8

Анонимен

преди 10 години

do 10Да ти го обясня като на *** ли? Точно на 10- ти януари паднаха комунистите на Виденов за да дойдат грабителите на Мавъра Костов преди 17 години. Така че днес е не просто ден за протести, а има друго- тези които се събират на площада са готови да направят втори 10-ти януари. Затова има и засилено полицейско присъствие пред НС за разлика от миналите седмици. Ъндърстейнд ми, май френд?

7

No Name

преди 10 години

Алоооо Анонимния от коментарите, какво се случва пред НС, бре? Естествено, че това е по-важно. Човекът е починал, а той свързва хората само с приятни мисли, а можеш ли да свържеш хората от НС с нещо положително?

6

Анонимен

преди 10 години

Алоооо журналистчетата от сайтааа, разбрахме че тъгуват хората по тоя, ама това ли е главната новина или това което се случва пред НС?

5

Ваня Димитрова

преди 10 години

"Вий не забравяйте, кой ви оставитолкова синя добра тишина."Бъди светлина!

4

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1Слушай си там Азис или който чалгаджия е на мода и остави хората да се простят с един истински певец!Гого беше велик! Поклон!

3

Анонимен

преди 10 години

Бог да го прости!Жалко, че не е могло да се разпознае навреме истинската му болест - лаймска (инфекциозна, след ухапване) от кърлеж, както беше отбелязано в предишната статия. Може би е било възможно да се излекува, ако и била "хваната" навреме.

2

иво

преди 10 години

До Анонименкакво стига - пуснали са две новини, голяма работа

1

Анонимен

преди 10 години

Стига с тоя Гого бе! Що не предавате мобилизирането на ченгета пред НС, ами по 100 пъти ще споменавате тоя? Хубаво добър певец, изказахме съболезнованията си, ама през час да ни го слагате за главна новина вече се оливате!