21

UK

преди 10 години

В деня на изборите ще лъсне и поредната провокация и лъжа че БСП са пред ГЕРБ!!! Само баламосват народа, ГЕРБ ще спечелят отново и това ги вбесява !

20

=

преди 10 години

До опечаленОПЕЧАЛЕНИ СА МУТРИТЕ ТИКВИ ОТ ДЕНЯ НА РАЗМИСЬЛ И ТУРЧИНА БАРЕКОВ КАПУТА ДРУГАРЮ ЧЕРВЕН ***

19

-

преди 10 години

До Анонименбспедерасти да ще льсне истината на сем.Хохегер, другарката Костинбродска и ибрика Сьдрания *** от ТВ-7 деня за размисьл другарю Тиквенов Наркоманов от секатата БКП.

18

Анонимен

преди 10 години

Българино отново беше излъган от комунистите!

17

Анонимен

преди 10 години

Съд за измамниците в деня за размисъл!

16

Анонимен

преди 10 години

Виновните ако имат доблест веднага да си подадат оставките. Вие сте на ход другарю Цацаров. Другарката Манолова е достатачно нагла за да не го направи а Ники *** достатъчно ***. Остава шопара Пеевски но той трябва да се консултира с Доган. Преврата беше скалъпен и трябва да си платят виновните.

15

Анонимен

преди 10 години

Сега ще потърсят ли отговорност на Манолова, бареков, пеевски и цацаров за пъча който организираха за да ни натресат турци и фашисти?

14

Анонимен

преди 10 години

Не бездействие на някакъв чиновник, а съвсем умишлено злонамерено действие на шайка отбрани разбойници, начело с новичкия прокурор, лайномета Бареков, и и няколко уж-политици, които с дезинформацията си взривиха изборите в деня за размисъл !

13

UK

преди 10 години

Идват изборите и БСП,ДПС и компания започват с лъжите и провокациите, че ако се варне ГЕРБ ще им се е*е мамата!! СТРАХ ЛИ ВИ Е МИШОЦИИИ

12

Анонимен

преди 10 години

Истината за Костинбродската печатница ще лъсне още сега на Европейските избори ! И за Варна ще излезе истината съответно , споко герберасти ...

11

опечален

преди 10 години

От Костинброд започва падението на престъпната шаика ГЕРБ.Моите съболезнования.

10

Къти

преди 10 години

Ами сега???

9

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименМа ти не рзбра ли?Фалшиви бюлетини няма.Съхранявани са където трябва както трябва.По закон.Кой е осъден и за какво?

8

1

преди 10 години

Само стоя и ги гледам ,как се гърчат....за една седмица то първо мълчат за Сидеров,като най жалките мишоци....после Първанов ги ***.....сега депутат от БСП подкрепя Асад......смешници...къде тръгнахте бе...къде тръгнахте.....вижте се колко сте жалки от страни.....аре давайте излизайте по медиите да говорите колко сте велики...и как ше ни оправяте .......

7

съдия от Страстбург

преди 10 години

Цацаратурата почва да се излага както винаги. Масона Цацаров от Руската ложа с шеф Г.Гергов-свинаря се чуди какво обвинение да измисли за да оправдае политическата поръчка, която изпълни по заповед на БСП-ДС. Никога няма да се оправим с такива *** особено в БСП-ДПС-ДС.

6

Анонимен

преди 10 години

Малее форумните драскачи са на пост.....то се вижда де...колкото по омазани са в ла*на,толкова повече са дали команди на форумните мишки да пишат по сайтовете,както и вестниците им да ги хвалят,давам пример с в.Стандарт ,който нищичко не пише за депутата от БСП в Сирия ,или за Сидеров....но народа вижда...и на изборите ще плащате ,това само ше ви кажа....всеки ден ви е нов гаф...То сами си го правят,те сами се събарят от власт...това е истината

5

Анонимен

преди 10 години

Zatvor za Barekov Tzatzarov I kokoskata Maya!

4

до импийч

преди 10 години

ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ,НЕГРАМОТЕН *** ?

3

Сашо

преди 10 години

Затвор за лъжеца Бареков,който в деня за размисъл измами хората и така повлия за изборния резултат.Спомнете си какъв цирк направи тогава а сега излез на че всичко е било лъжа!

2

Анонимен

преди 10 години

Поръчковата прокуратура можеше да прояви въображение,защото тази плоча се изтърка.И за малките деца е ясно,колко несъстоятелни са тези обвинения.Цялата им пара отиде в свирката!!