24

me

преди 10 години

Раждането вкъщи може да мине и добре, ако родилката и бебето са следени и са добре и има обучен човек който да помага и реагира. 2000 години хората са се раждали извън болница и макар смъртността да е била по-висока, както виждате сме се размножили. Но съм твърдо против обучението вкъщи. Училището не е просто знания, то е социализация, дисциплина, свикване с чуждите авторитети и отделяне от родителите. Да лишиш детето си от това е погрешно и вредно. Пък ако ще и да си гениален в твоята област.

23

Анонимен

преди 10 години

Това беше печатна грешка (пиша на смартфоун), а ти си психопаТ.

22

Анонимен

преди 10 години

До 21Е ти явно си творение на домашното учене, та твоята майка /учителката ти/ явно е била редовен посетител на сектантските форуми, и вероятно точно поради тази причина си пропуснал да научиш че има "епрувеТки", а не "епрувеДки" ...........

21

Анонимен

преди 10 години

Искаш да кажеш "освен това", "социализиране" и "епруведка". Независимо къде си учил.

20

Бонев

преди 10 години

Сега е модерно да се отрича - отричат се храни, отричат се раждания в болница. Пълно с усмихнати у чуруликащи арт натури с "нестандартно мислене спрямо мнозинството". И най-голяма вина имат форуми от типа на БГ Мама, които пълнят главите на бъдещи родилки с глупости. Пълно с радикално настроени майки, отричащи лекарства и ваксини, говорещи ужасии и всяка жена която е с по-лабилна психика и не може да отсява информацията от интернет, бива прилъгвана към сектата им.

19

мяу

преди 10 години

До АнонименЗа оценяването съм съгласна и не разбирам защо се дърпат, след като определят децата си за толкова гениални, обаче не е гаранция, че ще се социализираш, ако ходиш на училище, много по-вероятно е да намразиш другите деца. Най-добре е детето ти да е социално и интелигентно, но това е сравнително рядко срещано, а каква е ползата от отворени, нагли неграмотници,които са ходили на училище ей така, защото "трябва", просто лош материал ;)

18

Анонимен

преди 10 години

До мяуКакво може за ученето бре, нали това дете освен да се учи, нкой трябва да оцени наученото, а не майка му да му пише дипломата :))) а освен друго едно дете има нужда и от социализация общуване с негови връстници и т.н. и т.н., като го държиш в къщи като в епроветка, какъв човек ще стане от него ?

17

Анонимен

преди 10 години

Отнемане на роителските права, затвор и задължителна кастрация и на двамата та да е сигурно че няма да направят същото пак, а и а не забравя, всики разходи по лечението сега изцяло за тяхна сметка

16

АНТИМУТРА

преди 10 години

Раждане на дете е много сериозно нещо!!1Не винаги нещата са както трябва!!!!1Недопустимо е в домашни условия защото може да се наложи цезарово сечение ако нещо се е объркало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ ЕДИНЯ ИЛИ И ДВАМАТА СА БИЛИ ПРОСТИ ИЛИ НЕНОРМАЛНИ!

15

напушен

преди 10 години

Абе и аз гледах някаква дето си обучаваше детето в къщи.Тя разбирала от компютри и детето й се справяло добре.Ако беше акушерка или градинарка на какво щеше да го научи?Да си призная и двамата изглеждаха много зле...Съжалявам ги тези хора,но не мога да им помогна...Никой не може....

14

Анонимен

преди 10 години

Тия или са някои, които са били пазарили детето за продажба или са ония сектантите, дето искат и да не пращат детето си на училище , сутринта имаше един ***, който обясняваше че не трябвало да е задължително посещението на училище

13

Язе

преди 10 години

Ние нали си разбираме от всико. От политика, футбол, електротехника... Вече и си се оперираме в домашни условия - Красота!!!

12

томи

преди 10 години

Сектантска глупост - виж в Google, тия дето искат да си раждат вкъщи и се кланят като на богиня (и тя така раждала, и много био и еко била). Имаше нашумял случай със самоубийство в Благоевград на един от феновете и - Марио Нушкин май беше момчето

11

Развеселен

преди 10 години

Готина ли е?

10

мяу

преди 10 години

За ученето вкъщи може да се спори, често пъти дава по-добър резултат от стандартното в училище, но когато става въпрос за здраве не трябва да се експериментира. Учените още малко и ще създадат фурни за бебета, а тази тръгнала да ражда в пещерни условия...добре де, домашни. Луда работа!

9

Развеселен

преди 10 години

Каква е тази Анастасия?

8

томи

преди 10 години

Здравословно живеещи сектанти... сигурно са с уклон към култа на Анастасия

7

Таня

преди 10 години

Не мога да съдя! Но зная, че не бих рискувала живота на детето си по подобен безразсъден начин. Имам две деца. И двете са родени в специализирана болница. Вторият път благодаря на Господ че беше така, защото синът ми, може би, нямаше да е сред нас. Не бих си простила ако беше обратното и се беше случило непоправимото.

6

Резон

преди 10 години

Потресена съм! Това се случва в 21 век! Никаква култура, никаква здравна отговорност. Колегата отдолу е абсолютно прав - ***!

5

възмутен

преди 10 години

Каква е тая идиотия?Да ги прибират в психиатрията тези откачалки- през 21 век ще ми раждаш като в средните векове!***!Време е за психиатрична експертиза на всеки,който ще става родител!