7

Омбре

преди 10 години

За что боролся на то и напоролся!

6

Пълен боклук

преди 10 години

е тоя американец. Такива "журналисти" , дето са на заплата в ЦРУ, а другото им е само за прикритие нямат място в демократични стърани като Русия. Колкото и странно да е Русия се превърна в защитник на свободата и демокрацията. Никой не посмя да даде убежище на Сноуден - истинския лаурерат за Нобелова награда за мир, а не Обамов. САЩ винаги са били световен жандарм, и този случай ги разобличи. Приказките за демокрация и права на човека са само прикритие на истиската им цел - световно господство

5

Анонимен

преди 10 години

Много добре знае за какво го експулсират .... шпиони и подстрекатели ..... те и в БГ са същите

4

Traveler

преди 10 години

Абе вие нищо не разбирате. Аз също преди 2 месеца бях в Киев да си извадя виза за Южна Африка. Следващия месец пак ще cе наложи да отскоча до Киев, защото този пъти ще ми трябва да получа виза за САЩ. Моля някой знае ли, когато ще ми потрябва виза за Япония, в Минск ли трябва да отида или в Алмати?

3

Егати

преди 10 години

"През декември той пътувал до украинската столица Киев, за да поднови визата си"Чети - 1. От кога, за руска виза, трябва да напуска Русия и да ходи в Украина ?2. Ходил е на протестите в Украина. Американец, пребиваващ в Русия, ходещ на протести в Украина ... чист агент за разклащане на властта"Федералната служба за сигурност (ФСС), могъщата агенция на президента Владимир Путин за вътрешен шпионаж"Какво означава "вътрешен шпионаж" ? Кой *** платен журналист го измисли това ?

2

Геополитик

преди 10 години

"През декември той пътувал до украинската столица Киев, за да поднови визата си, но руски дипломат му прочел предварително подготвено изявление" - не знаех, че за да получиш или подновиш руска виза, ти трябва отидеш в Киев. :-D Или все пак журналята не могат да пишат (Guardian) или да превеждат (Dnes)?

1

Анонимен

преди 10 години

Под "компетентните органи" се има предвид Федералната служба за сигурност (ФСС), могъщата агенция на президента Владимир Путин за вътрешен шпионаж и контраразузнаване,"Айде нема нужда да четете това, което ви пускат да публикувате...Господарите си знаят работата, но май цялата журналистика ни е слугинаж!