8

Zidarov

преди 10 години

Браво даскале, направо тези мъдри слова от твоята уста не са за вярване, но все пак явно като напусна лошите хора и стана малко човек. Та това изречение трябва да бъде чл.1 от конституцията, ако беше доста хора като Симо, Волен, Серго и др. нямаше да смеят да си помислят за власт!

7

Анонимен

преди 10 години

Станишев ку*о за кво предатество говориш ти специално??Теб Кой те направи председател на БСП? а? Кой? Не беше ли Г.Първанов...след като му изтече мандата ти трябваше да си вдигнеш гъ*а и да направиш реверанс за тоя дето те е издигнал до пост Премиер.....ти кво направи? Каза му да си такова майката.....така че мъжки ся береш плодовете на собствената си простотия.....Къде са ви 250 хиляди работни места?? Защо беше референдума за Белене?? До кога мислите че правите народа на маймуни ***??

6

GRN

преди 10 години

До Анонимен #2Ама и ти сътвори вица на седмицата :-Р

5

Анонимен

преди 10 години

Комунистите газ пикаят....2 главни причини.....Първо направиха Калфин, кандидат президент...второ сложиха го евро-депутат и сега...той им тегли майната и отива при Гоце....Мед ми капе на сърцето като ги гледам как страдат ......Нека да има разцепление.....нека тая партия БСП веднъж завинаги да бъде унищожена.....нека

4

Анонимен

преди 10 години

бРАВО НА Г-Н ПЕТКОВ

3

mitaski kakalqski

преди 10 години

Bate rumene da go napora na jena ti v brasnatata sliva

2

Анонимен

преди 10 години

Ако оцелее Сидеров ,ще гласувам за него за див ужас на Европарламента.

1

някой си.

преди 10 години

Значи всички в парламента сте Предатели.