58

КОЙ ? КОЙ ? КОЙ

преди 10 години

КОЙ назначи Плевнелиев ?КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ?

57

Анонимен

преди 10 години

И какво излезе сега балъци, а ?Кой е Задкулисието и кои са Олигархията ?И платенити ***, които се разхождат по жълтите павета, кого обслужват ?Ей, *** народ български - ще си гниете в нищета и простотия още 100 години !

56

Miro

преди 10 години

До 48Продължавам..........Надеждата на хорицата е в Атака да ударят и смажат олигарсите и зелената мафия. Днес като видях невероятната,легендарна и масова подкрепа за Атака в страната се съгласявам с думите ти "Народа е с Атака в цялата страна - по полета,по балкани,по села и градове"

55

Miro

преди 10 години

До 48Напълно си прав! Аз съм снабдител на 1 дистрибуторска фирма! Сутринта преди да тръгна закачих на буса знамето на Атака! Не можете да си представите в страната огромната подкрепа за тази партия. Не кметствата в Елена,Твърдица,селата Константин,Драгижево и т.н. редом до Българското знаме се веят и знамената на Атака. 2-*** старци в Елена искаха да ме нагостят като със сълзи на очи ми казваха"Надеждата ни е в Сидеров,добре че махна този сатрап Борисов който искаше пак да ни увеличава тока".

54

qwerty

преди 10 години

Какво да кажем "Ошфорко"

53

бай Курти

преди 10 години

Значи,*** е приятел и бизнес партньор на клана Прокопиев,който изгради стотици декари фотофолтаични соларни паркове в североисточна Бъргария.Сам по себе си това показва кой на кого слугува,няма безплатен обяд никаде по света,щом се научили да крадат ,да се научат и да дават.Президента е лицето на една държава иглавнокомандващ армията,кво си хукнал вятър и слънце да решаваш,ама то при нас ни държава ни армия както трябва.

52

Анонимен

преди 10 години

Офшорко отново се излага...До кога ще го търпи населението с неговите глупости във вреда на българите и България?!?

51

До тошко 53

преди 10 години

Тошко ти си по зле от тошко африкански . Първо панелите са с КПД 14-17% ако ти направиш технология за КПД 100% то има друго име казва се Перпето мобиле ,колкото за движението на тока / потока на ЕДН. във веригата ама изобщо не ти е ясна. На всички платени ХЕЙТАРИ дерзайте!Като сте ниско клалифицирани злобейте по форумите ,само това ВИ остава !!! Дишайте серните и азотни окиси на въглищата защото Ковачки няма да сложи никога сероочиски ! И до момента той работи благодарение на зелените квоти!

50

Анонимен

преди 10 години

Само Волен е в състояние да се справи с мафиотите и протежетата на Олигархията Плевнелиев и Борисов. Те затова и го удавиха в компромати.

49

SIDEROV

преди 10 години

SKORO 6TE VI ZATVORQ V PANDELATA...TEB..BOIKO TIKVATA,6TE OTNEMA MILQRDITE OT PROKOPIEV I BORISLAVOA V POZLA NA DYRJAVATA ..I 6TE PREVYRNA BYLGARUQ N1 ZA EVROPA

48

ИСТИНАТА

преди 10 години

Росен Асенов Плевнелиев- слуга на енергийната мафия и гробокопач на народа!

47

Гиганта

преди 10 години

Този човек защитава тези, които искат да продават тока , не по 100 лв. , а по 700лв ! Тоест искат гарантирани печалби за 25 години и 7 пъти по-скъпо !

46

BG

преди 10 години

TOZI MI6OK ZA6TITAVA ENERGIINATA MAFIA ...PROKOPIEV I BORISLAVOVA PO PORY4KA NA BOIKO TIKVATA...PROSTIQ NAIVEN NAROD DA NE SE ZANIMAVA SYS SIDEROV A DA ISKA OSTAVKATA NA TOZI SLYGA NA MAFIQTA

45

до 49

преди 10 години

АТАКА- Истинските патриоти ударили зелената мафия!Волен - Българския Ян Палах., Българския Лех Валенса!Атаката срещу мафията и Олигарсите продължава!Ще върнат крадените пари,ще премахнем такса зелена енергия,такса слънчева енергия/На Плевнята ,Бориславова,Кадиев и Прокопиев/,такса пренос и такса загуби по трасето. И без тях ще върнем ел.енергията на реалните цени- 0.04 ст. за киловат час!АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА!

44

Анонимен

преди 10 години

КПД на слънчевите панели по принцип е ниско, 2-10%, до колкото знам.

43

Докога все така ще я

преди 10 години

Офф и тоя президент ли ще го чакаме докато му изтече мандата че да се махне като предишния бацил!Времето е ценно а живота си минава бързо!Като го виждаме че не става сплотява се народа и го измита от президенския стол! Какво ще го чакаме да се подиграва с цялата нация! Мисля че тук не може да има никакви колебания Росен Плевнелиев трябва ли да е президент на Република България!Ок подвели сме се от Герб в началото но всяка грешка е поправима, защо трябва да чакаме да назрее!Бунт за прогреса!

42

Тошко

преди 10 години

Слънцето доставя 1000 W/кв.м., но нашите делавераджии внесоха панели втора употреба от Германия с КПД = 2 %. Връзват се към енергото от едната страна, а от другата продават същия ток на НЕК на дотирани от държавата цени. Чиста делавера по типично мафиотски метод.

41

EUSSR

преди 10 години

Роско офшорката от Халкидики продължава да защитава ВЕИ мафията. Крайно време е да се намеси ЕК по повод договорите за задължително изкупуване на дотирани цени (неправомерен държавна помощ) за ВЕИ мафията.

40

Бай Ганьo

преди 10 години

Абе Плевня, а задължителното изкупуване и преференциалните цени - не създават ли "различни условия за стопанска дейсност", а? Същите тези условия за изкууване и цени - не са ли "в противоречие с основните конституционни принципи на правовата държава и свободната стопанска инициатива"?

39

Пенислав

преди 10 години

Волен Сидеров-легендарен български патриот!