8

Анонимен

преди 10 години

Само му вижте злобната мутра, май вече се вижда в опозиция.... рЕзак, кво ще кажеш за Бисеров, Пеевски а скоро и почти цялата ви потеря в парламента?????

7

га

преди 10 години

Кой назначи Делян Пеевски-Доган разбирасе.......Доган ага само при едно кимване може да прати този мазньо Местан при Христо Бисеров..........

6

Анонимен

преди 10 години

Това за Мишо бирата е добре казано,но недоизказано.А за казуса "Пеевски",ни дума ,ни вопъл ,ни стон.Типично по комунистически.

5

sokrat62

преди 10 години

Ох, Мазньо ти тъй сладко думаше и за Пеевски

4

Осман

преди 10 години

Приятели ако искате да се подобри живота в България в парламента никой не трябва да остава,тия един на друг си подхвърлят топката за да заблудат народа.В България трябва да има промяна неможе да управляват едни и същи хора толкова много години все да обещават пък нищо да не се изпълни,стига с тая лъжа и измама!!!Явно ние народа няма да можем да ги махнем и ще си останем бедни,ще вкарваме чужда стока пък ние за какво да произвеждаме като ние самите сме се отписали живота

3

Гочо

преди 10 години

За Мишо Бирата ще питаш Гоце,стига си го дъвкал този Борисов,и ние искаме да знаем истината за убийството на Догановия секретар.

2

Гочо

преди 10 години

Местане,ти не си по-малко нагъл от Сидеров.

1

St. John Red

преди 10 години

Владимир Зидаров отново с точен коментар и попадение за името на новата коалиция. Жалко, че този човек работи за ДПС.