48

kalinkamalinka

преди 10 години

Частния сектор издържа държавния , а работи за много по- малки заплати от тези в държавния.Няма логика , но за съжаление фактите в България са такива.

47

тя

преди 10 години

Абсолютно е прав! Това е така и данъчните влизат в тая издръжка.

46

анонимен

преди 10 години

Чудесно!!!Ама да беше написал същото и през миналата година .а?

45

Анонимен

преди 10 години

Правилно е написал човекът.

44

neni4a

преди 10 години

До наблюдател 45. Има и още .Полицаи,военни също влизат в хрантутниците. За справка :Полиция 398.1 на 100 000 ,изпреварват ни само 7 страни Армията е още около 50 000 . А някаква работа да вършат а? Пази боже ако се стигне до намесата им

43

777

преди 10 години

e па не е ли така прав е човека

42

наблюдател

преди 10 години

Мързелива ***! На какво основание са му върнали декларацията? В нея не липсва информация - просто поимено са изброени хрантутниците

41

до 29

преди 10 години

Като ти чета поста,разбирам,че нито си бизнесмен ,нито законите познаваш. Като те хванат от НАП плащаш дължимите данъци + глоба+ лихви + разходи по делото..а иначе- това съм го чел преди години,нищо ново.

40

ами

преди 10 години

НЕ Е МАЙТАПЧИЯ,ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 10 години

До Pimp C Тези, които източиха милиарди - в Китай знаят как да ги наказват!- поддържат една паразитираща, некомпетентна и корумпирана администрация, която прекрасно им слугува- и на тях и на милиардите им. Ето от това зло трябва да се отървем!!!

38

Гоше

преди 10 години

Подкрепям го!Нека всички да попълним колоната като г-н Минчев, защото това отговаря на действителността, и при неверни данни носиш наказателна отговорност по НПК.

37

boyko_stoew

преди 10 години

До 41...Администрацията е Функция на тези дето точат МИЛИЯРДИТЕ..И там не работят за 400 лв.Работят за 880 лв.(СРЗ) и РУШВЕТИ.В частния сектор ,които издържа АДМИНИСТРАЦИЯТА заплатите са 560лв.(СРЗ) и НЯМА рушвети.Помисли си за това и ако си част от добре платеният слугинаж,се засрами малко и си замълчи.

36

Pimp C

преди 10 години

Абе в администрацията ли се огледахте бе диваци, дето работят за 400лв, някои източиха милярди.....

35

Лала

преди 10 години

Напълно го подкрепям! И аз така ще декларирам и никои няма право да ми връща документа. Къде са ми човешките права и правото на слово!

34

boyko_stoew

преди 10 години

до 34...Депутатите и чиновниците от Институциите не са "Слуги на народа"!Те са ЧАСТ ОТ НАРОДА,избрани и назначени да създават и поддържат СПРАВЕДЛИВОСТ и РЕД.Иначе за това,че много от тях ни предизвикват да "...ГИ ХВАНАТ ЗА ГУШКАТА И ГИ ИЗКАРАТ ПРЕЗ ДУПКАТА НА ГИШЕТО..." си прав.

33

акуд

преди 10 години

това е истина. също е истина ,че всички Българи издържаме и всички роми!!! до кога Българи ще позволявате 6% роми да ви се качват на главата, вместо да ги сложим на долната глава и да наредим нещата правилно ?????

32

Анонимен

преди 10 години

До Балъци за милиониНавсякъде по света би бил подведен под отговорност, а някъде би бил екзекутиран, балък! Кво се хвалиш с престъпленията си!

31

Анонимен

преди 10 години

А ЛЪЖАЛИЕ БЕ ДРУГАРЧЕТА АДМИНИСТРАТИВНИ ЛЕЖАЧИ НА НАРОДНИЯТ ГРЪБ. ОТ КЪДЕ ВИ ИДВАТ ГОЛЕМЕТЕ ЗАПЛАТИ? ДА НЕ БИ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ НЕЩО ВИЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЛЕЖАЧИ? И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ КОГАТО ОТИДЕ ЧОВЕК ПРИ ТЕЗИ ЛЕЖАЧИ ВМЕСТО ДА СЕ ДЪРЖЪТ КАТО СЛУГИ НА НАРОДА КОИТО МУ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ ТЕ СЕ ДЪРЖЪТ КАТО ГОСПОДАРИ. И ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО НАРОДА ГО ДОПУСКА. АКО САМО НЯКОЛКО ЧОВЕКА ОТ НАРОДА ГИ ХВАНАТ ЗА ГУШКАТА И ГИ ИЗКАРАТ ПРЕЗ ДУПКАТА НА ГИШЕТО ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО БЪРЗО НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО.

30

boyko_stoew

преди 10 години

Прав е човека...!с 240 депутата и съветници,комисии и подкомисии,раздута администрация със 100-ци хиляди чиновници(държавни и общински),1 милион неграмотни *** и все по-застаряваща нация(2.5 милиона пенсионери) сме се запътили към КРИВАТА КРУША.Отдавна народа ни е ПОРОБЕН.

29

Богдан

преди 10 години

Тази "декларация" на измисления майтапчия се върти в нета от няколко години..измислете нещо ново!