91

Иван

преди 10 години

Когато се прави инвестиция първо трябва да се види на каква цена е възможно да се продава съответната стока, респективно на тока. В случая с ветрените и слънчевите инсталации това не е направено, а им е определена неправилно много по-висока цена от средната за страната - монополно висока - 5, 6, до 10 пъти от останалите производители. Това е корупциона практика и затова таксата е законосъобразна и не следва да се отменя. Президентът е слуга на олигарсите !!

90

Анонимен

преди 10 години

Махай се плевня!!!Взимай си и перките и фотоволтаци и бегай!!!

89

Ani

преди 10 години

Тоя дето НЯМА нищо общо с демокрацията и я бърка с това "аз да съм добре" седнал да дава акъл...Примерно един монтьор да дава акъл на хирурга как да прави операции или обратното..

88

....

преди 10 години

Проблемът с таксата е, че трябва да отиде НЕК или БЕХ за покриване на разходи, и спасяване на НЕК от фалит (тя си е фалирала), а те ще я дадат на *** (те всички са енергийно бедни). Също така преференциални цени ползват доста други производители, някои от тях дори с по- високи цени от ВЕИ. Този бум на големи централи доведе до този момент. Ако бяхме почерпили германски опит със строителството на много на брой малки централи до 200кВ нямаше да е такова положението. Ама късно е либе за китка.

87

ПАРКИНЗИ

преди 10 години

стигнахме до там, че клошар дето е спал по разни ПАРКИНЗИ да ни е президентпри положение, че в БГ има поне 3 милиона човека дето не са спали по ПАРКИНЗИ, не са крали държавни пари чрез ОФШОРКИ и не са си построили вила на брега на морето КЪДЕТО Е ЗАБРАНЕНО!!!

86

ОФШОРКИ

преди 10 години

А да мислим ли дали да си направим офшорни фирми, за да не плащаме данък в родината си?

85

Анонимен

преди 10 години

Изведнъж бсп се свърши точно защото не мислеше за демокрацията господин ПРЕЗИДЕНТ. С такива социалисти ще имаш още един мандат. Социалистите ни дариха на турци и националисти те са никои.

84

Генерала

преди 10 години

Тоя докога ще се прави на непукист и няма да си подава оставката ?О С Т А В К А !*** и мошеник!!!

83

Анонимен

преди 10 години

и ти и те не мислят за демокрацията

82

смях

преди 10 години

Благодаря ти президентче,много ти благодаря че си ни станал президент -***,такъв досега сме нямали,хиляди благодарности ,още нещо искаш ли?А сега моля те "демократе" гледай си там китайската стена,че може повече да не я видиш с държавни пари и си трай,защото все повече и повече се излагат шматко такава!!!!!

81

Анонимен

преди 10 години

Направи от един комсомолски *** демикратичен олигарх и му гледай сеира!

80

от сама къща

преди 10 години

Не че някой се интересува от мнението ми но , президентът ни е направо клоун за да не използувам по крайни определения ! След всяко свое действие започва да се обяснява като "ученичка" ! На "любопитните лешояди" разбирай журналисти трябва да им се даде да разберът че в държавата трябва да има ред и законност и не за всичко е нужно да се вдига шум до небето! След като сами не могат да преценят какво да отразяват да им се наложи "цензура" и да им се търси отговорност !

79

Революционер

преди 10 години

За каква демокрация говорим? За тези дето ни обраха. Ето, те продължават да крадат, но този път се изхитриха и намериха друг начин-чрез държавни заеми. Ако са изхарчили поне 50 % от тези кредити по предназначение-шапка им свалям. Ще видите, че дори и 50 % не са отишли по предназначение. Ако са 50 % откраднатите пари от заеми и 50 % са отишли по предназначение-пак е добре. В тази държава няма добри и честни управляващи, има по-малко крадливи и най-крадливи.

78

Анонимен

преди 10 години

Ако не беше демокрацията, новобогаташът *** още щеше да е ирландска пастирка...

77

Юлияна П.

преди 10 години

Роска не бързай да се връщаш , много ми е гуд .........................

76

VB

преди 10 години

Щом му е дадено право да се обръща към КС исканията да не се обръща са антидемократични. Като искат да не се обръща да променят Конституцията. Не виждам нищо лошо в това законите да бъдат гледани и от гледна точка на тяхната конституциосъобразност.

75

Анонимен

преди 10 години

Офшорко много строг на снимката!Възмутен е явно, че му пречат да защитава интересите на олигарсите, във вреда на народа...

74

Анонимен

преди 10 години

Президентката е жалка, неприятна, крадлива и пошла. Много е неприятно, като си представиш, че този тъжен образ олицетворява българите по света.

73

Анонимен

преди 10 години

ako Prvanov a ne Prokopiev bese sobstvennik na perkite , to4no tova bezumno pipon4e stese ne 20 a 220% zavisenie na danake stese da iska.kolkoto i simpati4en da izglejda kogato go nema nikade, tolkova otvratitelen e kogato ot Kitai zeme da komentira firmadjiite s perkiteperkuliasal te 4ak ako mu turat edin alternator v zadnika taia kratuna moje i ednofazov tok da izlaska

72

Анонимен

преди 10 години

шадап комунягос!