхотен Григор Димитров! Браво поздравления!

56

bbb

преди 10 години

Поздравления за добрата игра на Гришо! Но просто Надал винаги го бие по физика, просто ония е по издръжлив в по продължителен мач. Дано продължава напред нашето момче!

55

bet 365

преди 10 години

Сега ще Ви кажа какво видях аз .... Видях това,че Григор първо допускаше Надал да вземе предимство,след което наваксваше в сет 2 и в тай-брека на сет 3.Във втория сет допусна да бъде пробит в самото начало.Та мисълта ми е,че АКО ГРИГОР СИ КАРАШЕ РУТИННО И СИ ВЗИМАШЕ ПРОБИВИТЕ,КОИТО ОСЪЩЕСТВИ СРЕЩУ НАДАЛ - МАЧЪТ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СПЕЧЕЛЕН ОТ ГРИГОР С 3:0 СЕТА ! На моменти направо нашия му сипваше да яде много стабилно на Надал.Не съм виждал испанеца така да се кефи на всяка спечелена точка.ГОЛЯМ ГРИШО

54

Анонимен

преди 10 години

Поздравления за Гришо и достойното му представяне на турнира.Успех момче!

53

Dido

преди 10 години

Човека е 19 в света и всички го познават и говорят за него и ще върви все по нагоре!А хейтърите тук ще си останат скрити зад никовете си задушавайки се от собствената си злоба!

52

Анонимен

преди 10 години

Е ся пък късметът. Може и толкова да може. Като не ти отърва, късметът е крив.

51

dassy

преди 10 години

Защо никъде не споменавате, че мачът продължи близо 4 часа. Браво на нашето момче. Гордеем се с него.

50

До номер 30

преди 10 години

Не пробутвай тука популистките си речи, а вземи се ограмоти малко. Нивото ти на познания по българска граматика, правопис и пунктуация застрашително клони към 0-та.Ясно се вижда, че нямаш нужда от духовна храна-въпрос на личен избор и интелект, но за да можеш да постигнеш някакъв траен успех в която и да е сфера на живота, са нужни образование, упорит труд, непредубеденост и куп други качества, които ти очевидно засега нямаш.Успех ти желая и по-малко злоба, а на Гришо-БРАВО! :)

49

Горд

преди 10 години

Всички тиквеници и малки душици, дето сте големи мераклии на фенките на Гришо, можете само да му ближете топките за сол!!!

48

ЗОРО

преди 10 години

До georgi ishkitiev-не се дразним от чуждите успехи,а се ядосвам от загубата му....ЯД МЕ Е МНОГО,че не би този грозник!!!

47

Анонимен

преди 10 години

До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМБраво,изпревари ме с коментара си

46

georgi ishkitiev

преди 10 години

Много ми е смешно когато ви чета глупавите коментари. Повечето негативни коментари са от хора, които не са постигнали нищо в мизерния си живот и им е много драго да се радват на неуспехите на други. Стойте си на скапаните компютърчета и плюйте по хората, дано се почуствате по-добре. Само че колкото и да плюете Г.Димитров е играл с най-великите тенисисти в света. Нормално е да отпадне, това му е първото голямо състезание. Все още е млад и те първа може да се доказва.