75

ДАНЪК ИЛИ НЕ...

преди 10 години

....СЛЪНЦЕТО НЯМА ДЕ СВЕТИ ЗА ВСИЧКИ!ЩЕ ВИ СЕ СТЪМНИ ,КАТО ДОЙДАТ НОВИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК И ПАРНО !СРИВА НА ЕНЕРГЕТИКАТА ПРЕДСТОИ И....ЩЕ СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ ГЛАВИТЕ ВИ СЪС СТРАШНА СИЛА!ТИЯ , САМО ОТЛАГАТ СРИВА В ИКОНОМИКАТА , ЕНЕРГЕТИКАТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО!САМО ЧЕРВЕНИ "ПРИКАЗКИ-МЕНТЕ"...НА КОРЕМ!КОЙ ЩЕ ИМ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ .....ДЕДО КОЛЕДА ЛИ...??!!!!

74

бг

преди 10 години

Всички *** и други около тях да си плащат тока иначе да им го изключват ВЕДНАГА, както правят с нас. Защо това не става, а години вече даже частните дружества не им резват кабелите щом не плащат а начисляват загуби и разни други разходи, които ние редовните плащаме. Къде го има това по света. Като не могат да се справят да си ходят.

73

Дражо

преди 10 години

След данък слънце следват данък въздух, който да се събира от въздухарите в правителството.Така ще се компенсира кражбата на тока от ромите, който не им спират за да гласуват за тях.

72

Анонимен

преди 10 години

Най -големият комунист е охраната на другаря Тодор Живков и герберастите му!Никога повече Бойко и Цецко да ходят при Дянков в Русия че кучето порастна и въ чакъ ъ ъ ъ...

71

Един българин

преди 10 години

Гузньо !

70

www

преди 10 години

ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ...

69

Атанасова

преди 10 години

АЙДЕ СЕГА УТРЕ ВНЕСЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ И ДАНЪК ,,ВЪЗДУХ''ДЕТО ДИШАМЕ-*** ТАКИВА

68

Ok!

преди 10 години

Много умници са писали тук. Правилно е въведен данъка. Как така се приема, че слънчевите батерии на Цветелинка Бориславова произвеждат електричество от слънцето по 36 часа в денонощието? И тези 36 часа се плащат. Малко е 20%, повече трябваше.

67

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов когато вдигна тока с 13% за да отцелее НЕК тези мошенници със зелената енергия потриваха ръце и брояха печалбите си. Хайде сега те да направят вноската за да може да отцелее НЕК. Няма потребителите да им плащат печалбите и да ги правят милионери на млади години, да им изплащат инвестицията за 5-6 години, да им осигуряват нереално висока норма на печалба насред икономическа криза. Мога само да адмирирам тази такса, даже по-голяма трябваше да е.

66

Анонимен

преди 10 години

И зимата избяга от България и отиде в Америка заради вас нещастници. Вървете в ада.

65

БУДА-ла

преди 10 години

Аре, стига лъгахте хората вече с този нефт, газ, уран, сега пък вече и "данък слънце"?!Още преди 100 години Никола Тесла успя да "хване" и да пренесе безжично, т.е. Свободно, т.е. Безплатно, Електрическа енергия - на която на верига светят електрически лампи...Алчността на съсловие от мързеливи хора, ги кара да продължават да ограбват милиони хора и то повече от 100 години, след като вече има Нова Енергия!!!...

64

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ НАГЛЕЦ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ КОМЕНТИРАН ОТ БЪЛГАРИ .оставаме коментарите за платените петна....

63

tuzarya

преди 10 години

сички икономически оператори трябва да бъдат поставени при еднакви условия! на практика и едните и другите произвеждат един продукт - ел. енергия! не може цената за едните да бъде различна от цената на другите, защото това е дискриминация! ВЕИ какво по-вече са вложили? Нима ТЕЦ не правят първоначална инвестиция? Нещо по-вече - например на ТЕЦ-овете им трябва въглища, на АЕЦ им трябва също гориво, а горивото на ВИЕ е безплатно! вяедните да

62

ПОБ

преди 10 години

А такса "въздух" от кога да я очакваме ?

61

Анонимен

преди 10 години

Данъците няма да спасят България, а съд за вас ,които 25 г. я крадете и продължавате...

60

megi 55

преди 10 години

Олигарски за пореден път доказва,че няма очи а дупки.Как може да дава изявления по тази тема,като си знае кирливите ризи от преди и сега!Каква наглост,безочие и нахалство? Махайте се всички от тоя парламент! Стига прокуждахте децата ни да се скитат немили недраги по света! Проклети да сте за всички кървави майчини сълзи!

59

Анонимен

преди 10 години

АТАКА ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ КАК ДА СИ НАПРАВИТЕ ЕНЕРГО ПАРКОВЕ САМО ЧЕ В ФРАНЦИЯ ТУКАНЕ МОЖЕ ДА СЕ *В*ТЕ С БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!ОСТАНА МАЛКО И АТАКА ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!АТАКА!!!

58

Анонимен

преди 10 години

След това изказване на Орешака с чиста съвест може да бъде наречен ЛЪЖЕЦ. Защото таксата ще влезе в бюджета и ще бъде харчена незнайно как. Ако с тези пари се финансира НЕК от Брюксел ще ни глобят заради нерегламентирана държавна помощ.

57

BG

преди 10 години

KURDI HAKNAHA SAITA NA БФП -Българска федерация по петанкPetanque-Bulgaria

56

Stealth

преди 10 години

Аха, ВЕИ-тата били виновни за това, че НЕК е на колене. А кой даде 1 млрд. лв. за 80 мегаватовия "Цанков камък"? Кой даде още 1,8 млрд. лв. за един гьол в Белене? Кой сега не иска да разформирова мегахолдинга БЕХ, за да може да прелива парички от печеливши сектори в нечии джобчета и оставя НЕК да се гърчи? Кой? Кой? Кой?