24

LAST OTTOMAN^S

преди 10 години

hey komsii hey heybulgarite den po den namalavat po cislo ,2030 godina ste ste maltsinstvo v bgeeeee poleka poleka izcezvatea koy ste zavladee zemite vi nanovo ha si pomisleteza 20-30 godinin nama nujda da smenite imenata Turcia idva realnost e he he he

23

сд

преди 10 години

Абе *** глупостите цяла Варна надупчена като сирене коли спрели по тротоарите няма къде да минеш,зле отвсякъде те се хванали сега имена да сменят

22

Анонимен

преди 10 години

Било история, дрън дрън, историята се пише от победителите,преди тези турски имена местностите са имали бългатски.И като почнете с тези глупави буквални преводи, защо трябва да превеждаме буквално, като не звучи добре слагаме едно хубаво българско име и готово.Кога изпратя толкова и стана така лесно манипулируеми този народ?Що си сменихте името на Варна и Добрич, я какви хубави си бяха Сталин и Толбухин?

21

EU citizen

преди 10 години

Защо да ги преименуват, това си е история. Иначе ако България е на първо място, трябва да бутнем и паметника на съветската армия.

20

Анонимен

преди 10 години

Простотията не ходи по гората!

19

Анонимен

преди 10 години

Кирякстефчовци винаги е имало. Националните интереси се отстояват ежедневно и от всеки българин. С малки постъпки. Като например: предпочитам български стоки пред турски, избягвам да ходя, дори на почивка, в местности, които не ми говорят нищо. Гледам къде инвестират турски фирми и избягвам да търгувам с фирми от този край. Нищо лично-цивилизационна несъвместимост.

18

Бойко е виновен

преди 10 години

А къде са сега онези с Харлей Дейвидсън дето не можеха да си пращат тока? Къде са манифестантите от Февруари дето свалиха правителството- Стана ли ясно че Болен е *** и всички Хатакисти са ***? Пак гласувайте за СерГея и Мая Покварата! Аз съм си стегнала багажа и дим да ме няма.

17

боко тиквата

преди 10 години

що бе предатели , скараха ви се туските *** , да не забравите да си сложите фесови , предатели мръсни

16

SeishinBG

преди 10 години

До Зинаида ЗлатановаКолко глупаво мнение! В момента Истанбул в на коя страна пределите е?! В на Гърция ли - прекия наследник на Византия?! На кой?!

15

Анонимен

преди 10 години

Предлагате да се сменят с български имена и от там е дошла белята.Предложете имена като Марк Цукербер и Милтън Фрийдман и ще имате резултат.

14

Баба ви

преди 10 години

Кабакум - "Голям пясък". Отивам на голям пясък. Отивам на кавичка голям пясък кавичка.

13

бсп+дпс=заедност

преди 10 години

Поредното скандално назначение на БСП и ДПС. Отредиха шефският пост на Регионалната екоинспекция във Варна на дългогодишния областен председател на антиконституционната партия Ерджан Ебатин. Официално се твърди, че за длъжността е проведен конкурс. Не става ясно обаче на какви критерии е отговорил Ебатин, за да бъде избран, тъй като е нужен минимален професионален стаж от 7 години, какъвто той няма.

12

срам

преди 10 години

Комунистите винаги са били национални предатели.

11

Анонимен

преди 10 години

Заплашени, купени и тн. Човек не си променя мнението за подобно нещо просто ей така.

10

Анонимен

преди 10 години

Понеже ДПС имат шепа общински съветници във Варна, затова ВСИЧКИ ОТ БСП са гласували за турските имена.Честито на поддръжниците на социалистическата партия , но Сергейко само на хартия им е председател , а истинския е другаря Ахмед Доган.

9

бсп+дпс=заедност

преди 10 години

Българска партия ли е БСП? Зададох този въпрос преди два месеца, когато на Орлов мост Сергей Станишев се извини за възродителния процес и попадна в прегръдката на екзалтирания Лютви Местан. Сега отново се питам: що за партия е БСП и ще я бъде ли като ремарке на турската пета колона в България.

8

Анонимен

преди 10 години

Баси тъпите овце!

7

Анонимен

преди 10 години

*коалиционният партнъор

6

Анонимен

преди 10 години

Срам и позор за БСП - всички против, за да не обидят коалиционният позор.То се знаеше, че БСП не е социалистическа партия, ама вече се питам българска ли е?

5

Анонимен

преди 10 години

Защо да е късно за смяна на имената, що за логика? За това няма краен срок. Ти фес ли си? Дали в Турция или в Гърция има запазени наши имена на местности, всичко е прекръстено.